הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ מישהו מכיר/התנסה עם Adidas Crazy Power?

• פותח/ת השרשור gad57
  • פורסם בתאריך
הנעליים האלה הן פי 2 מהתקציב שלך, ובכל מקרה הן לא משהו בכלל.
בתקציב שלך יש לך את סאבו פאוורליפט, אבל תצטרך להזמין אותן מרוסיה (הרבה בארץ עשו את זה, אין שום בעיה עם זה).
בכל מקרה נעל עם עקב יכולה להיות טובה לסקוואט, אבל לדדליפט ממש לא

• פותח/ת השרשור
אני יכוללהביא אותן ב 250 לא ברכישה מהארץ, הלינק לאתר בעברית הוא בשביל הנוחות...

מצאתי את הנעל שדיברת עלייה(לא דובר רוסית,לקח לי שעה, ולפי הדברים שלך היא גם לא תתאים לי (יש עקב...)

בגדול אני צריך נעל שתתאים לי לסקוואט,פרונט, ודדליפט, יש חיה כזו? נעל שמיועדת לקרוספיט תוכל לתת מענה?

אני יכוללהביא אותן ב 250 לא ברכישה מהארץ, הלינק לאתר בעברית הוא בשביל הנוחות...

מצאתי את הנעל שדיברת עלייה(לא דובר רוסית,לקח לי שעה, ולפי הדברים שלך היא גם לא תתאים לי (יש עקב...)

בגדול אני צריך נעל שתתאים לי לסקוואט,פרונט, ודדליפט, יש חיה כזו? נעל שמיועדת לקרוספיט תוכל לתת מענה?
אם יש לך מספיק גמישות אז גם אולסטאר יעבדו.
באתרים הרוסיים יש גם את הסאבו דדליפט שהיא מאוד מומלצת ונכנסת בתקציב הזה, אבל שוב, זה הכל שאלה של האם אתה יכול להגיע לעומק טוב בסקוואט ללא בעיה בלי עקב.

• פותח/ת השרשור
אוקי, אני אבדוק את איך הביצוע יחף בשלושתם במהלך שבוע הבא.

עם אולסטאר הרגשתי חוסר יציבות, מה שלא היה לי עם נעל קצת יותר רחבה, בגלל זה אני נוטה עכשיו לנעל קרוספיט (ראיתי שלרובן אין עקב, ונראה שהסוליי מספיק רחבה בשבילי).

אוקי, אני אבדוק את איך הביצוע יחף בשלושתם במהלך שבוע הבא.

עם אולסטאר הרגשתי חוסר יציבות, מה שלא היה לי עם נעל קצת יותר רחבה, בגלל זה אני נוטה עכשיו לנעל קרוספיט (ראיתי שלרובן אין עקב, ונראה שהסוליי מספיק רחבה בשבילי).
אולסטאר היא קצת ספוגית ולא כולם מסתדרים איתה.
לי אישית יש את הסאבו גודליפט שזו הגרסא מעור ומעט רחבה וקשיחה יותר של הסאבו דדליפט, אבל גם הדדליפט היא נעל טובה מאוד

הנעל היא בסדר, יציבה ומחזיקה מעמד.
אין לה הגבהה משמעותית בעקב כמו שאר נעלי הוייטליפטינג האחרות.
דווקא הפוך, יש לה הגבהה גבוהה יותר מכל שאר נעלי הוייטליפטינג

אם אין מטרה ספציפית לפווארליפטינג תחרותי, אני אישית מאוד אוהב את המטקון של נייק (יש לי מטקון 3, יצא כבר 4).
נעל שטוחה יחסית עם דרופ מינימלי של 4 מ"מ. עושה איתה הכל; סקוואט (180 קילו), בנץ, דדליפט (220 קילו), פרונט, אוברהד פרס.
התחושה הכללית היא טובה והנעל יציבה.

אם אין מטרה ספציפית לפווארליפטינג תחרותי, אני אישית מאוד אוהב את המטקון של נייק (יש לי מטקון 3, יצא כבר 4).
נעל שטוחה יחסית עם דרופ מינימלי של 4 מ"מ. עושה איתה הכל; סקוואט (180 קילו), בנץ, דדליפט (220 קילו), פרונט, אוברהד פרס.
התחושה הכללית היא טובה והנעל יציבה.
אני גם אוהב את המטקון, אבל היא לא משהו לדדליפט בגלל שהיא גבוהה מאוד (הסוליה הפנימית עבה מאוד)

אני גם אוהב את המטקון, אבל היא לא משהו לדדליפט בגלל שהיא גבוהה מאוד (הסוליה הפנימית עבה מאוד)

יש לי גם את הריבוק לייט TR (שהפכה להיות די נדירה וחבל, נעל מוצלחת מאוד לPL) והמטקון לא בהרבה פוגעת לי בביצוע ביחס לריבוק.
מעדיף כרגע את המטקון מטעמי נוחות והעובדה שאני לא מתכוון להתחרות בקרוב ולכן עובד במשקלים תת מקסימלים.

יש לי גם את הריבוק לייט TR (שהפכה להיות די נדירה וחבל, נעל מוצלחת מאוד לPL) והמטקון לא בהרבה פוגעת לי בביצוע ביחס לריבוק.
מעדיף כרגע את המטקון מטעמי נוחות והעובדה שאני לא מתכוון להתחרות בקרוב ולכן עובד במשקלים תת מקסימלים.
גם לי יש את שתיהן ויש הבדל
ניסית להוציא את הסוליה הפנימית בריבוק? זה די עושה הבדל.
בכל מקרה לפחות לבינתיים יש גרסא חדשה של הריבוק, יצא אתמול אם אני לא טועה

אני מדדתי אותה בזמנו והיא הייתה די נוחה.
אני מרים עם הADIPOWER ובגדול מרוצה, אבל נראה שהנעל הזאת לשם שינוי לא מצפה שיהיה לך TOE BOX של ילדה בת 5 שזה עוד יתרון.

כמובן שדדליפט מומלץ לעשות עם נעליים אחרות.

המטקון טיפה רכה לטעמי למשקלים כבדים, עדיין נעל מצויינת. אישית יש לי את ה-2 ואפשר להזמין אותן בזול מארה"ב.

אדיפאוור זאת נעל מצויית להכל חוץ מדדליפט, אבל תמיד אפשר לעשות דד יחף.

המטקון טיפה רכה לטעמי למשקלים כבדים, עדיין נעל מצויינת. אישית יש לי את ה-2 ואפשר להזמין אותן בזול מארה"ב.

אדיפאוור זאת נעל מצויית להכל חוץ מדדליפט, אבל תמיד אפשר לעשות דד יחף.
אדיפאוור מעולה, אבל לא ממליץ עליה למי שיש כף רגל רחבה, עדיף את הרומלאוס של נייק או סאבו פאוורליפט

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית