הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ יוהימבין

• פותח/ת השרשור Elad5
  • פורסם בתאריך

Elad5

משתמש קבוע
1,561
5
נק' מוניטין:
3,250
1,561
5
לקחת גם בימים שאני לא רץ?
כמה ימי ריצה מומלץ? 4 זה בסדר?

זה בסדר לעשות על הבוקר את הריצה, ולאחר מכן בצהריים אימון משקולות?

תהיה בעיה לשלב עם קפה? או רק עם כדור קפאין?

תודה רבה וחג שמח! 😃

1. לוקחים גם בימים ללא אימון, נסה לא לעבור את ה 10-12 שבועות שימוש רצוף, לא היו על כך מחקרים עדיין.

2. אפשר לעשות בבוקר ריצה עם יהומבין ולאחר מכן אימון משקולות.

3. קפה זו לא בעיה, הבעיה הוא מינון הקפאין. קשה להגיע מקפה רגיל למינון של כדור קפאין כי:
א. אין לך שליטה על המינון
ב. בקפה יש עוד דברים פרט לקפאין שיכולים להפריע/להשפיע
ג. תרכוש כדורי קפאין מוכרים פה בפורום לפעמים במחירים של 60-70 ש"ח לקופסה של 100 כדורים, או שתזמין מחו"ל 5$ לקופסה עם משלוח יצא 10-12$ (עדיף להזמין 2-3)

• פותח/ת השרשור
תודה רבה משה.
קפאין הזמנתי כבר לפני שבועיים מויטה, נקווה שיגיע בראשון 😣

אתמול לקחתי כדור (5 מ"ג) והלכתי לעשות ריצה קלה בהליכון, וישר בהתחלה הרגשתי שחום הגוף עולה, ועקצוצים בגב.
הבוקר לקחתי 3 כדורים ועד עכשיו אני לא מרגיש כלום - עוד שעה עוברים להם 4 שעות ואז אני אוכל לאכול סוף סוף 😃
אולי התופעות האלה מופיעות רק כשיוצאים לפעילות?

יהומבין זה לא כמו אפדרין, לא אמורים להרגיש משהו כאשר לוקחים סתם ככה, לעומת זאת בפעילות גופנית יש יותר סבירות לדופק גבוה, חום גוף מורגש( גם ככה הוא עולה אתה פשוט לא מרגיש) + העיקצוצים יעברו, רק תסתכל שאין לך פריחה או דברים קיצוניים משימוש בחומר, יש אנשים שאלרגים אליו (לאור (אנורקס)) הייתה פריחה מיהומבין..

• פותח/ת השרשור
אני בעקרון לא אלרגי לדבר, אבל אעדכן אם יקרה לי משהו בלתי צפוי. 😉

בכל מקרה, 4 ימי פעילות שהולכים ככה - ABXABXX
ריצה בבוקר + אימון כוח בצהריים.
ריצה בבוקר + קרוספיט (סיבולת) בצהריים.
מנוחה כללית
ריצה בבוקר + אימון כוח בצהריים.
ריצה בבוקר + קרוספיט (סיבולת) בצהריים.

נשמע בסדר?

כמה % שומן אתה?
אתה לוקח יהומבין גם לפני קרוספיט?
למה שלא תעשה את הפרוטוקולים לשומן עיקש?

יהומבין זה לא כמו אפדרין, לא אמורים להרגיש משהו כאשר לוקחים סתם ככה, לעומת זאת בפעילות גופנית יש יותר סבירות לדופק גבוה, חום גוף מורגש( גם ככה הוא עולה אתה פשוט לא מרגיש) + העיקצוצים יעברו, רק תסתכל שאין לך פריחה או דברים קיצוניים משימוש בחומר, יש אנשים שאלרגים אליו (לאור (אנורקס)) הייתה פריחה מיהומבין..

גם לי היה את זה, הייתי מסיים אירובי הולך להתקלח פתאום קולט שכולי מפוצץ כתמים אדומים..

• פותח/ת השרשור
משה -
בערך 18%.
קרוספיט נחשב כמו אימון שמתבצע בצהריים. את היהומבין אני אקח בבוקר.
כן. מתחיל עם אינטרואלים עצימים 10-15 דקות, ואז כחצי שעה עצימות בינונית.

ואם לא הבנת אותי, התחלתי לקחת רק אתמול, ולקחתי אחד, היום לקחתי שלוש.
כשיגיע הקפאין אני אתחיל ברצינות.

רועי - איפה הכתמים האלה היו? אני נראה בסדר גמור.

גם לי היה את זה, הייתי מסיים אירובי הולך להתקלח פתאום קולט שכולי מפוצץ כתמים אדומים..
אז אתה אלרגי אל תקח יותר.
Elad5 - יהומבין נועד ל % שומן נמוך, 12% ומטה, אתה סתם לוקח אותו עכשיו, עדיף אפדרין.

• פותח/ת השרשור
החומר עוזר בשומן עיקש, וזה מה שנשאר לי, בעיקר בבטן התחתונה.
תקרא לזה בזבוז, לא אכפת לי לנסות.

מתחילים להבין את ההגדרה של שומן עיקש מ 12% ומטה, מה שיש לך עכשיו זה סתם שומן ואתה כנראה לא מקפיד על תפריט או לא עושה מספיק אירובי (הגירעון הקלורי שלך לא מספיק גבוה), לכן אתה לא יורד במשקל.
ב 18% אף בן אדם בעולם לא יכול לומר שזה "שומן עיקש" כי זה % שומן יחסית גבוה.

• פותח/ת השרשור
הייתי שמן מאוד, במהלך השנה וחצי האחרונות ירדתי יותר מ25 ק"ג.
מה שנשאר זה 'חגורת' שומן באזור הבטן התחתונה. שפשוט מסרבת לרדת, בשאר הגוף אני נראה רזה.
במהלך הירידה נתקעתי כמה פעמים, ובפעם אחרונה לפני כחודשיים התייעצתי כאן בנוגע ליהומבין, ונענתי כי יהיה אפשרי אם אצליח להוריד עוד 3-4 קילו ואז להתחיל לקחת את החומר. בעזרת שינוי תפריט לדל פחמימות והוספת קלוריות (מסתבר שאכלתי מעט מדי, קטע 😃) הצלחתי להוריד את אותם 3-4 קילו.

ושוב, תקרא לזה בזבוז, לא אכפת לי לנסות.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית