הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

סטרואידים אמינים

Adirlevi

משתמש מתחיל
25
1
נק' מוניטין:
2
25
1
לא שואל מי מוכר ואיפה מוכרים.השאלה שלי איך אני בודק אם הסטרואיד שאני רוכש הוא זיוף? רכשתי קלן למטרת חיטוב לפני כמה חודשים ועשיתי תפריט מדוייק ולא ראיתי שום שינוי אולי ירדתי במשקל אבל בנוסף גם בשריר (לטענת הדילר הקלן היה מיוצר במעבדה והוא הראה סרטונים ותמונות)
אני עכשיו שוקל 69 בן 21 גובה 1.75 מעוניין בסטרואיד הכי מומלץ לעלייה במסת שריר ומשקל (כמובן שהמשקל זה בעיקר התפריט)
אז שתי השאלות שלי- מה הכי מומלץ להשתמש ואיך ניתן לבדוק אם זה זיוף או לא כי אני די הרבה זמן מחפש ויצא לי לראות אנאבר רק זיוף
תודה לעונים

לפני שאתה קונה רכב יד שניה דגם מרצדס C63 לדוגמה אתה לוקח את הרכב לבדיקה במכון מיועד לזה. בודק רישיונות רכב ובודק כל דבר שלא מוכרים לך חתול בשק ושלא הדביקו לך סמל של מרצדס על פיאט נכון ? אותו דבר בהרך בחומרים. פה בישראל כל חצי שנה צצות לך הרבה חברות מפוקפקות חדשות של איזה יצרן בבית. אל תתקרב לזה . חברה שאין לה אמא ואבא אל תשתמש. היום יש הרבה חברות מוכרות בשוק שיש להם גם קודים לבדיקת זיוף באינטרנט שאפשר לבדוק + אפשר לעשות בדיקה בבית ולדעת עם אתה מקבל את החומר הפעיל ששילמת עליו כסף (לדוגמה הנאבאר) אבל אתה לא יכול לדעת מינון של כל כדור. תנסה להשיג חברה שיש לה מוניטין ושם טוב אצל ספורטאים . תזהר מחיקויים היום הרבה יצרנים בארץ מייצרים בקבוקים ומדביקים מדבקות של חברות מאוד מוכרות מחו'ל עושים זיופים זולים למרות שבחו'ל הרבה מוצרים כבר מזמן בלי מדבקה אלה מגיעים עם כיתוב קרמי בלייזר. אגב זה שעשית חיטוב עם קלן ואתה חושב שאיבדת גם שריר זה לא אומר שהקלן מזויף. עם האית מוסיף גם טסט בזריקות כנראה שלא האית מאבד בשר. הקלן לא מבטיח לך שימור שריר.

בלקן ו VERTEX זה 2 חברות שבשנים האחרונות הכל עובד אצלם עם מקור אמין. + יש להם קודים לבדיקה ברשת לאמינות מוצר. ואתה יכול גם לקנות ערכה ביתית לבדוק את החומר הפעיל שם עם אתה רוצה.

בלקן ו VERTEX זה 2 חברות שבשנים האחרונות הכל עובד אצלם עם מקור אמין. + יש להם קודים לבדיקה ברשת לאמינות מוצר. ואתה יכול גם לקנות ערכה ביתית לבדוק את החומר הפעיל שם עם אתה רוצה.
תוכל בבקשה להרחיב עוד יותר על הערכה הזות, כי קניתי טסט של vertex הקוד היה נכון אבל החומר לא עבד(כפי שאמרתי באשכול שפתחתי), אז לבדוק אותו זה יעזור לי מאוד

תוכל בבקשה להרחיב עוד יותר על הערכה הזות, כי קניתי טסט של vertex הקוד היה נכון אבל החומר לא עבד(כפי שאמרתי באשכול שפתחתי), אז לבדוק אותו זה יעזור לי מאוד
קנית שם כמה דברים ורשמת שכל הסייקל לא עבד. עשית שילוב בתפריט תזונה דל פחמימות , וכבר דיברנו על זה בפוסט קודם . לגבי הערכה לבדיקת חומר פעיל בכדורים תעשה פה חיפוש בפורום LBS גם ביוטיוב וברשת מדברים על זה.

זה בעייה של כולנו, הזיוף חומרים
ויש המון כאלו
בכדי להקטין את התופעה לקנות חברות מוכרות עם קודי אימות וגם זה בתנאי שהיא באריזה מקורית וסגורה הרמטית, כי גם אותם מזייפים

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית