הצפייה בשרשורים באתר מוגבלת למשתמשים שאינם רשומים למערכת
Resource icon

מסעו המופלא של הסקיני פאט לשייטת 13 ולהכי חזק במכון

Interdome

משתמש מתחיל
50
1
נק' מוניטין:
1
50
1
Interdome הוסיף לוג חדש:

מסעו המופלא של הסקיני פאט ל1000LBS CLUB ולשייטת 13 - מסקיני פאט לסופר אתלט

או טעות גדולה או הוכחה נהדרת לזה שניתן לשלב כוח ואירובי ביחד, מסעו של ילד בן 18 שיש לו חרא מבנה גוף , להגיע לשייטת 13 ולהרים יותר מכל אחד במכון הקטן שלו.
קצת עליי, עד לפני שנה הייתי במשקל עודף מטורף (35~40אש) שקלתי 84 קג על מטר 67 ולא זה לא היה שרירים, הרזתי ב3 חודש 24 קג ונתקעתי עם חרא גוף, לא התאמנתי רציני 8 חודש ועכשיו הגיע להזמן להתאמן בשביל להתקבל ליחידה טובה בצבא ותוך כדאי להיות חזק, גודל לא מעניינת , אלא להיות אתלט חזק זה הכיוון.

בן 18
משקל גוף 61 קג, 16~ אחוז שומן , גובהה 168~....

למעבר ללוג המלא - לחץ כאן

• פותח/ת השרשור
Interdome עדכן/ה את הלוג ״מסעו המופלא של הסקיני פאט ל1000LBS CLUB ולשייטת 13״:

עדכון לוג: 24/04/18

בעצם סיכום של יום שבת,ראשון ושני.

שבת: אימון גב הלך נהדר
הדדליפט - הסט הראשון הלך טוב 5X105 --עלייה של 5קג!
הסט השני יצאתי גרידי ולא הורדתי 10% וניסיתי 100 ל6, עשיתי 5 ואת ה6 לא ניסיתי כי ידעתי שאכשל.
הסט השלישי הורדתי ל90 ומשכתי 8X90 קג, לא היה קל אבל עשיתי.
המתח- ניסיתי 10 קג והמטרה הייתה 6 חזרות, הסט הראשון והשני היו 6 חזרות השלישי 5. ס"ך נהדר.
הסינגל דאמבל-
עשיתי 30קג, כל ה3 סטים היה טוב מאד.
ביספס - 8.75 מכל צד במוט W ששוקל 10קג (ס"ך 27.5 קג) עשיתי 3X8 וזו הייתה המטרה, נהדר.

ראשון: אימון ריצה הלך סביר+-
יום ראשון זה בעצם אחרי חימום של 2קמ יצאתי ל16X400 כאשר המטרה באימון הייתה לשמור על תוצאות אימון אחרון שזה 400 מטר ראשון 2~ דק , 400 מטר שני 1:42 ומטה, 400 מטר שלישי 1:32 ומטה ו400 אחרון 1:22 ומטה (ככה 4 פעמים) -בפועל סט ראשון ושני לא עמדתי בזמנים של 400 מספר 2 ו-3 (דווקא 4 הצלחתי?) סט שלישי עמדתי בכל הארבע 400 ובאחרון היה קשה מאד והעלתי זמני מנוחה בשביל לנסות לשמור ובכל אחד מהסטים סטיתי בשנייה אחת. (הזמני מנוחה היו 15 שניות, 25 שניות, 35 שניות, 40 שניות בהתאמה ובאחרון היה 40 שניות , 50 שניות , דקה והאחרון לא עקרוני כי אחריו היה שחרור)

שני: אימון חזה הלך חצי קלאץ
האימון לא הלך כלכך טוב וזה בגלל שלא הספקתי לאכול לפני (תמיד מרגיש חלש אם לא אוכל) וזאת משום שעבדתי באותו היום 12 שעות וזה פגע לי בהתאוששות... ( תירוצים תירוצים )
הבנץ- הסט הראשון הלך גרוע 3X75 -ירידה של חזרה
המקבילים
- דווקא מקבילים הלך טוב , כאשר העלתי משקל ל22.5 קג והתכנון היה לעשות 6 חזרות בכל אחד מהסטים ובפועל יצא 7 -עליה במשקל ! (אימון הבא מתכנן לעשות ל8)
פרפר - בגלל שהבנץ היה חלש רציתי להכניס קצת חיזוק לחזה ועשיתי 8X17.5 .
LEG EXTERNTION - העלתי מ65 ל70 קג, עשיתי את ה8 חזרות שרציתי .
בסוף האימון הוספתי מדרות 20 דקות על קצב 150 מדרגות בדקה , פעם ראשונה שעשיתי אתזה והרגשתי גנהום 250 קלוריות שלא כיף בכלל . (חחח מעדיף לרוץ בקצב 5 דק לקמ בסבבה ולשרוף אתזה)

לסיכום - האימון גב הלך מעולה, הריצה הלכה בצורה טובה חלקית והבנץ תקוע , מקווה לעלות בחזרות בשבוע הבא. העידכון הבא יום חמישי .

קרא את שאר עדכון הלוג...

• פותח/ת השרשור
בהצלחה גבר. עשית יום סיירות או שדרך הגדנע?
יומס, הייתי אמור לעשות גיבוש ב18 למרץ אבל כמו שאני מכיר אותי אני מנחוס ונקעתי תקרסול יומיים לפני אז החלטתי לדחות תשירות לעשות תגיבוש עם הגנדעיסתים (ישארו הראיונות לשמחתי)

• פותח/ת השרשור
Interdome עדכן/ה את הלוג ״מסעו המופלא של הסקיני פאט ל1000LBS CLUB ולשייטת 13״:

עדכון לוג: 26/04/18

אמצע שבוע ראשון של החיטוב, סך הכל עדכון טוב אך נוצרו מספר שינויים באימונים האירובים לאחר התייעצות עם מאמן מוכר בצפון בשביל להתאושש טוב יותר ובעיקר לא להופיע.

יום שלישי- קצת מרחק
האימון שונה ובעצם מה שקרה זה אחרי חימום של 2 קמ, ערכתי 4 קמ קצב V3 עם מטרה לרדת ממוצע של 4:05 לקמ ( 16:20 ) ועמדתי בו ( תוצאה הייתה 16:16)
לאחר מכן 2 קמ כאשר לאחר 350 מטר יש עליה של גשר 150 מטר, חוזר את זה שזה בעצם ירידה 159 מטר ו350 מטר חזור ( זה קמ ) ואז שוב פעם עם מורה לרדת מקצב 4:15 לקמ (8:30) בפועל יצא 8:26 משמע עמדתי בזמן. סיימתי עם שחרור של 1.4 קמ

יום רביעי
- רגלי בחורה מנסות להתחזק!
הסקוואט- עשיתי סט ראשון 5 כפול 67.5 שזה נהדר ואז 63.5 קג ל6 וסיימתי עם 57.5 ל8--> עלייה של 2.5 קג!
האובר הד פרס- לא היה טוב , סט של 3×42.5 ואז 5×40 עם סימות של 37.5 ל8.
פרפר לצדדים (כתפיים)- עשיתי 3×8 במשקל 7 קג.
לאנגים- עשיתי 3×15 במשקל 14 קג כל יד, הרגשתי תארבע ראשי מתפוצץ .
סיימתי עם בטן ו15 דק הליכה בסבבה ששרפה 100 קלוריות חח

יום חמישי-ספרינטים עד המוות
בעצם היה צריך להיות שינוי בתוכנית ובגלל הגשם גם רצתי ההליכון במכון .
פתחתי עם 2 קמ חימום ואז הכיף התחיל, 15 ספרינטים של 200 מטר כל אחד עם קצב מטרה של מתחת ל 3:25 לקח (40 שניות) עם מנוחה של 25 שניות עד 30 בין ספרינט לספרינט.
כמובן שכאן זה יגמר ובגלל שבפעול אני אמור לתת 4 ספרינטים על הגשר עשיתי על שיפוט 8 אחוז, בעצם בשיפוע 8 אחוז בקצב 3:45 לקח (44 שניות) ואז בלי מנוחה 200 מטר נוספים בקצב קליל של 10 קמ"ש וככה כפול 4. סיימתי עם 1.5 קמ שחרור והלכתי לישון כי אני גמור מעייפות .

לסיכום , העייפות מורגשת מאד אפילו, וזאת בעיקר בגלל שאני עובד 10 שעות ביום ולא מספיק לנוח כנראה, כל יום ישנתי 7 שעות אך הערב (ערה חמישי) כנראה אשן רק 4 עד 5 בגלל שבשישי אני אעבוד מוקדם. העדכון הבא יהיה בשבת

קרא את שאר עדכון הלוג...

• פותח/ת השרשור
Interdome עדכן/ה את הלוג ״מסעו המופלא של הסקיני פאט לשייטת 13 ולהכי חזק במכון״:

עדכון לוג: 29/04/18

בעצם זה העדכון שהיה צריך לעלות בשבת אבל בגלל סיבות אישיות לע הספקתי לעשות.

יום שישי- ריצת שחרור
יצאתי לריצה קלילה של 8 קמ בשביל הקלוריות וסיימתי, הייתי עייף בטירוף ואפילו לא יצאתי בערב , ישנתי סביבות ה13 שעות

יום שבת- אימון דדליפט בינוני
דדליפט - הסט הראשון היה 4 כפול 110, הוא ברח לי בלוקאאוט ( החליק ) אז החלטתי לעשות עם רצועות ועשיתי קליל 5 ל110, הבעיה שזה עם רצועות ולא רציתי לשלב כלכך מוקדם רצועות, מתלבט אם לחזור על 110 שבוע הבא בלי רצועות או לרוץ ל115 עם.
סט שני ושלישי היו 6 כפןל 100 ו8 כפול 92.5 בהתאמה.
מתח- 3 כפול 6 במשקל 10 קג תוספת, לא היה שיפור משמעותי משבוע קודם חוץ מחזרה אחת יותר בסט האחרון מהאימון הקודם.
סינגל דאבל רוו- העלתי משקל ל32.5 ומשכתי ל5 , בתקווה ששבוע הבא ל6. ככה 3 סטים.
ביספס קורל - העלתי משקל ל30 קג, סט ראשון היה כפול 7 והשני והשלישי היו 6.

סך הכל קצת מאוכזב מהדדליפט וכרגע ממש מתלבט אם להמשיך לרןץ עם רצועות או להשאיר עם האחיזה ההפוכה שאפילו איתה אמי לא מחזיק יותר ( שילוב של כף יד קטנה וחלשה מאד )

קרא את שאר עדכון הלוג...

• פותח/ת השרשור
Interdome עדכן/ה את הלוג ״מסעו המופלא של הסקיני פאט לשייטת 13 ולהכי חזק במכון״:

עדכון לוג: 30/04/18

טוב אז עדכון נוסף עולה, שבוע שני התחיל.
לא עבדתי ביום ראשון ככה שאני מרגיש די טוב ולא עייף ובעצם התאוששתי די טוב כי ישנתי כמעט 10 שעות בימי שישי שבת וראשון.

יום ראשון- 16 כפול 400 מתגבר
המטרה הייתה כזו, האינטרוול הראשון הזמן אמור להיות סביב ה 2 דקות (קצב 5 דק לקמ) אבל זה לא קריטי, האינטרוול השני אמור להיות 1:40 ומטה (קצב של 4:15 לקמ) , האינטרוול השלישי אמור להיות 1:30 ומטה (קצב 3:45 דק לקמ) ואינטרוול אחרון אמור להיות פחות מ1:20 (קצב 3:20 דק לקמ), בכל ארבעת הסטים עמדתי בזמנים כאשר בסט השלישי עשיתי באינטרוול האחרון 1:17 שזה שיא כשאני עושה את האימון לבד ולא עם חברים.

יום שני- אימון חזה בלי צפיות
הבנץ- בגדול בסט הראשון עשיתי 75X3 שזה תחושה של אכזבה , הסט השני הסתכם ב72.5X4 והשלישי 70X6 , בגדול אני צפיתי לנסות להתקדם ובעצם רק התחלשתי, אימון הבא מקווה לחזור לחזרות הוקדמות, בכללי אחד הדברים שמפריעים לי זה שהבנץ קצת גבוהה לי (ההוצאה) ואז נשבר הFORM (הכתפיים נופלות ויורד החזה), אימון הבא אנסה כנראה ב SQUAT RACK לעשות אתזה כי שם אפשר להרכיב אתזה על יותר נמוך.
מקבילים- פה הלך טוב מאד, שלוש סטים מוצלחים של 8X22.5, אימון הבא אעלה ל25 קג ואקווה לעשות 6-7 חזרות.
פרפר- 3X8 במשקל 17.5 קג כל משקולת, אין יותר מה להוסיף.
LEG EXTENTION- שלוש סטים של 70X8, לא יותר מדי עם סופר סטים של תרגילי בטן.
ויתרתי על הסטאפר בגלל שהפארטנר שלי שמקפיץ אותי היה לחוץ בזמן היום.

סך הכל פתיחת שבוע לא רע, הריצה השתפה ועמדתי בקצבים , במקבילים השתפרתי רק בבנץ הדרדתי אבל זה היה די צפוי...

קרא את שאר עדכון הלוג...

גרף התקדמות
Back
למעלה תחתית