עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
לבולגרים יש אוכלוסיה של פחות מ-8 מיליון איש והם הצליחו לייצר מאות ספורטאי עילית (בהרמת משקולות) שקבעו שיאי עולם בשנות ה-80 שעד היום לא מצליחים לשבור.מה שכן אתה גם שוכח שגם לאירופאים אין הישגים באתלטיקה (מלבד מספר פוקסים), כמדומני הגרמני לא אמור להיות שחור אותו דבר לגבי שאר מדינות אירופה. גם האמריקאים לא אמורים להיות שחורים הם בכלל פליטים מאירופה. בשחייה מתחילים לצמצם פערים, ואל תשכח שזו מדינה קטנה של 6 מיליון איש, והסיכוי שמפה יצא ספורטאי על הוא שווה למינוס אינסוף. בלי קשר שבאתלטיקה אני לא חושב שחוץ ממקצוע אחד או שניים אין לאדם הלבן סיכוי בכלל.
גם היוונים, שיש להם אוכלוסייה של כ10 מיליון (ד"א לישראל יש כבר יותר מ7 מיליון אז זה לא כל כך רחוק...) ייצרו ספורטאי עיליתלבולגרים יש אוכלוסיה של פחות מ-8 מיליון איש והם הצליחו לייצר מאות ספורטאי עילית (בהרמת משקולות) שקבעו שיאי עולם בשנות ה-80 שעד היום לא מצליחים לשבור.
לא זכור לי גם שמישהו מהם היה שחור.
גם אני וגם אתה מכירים אחד כזה.מתי ראית מתמטיקאי שחור? כנראה ששחורים לא נועדו להיות מתמטיקאים. גנטיקה אחי.
http://en.wikipedia.org/wiki/List_of_world_records_in_Olympic_weightliftingממליץ לך לבדוק זאת שוב, האיראנים שברו באולימפיאדה האחרונה או זו שלפניה שיא בהרמת משקולות, גם הטורקים שברו מספר שיאים בהרמת משקולות אם אתה זוכר את טורקוגולו הקטן.
גם אני וגם אתה מכירים אחד כזה.
דיוויד רובינזון "האדמירל". גם ענק וגם שחור וגם מתמטיקאי. אדיר לא?!
http://en.wikipedia.org/wiki/David_Robinson_(basketball)
והנה קישור למקרה שתרצה לקרוא.
הוא התמחה באקדמיה במתמטיקה.
גם אני וגם אתה מכירים אחד כזה.
דיוויד רובינזון "האדמירל". גם ענק וגם שחור וגם מתמטיקאי. אדיר לא?!
http://en.wikipedia.org/wiki/David_Robinson_(basketball)
והנה קישור למקרה שתרצה לקרוא.
הוא התמחה באקדמיה במתמטיקה.
גם היוונים, שיש להם אוכלוסייה של כ10 מיליון (ד"א לישראל יש כבר יותר מ7 מיליון אז זה לא כל כך רחוק...) ייצרו ספורטאי עילית
חבל שאתה כל כך בטוח במדינה שלך וחושב שיש עתיד.. לא שלארה"ב יש עתיד אני בטוח ב 90% שהממשלה תיפול בעשור הקרוב (כמו שקרה עם ברית המועצות לשעבר) אבל נעזוב את זה לטופיק אחר." לא פלא שהישראלים שנות אור בכל מקצה ספורט כמעט שקיים בעולם ממדינות אחרות. אתם בכיינים ואין איך לתאר זאת טוב יותר"
קצת הגזמת משה, אני מבטיח לך שאין הבדל בין האדם הגרמני השוויצרי הצרפתי הספרדי והאמריקאי לישראלי הממוצע.
הם כולם חושבים באותה דרך. האדם הממוצע דומה אחד לאחר בכל מקום בעולם המערבי, לא עושה כלום חוץ מלרבוץ מול הטלוויזיה. המדינה היחידה שזה שונה זו - סין. ושם זה בגלל שיפוצצו אותך מכות אם לא תעשה מה שאומרים לך, ושם אין ידיעות אחרונות שיעשה מזה רעש.
מה שכן אתה גם שוכח שגם לאירופאים אין הישגים באתלטיקה (מלבד מספר פוקסים), כמדומני הגרמני לא אמור להיות שחור אותו דבר לגבי שאר מדינות אירופה. גם האמריקאים לא אמורים להיות שחורים הם בכלל פליטים מאירופה. בשחייה מתחילים לצמצם פערים, ואל תשכח שזו מדינה קטנה של 6 מיליון איש, והסיכוי שמפה יצא ספורטאי על הוא שווה למינוס אינסוף. בלי קשר שבאתלטיקה אני לא חושב שחוץ ממקצוע אחד או שניים אין לאדם הלבן סיכוי בכלל.
גם לי לפני מס' ימים היה ויכוח קטן עם חבר שהראה לי שכושים הם עילוי גנטי.
הבאתי לו כדוגמאות ללבנים- פדור (MMA) את מריוס (סטרונגמן) את פלפס (שחייה) פדרר (טניס) מסי/רונאלדו (כדורגל) ארמסטרונג (רכיבה) ווילקינסון (רוגבי), וזה רק מה שאני זוכר כרגע.
עכשיו בטח מישהו יבוא ויתן רשימה של שחורים, זה סבבה - רק הנה הוכחה שהם לא עילוי גנטי.
איך זה מוכיח שהם לא עילוי גנטי בתחום הריצה? אף אחד לא דיבר על פולו מים.גם לי לפני מס' ימים היה ויכוח קטן עם חבר שהראה לי שכושים הם עילוי גנטי.
הבאתי לו כדוגמאות ללבנים- פדור (MMA) את מריוס (סטרונגמן) את פלפס (שחייה) פדרר (טניס) מסי/רונאלדו (כדורגל) ארמסטרונג (רכיבה) ווילקינסון (רוגבי), וזה רק מה שאני זוכר כרגע.
עכשיו בטח מישהו יבוא ויתן רשימה של שחורים, זה סבבה - רק הנה הוכחה שהם לא עילוי גנטי.
איך זה מוכיח שהם לא עילוי גנטי בתחום הריצה? אף אחד לא דיבר על פולו מים.
אז איך אתה מסביר את זה שב20 השנים האחרונות 15 מתוך סך כל האנשים (18 סה"כ) שזכו במדליות ה100 (באולימפיאדה) מטרים הם שחורים? אני טוען שיש להם נטיה גנטית להיות טובים בריצה, זה הכל.מוכיח שלא משנה אם אתה לבן או שחור, אין קשר בין זה לבין השיאים או היכולות שלך.
צ'ארלס דרווין כבר חקר את זה ואת הברירה הטבעית
אני בדעה שהשקעה של שנים על גבי שנים מגיל צעיר (3 אפילו) חינוך טוב וחומרי עזר, גם לבן וגם שחור יכולים להתחרות זה מול זה.
כן? מתי ראית פעם אחרונה אדם לבן יורד מ10 שניות ב100? מתי ראית אדם לבן עושה בכלל משהו ב200? מתי ראית אדם לבן עושה משהו ב400 וככל שהמרחקים גדלים כמות הלבנים קטנה עוד יותר.
לא ראיתי אדם לבן שזכה במרתון.
ובכדורגל נבחרת צרפת היא על טהרת האפריקאים. נבחרת ספרד אני חושב היא הנבחרת היחידה כמעט ללא זרים אך היא מדינה יחסית נחשלת בהשוואה לחברותיה באיחוד, והדבר העיקרי שמושקע בו זה הספורט. נבחרת בריטניה בכדורסל גם היא על טהרת האפריקאים שעלו אליהם, או אמריקאים שהתאזרחו ונקראו לדגל.