הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ בתקופת חיטוב, יורד במשקל אבל כמעט ולא רואה שינוי בשומן (22)

aesthetic

משתמש מתחיל
127
2
נק' מוניטין:
-1
127
2
אהלן, ישלי תפריט תזונה מסודר, תוכנית אימון מסודרת AB , ואני עושה ריצה (אירובי) פעמיים בשבוע.
התחלתי ב77 לאחר מסה. אני שלוש שבועות בחיטוב והיום עומד על 75 ירדתי 2 קילו אני עכשיו שזה סבבה אבל... לא רואה כמעט שוני בירידה בשומן, נראה כאילו פשוט ירדתי בשריר וזהו שאני משווה.

המטרה לרדת ל8% שומן עם כמה שפחות איבוד שריר, וכרגע אני על 15%.
התפריט שלי מסודר ונראה שיש מספיק חלבון. כשזה קורה הבעיה היא נטו בתפריט, אבל התפריט נראה לי מעולה, אשמח שתייעצו לי.

התפריט פה:
בנוסף לזה אני לוקח קראטין ו2 כדורי אומגה3 ביום.

https://i.imgur.com/Q9SWaz4.png

Q9SWaz4.png

התחלתי ב77 לאחר מסה. אני שלוש שבועות בחיטוב והיום עומד על 75 ירדתי 2 קילו אני עכשיו שזה סבבה אבל... לא רואה כמעט שוני בירידה בשומן, נראה כאילו פשוט ירדתי בשריר וזהו שאני משווה.
אתה לא ירדת במסת השריר אלא ירדת נוזלים ולכן אתה נראה "מפונצ'ר". המים יחזרו בסוף החיטוב ותתמלא חזרה.

התפריט שלי מסודר ונראה שיש מספיק חלבון. כשזה קורה הבעיה היא נטו בתפריט, אבל התפריט נראה לי מעולה, אשמח שתייעצו לי.
אם אתה לא מרוצה מקצב הירידה אז תוסיף עוד אירובי. בתפריט הייתי מוריד קצת מהפחמימה (20-30 גרם) ומוסיף במקום זה עוד חלבון

• פותח/ת השרשור
אתה לא ירדת במסת השריר אלא ירדת נוזלים ולכן אתה נראה "מפונצ'ר". המים יחזרו בסוף החיטוב ותתמלא חזרה.

אם אתה לא מרוצה מקצב הירידה אז תוסיף עוד אירובי. בתפריט הייתי מוריד קצת מהפחמימה (20-30 גרם) ומוסיף במקום זה עוד חלבון

מבחינה פרקטית איזה מזון היית מוריד ואיזה מוסיף?

סליחה שאני מתערב
אירובי זה נטו שריפת קלורי?

מבחינה פרקטית איזה מזון היית מוריד ואיזה מוסיף?
זה לא משנה. זה עניין של העדפה אישית ומה שמשביע אותך יותר/פחות

אירובי זה נטו שריפת קלורי?
לא מבין כל כך את השאלה. אירובי זה הרבה מעבר אבל אירובי זה לא כלי לשריפת שומן אלא להגדלת/יצירת גרעון קלורי

לא מבין כל כך את השאלה. אירובי זה הרבה מעבר אבל אירובי זה לא כלי לשריפת שומן אלא להגדלת/יצירת גרעון קלורי
זה כמו נגיד שאני מאכל 1500 קל בלי אירובי או עם אירובי 1800 ושורף 300 קל וזה 1500 קל?
מה זאת אומרת הרבה מעבר ? אשמח שתסביר

בריאות, כושר לב ריאה, שיפור נפח העבודה באימוני הכוח והרשימה עוד ארוכה.
ושוב, אם אתה אוכל 1500 בלי אירובי או 1800 עם 300 קל' אירובי זה לא יהיה אותו הדבר מבחינת הרכב הגוף

בריאות, כושר לב ריאה, שיפור נפח העבודה באימוני הכוח והרשימה עוד ארוכה.
ושוב, אם אתה אוכל 1500 בלי אירובי או 1800 עם 300 קל' אירובי זה לא יהיה אותו הדבר מבחינת הרכב הגוף
הבנתי אותך.. תודה רבה

• פותח/ת השרשור

אני לא מצליח להוסיף משהו ולהחסיר משהו בלי שיפגע בערך הקלורי ושיוסיף חלבום ויוריד 20-30 פחמימה. אשמח שתמליץ.

תוריד את הבננה ו/או את כמות האורז בתפריט ותוסיף עוד יוגורט/חזה עוף/משהו חלבוני אחר

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית