הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

בכל מי שפגעתי...

הערבים בניגוד לישראל עולים למונדיאל כל 4 שנים יש להם לפחות נציגה 1....
בקשר לספונסר, מי הספונסר של ישראל? ערב הסעודית? תתפלא גם ארה"ב (למרות שארה"ב לא ספונסר של אף אחד כבר ונסגר הברז)
תשחק במוקדמות בבית של אסיה ותראה שגם אתה תעלה.

להערכתי זה בהחלט לחץ משמעותי.
סוחר עבדים נוסע לאפריקה לקחת משלוח. הוא עומד מול קבוצה של אנשים ובורר את הגבוהים/רחבים/חזקים/בריאים ביותר. הם מגיעים לארצות הברית ובעלי האחוזות עושים שוב את אותה ברירה בזמן שהם קונים אותם מהסוחר. זה לחץ מאוד חזק ולא צריך בשביל זה זמן.

זה הערכה מאוד לא מבוססת (אני אחפש יותר מאוחר איזה ספר שקראתי על נושא העבדות ) , אבל בכל מקרה מספר הדורות שניתן להבחין בשינוי צריך להיות יותר גדול מ1-2 .

קשה לי להאמין שהתרחשה ברירה משמעותית בתקופה כזאת .
המידע היחידי שאני מכיר זה איזה השערה שאמר הרופא של נבחרת ג'מייקה באולימיפאדה , שאמר שמכיוון שהג'מייקה הייתה המדינה הכי רחוקה שהגיעו אליה עבדים, הם היו צריכים להיות חזקים במיוחד ולכן יש להם את התכונות הללו , בכל מקרה אם יש לך משהוא יותר מהשערות אני אשמח לקרוא .

צודק, וזה כי כדורגל לא ספורט אינדיוודואלי.
שחקני כדורגל גדולים באמת, היו יותר גדולים בשכל מאשר באתלטיות.
כי בניגוד למה שאנשים שלא מבינים חושבים, כדורגל זה שילוב של אינטלגנציה ואתלטיות

אני חושב שאתה מתבלבל בין טכניקה לאינטלגנציה.

תשחק במוקדמות בבית של אסיה ותראה שגם אתה תעלה.

פחחחחחחחחחחח
לא ניצחת את לטביה

אנחנו נבחרת של אפסים, ובחיים לא נעלה למונדיאל
חבל על ההשתתפות שלנו

לעומת זאת, בהטרלות, אנחנו חזקים מאוד.

למה? ואשמח אם תגדיר את המושג "פניה של מדינה", ולאחר מכן תציין מדוע נובע מהגדרה זו שצריך שתהיה למדינה "פנים טובות".

הדרך בה נתפסת המדינה שלך בעולם

כבר היו מספיק מחקרים על הקשר בין רצון של מטיילים לבקר במדינה מסויימת לספורטאים שייצגו אותה מדינה במשחקים אולימפיים\אליפויות עולם ואירופה ולקחו מדליות או גמרים.

שיפור בתיירות = שיפור בהרבה אספקטים

בכל מקצוע ספורט שמצריך יותר יכולות פיזיולגיות ופחות למידת הטכניקה יש לשחור יתרון. לדוגמא בטניס שלשליטה של הלבנים אין עוררין וזה מכוון שזה אחד המקצועות שמצריך המון משאבים כספיים, היה אחד שבאמת היו לו את היכולות לדחוף את הבנות השחורות שלו וזה היה האבא של הוויליאמסיות שמגיל קטן נתן להן את המשאבים שמצריכים בכדי להצליח בתחום ותראו איזה שליטה יש להם בענף.

פחחחחחחחחחחח
לא ניצחת את לטביה

אנחנו נבחרת של אפסים, ובחיים לא נעלה למונדיאל
חבל על ההשתתפות שלנו

לעומת זאת, בהטרלות, אנחנו חזקים מאוד.
מאוד באופנה לרדת על הנבחרת אבל ב100 אחוז שאם היינו מוגרלים בבתים של אסיה 1 ל3 קפיינים היינו מגיעים למונדיאל. ככה זה שאתה צריך לשחק עם צרפת ולא עם ערב הסעודית.

מאוד באופנה לרדת על הנבחרת אבל ב100 אחוז שאם היינו מוגרלים בבתים של אסיה 1 ל3 קפיינים היינו מגיעים למונדיאל. ככה זה שאתה צריך לשחק עם צרפת ולא עם ערב הסעודית.

גם באסיה לא היינו עולים
אנחנו זבלים

צריך לקחת את כל הכסף מכדורגל ולהשקיע אותו בסוגי ספורט שעוד איכשהו כן הולך לנו בו .
קצת סייף,טניס,שחמט...

מצריים למשל יותר טובה מישראל....

הדרך בה נתפסת המדינה שלך בעולם

כבר היו מספיק מחקרים על הקשר בין רצון של מטיילים לבקר במדינה מסויימת לספורטאים שייצגו אותה מדינה במשחקים אולימפיים\אליפויות עולם ואירופה ולקחו מדליות או גמרים.

שיפור בתיירות = שיפור בהרבה אספקטים

אז אתה בעצם אומר שכדי לדאוג לאיך המדינה שלי נתפסת בעולם אני חייב לשלם לה על זה כסף? וכל זה כדי שאולי יבואו לפה יותר תיירים שיעזרו לאנשים אחרים להרוויח כסף?

אתה לא חייב שום דבר, ספורטאים שבאמת מוכשרים מתקיימים מספונסרים שמחליטים לתקצב אותם כי בא להם

אבל כדי שתהיה פה תשתית בסיסית על מנת שהספורטאים האלה יוכלו לפרוץ לרמה כזאת שלספונסר יהיה שווה להשקיע בהם ולהניע את התהליך קדימה כן צריך לשלם. אפשר גם לסגור פה את הספורט בכלל, להחליט שלא צריך ולתקצב את זה כל שנה ב-0 ואז נשאר עם סוגי ספורט שמתוקצבים רק ע"י גורמים פרטיים בעיקר כמו כדורגל וכדורסל.

מצריים משחקת באפריקה.

חוץ מזה, שהמעבר לאירופה היה אחד הדברים הטובים היחידים שקרה לכדורגל הישראלי בפרט ולספורט הישראלי בכלל.

אני יודע.
הבאתי אותה כדוגמה לנבחרת ערבית שיותר טובה מישראל...

אז תוסיף גם את אלג'יריה וטוניסיה.
ואם כבר אסיאתיות - איראן, ערב הסעודית, דרום קוריאה, צפון קוריאה, סין ויפן.

ואל תשכח אחי!!! יש לנו את הליגה ה6 בטיבה באירופה.

הערבים בניגוד לישראל עולים למונדיאל כל 4 שנים יש להם לפחות נציגה 1....
בקשר לספונסר, מי הספונסר של ישראל? ערב הסעודית? תתפלא גם ארה"ב (למרות שארה"ב לא ספונסר של אף אחד כבר ונסגר הברז)
חח יצאת טמבל משה, הערבים משחקים באפריקה או אסיה ואנחנו באירופה (כי היינו חייבים לעבור לאירופה, אנחנו מדינה מערבית!!!!!!!!!) ובגלל זה נדפקנו P:

חח יצאת טמבל משה, הערבים משחקים באפריקה או אסיה ואנחנו באירופה (כי היינו חייבים לעבור לאירופה, אנחנו מדינה מערבית!!!!!!!!!) ובגלל זה נדפקנו P:

למה הוא יצא טמבל?
אתה חושב שאם היינו משחקים באסיה היינו עולים?

ישראל הפסידה ללטביה, למה שהיא תנצח את יפן, דרום קוריאה, אוסטרליה?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית