הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ שלום לכולם רציתי להתייעץ לגבי המשך תוכנית אימון.

eliel5500

משתמש מתחיל
12
0
נק' מוניטין:
0
12
0
אני אליאל אני כרגע עושה תוכנית ss אני פחות מעלה משקלים מפעמים קודמות כי זה מתחיל להיות קצת קשה יותר.
מה אתם מציעים לעשות כרגע אני נמצא עם התוכנית הזאת קרוב לחצי שנה.
וגם הטכניקה שלי לא מאה אחוז עכשיו חשבתי על זה וראיתי כמה סרטונים לגבי calisthenics
וזה נראה לא מסובך ונראה שלא צריך טכניקה רצינית בשביל זה עכשיו השאלה זה האם כדי להתחיל את זה או לא מה היתרונות שיש לה על פני תוכניות כוח אחרות.
תודה,
אליאל

• פותח/ת השרשור
שלום THE BEAR,
עליתי בפעם האחרונה שקקלתי את עצמי 12 קג .
Squat עליתי עד 27.5 כל צד ועצרתי.
Bench press עליתי עד 17.5 כל צד ועצרתי.
Press כל צד 7.5 ועצרתי.
Deadlift 20 כל צד ועצרתי חזהו בעיקרון.

שלום THE BEAR,
Press כל צד 7.5 ועצרתי.
לדעתי אתה יכול לעלות עוד במשקל עבודה שלך אחי
וצריך לבדוק טכניקה שלך ..תעלה סרטונים

• פותח/ת השרשור
הציעו לי לקחת מאמן פרטי אבל אין לי כרגע כסף בשביל זה . לעלות סרטון זה בהעלת קובץ ?
ואגב תודה רבה

לא הכרתי את התוכנית הזאת, אבל אחרי חיפוש בגוגל ראיתי שאלה תרגילים במשקל חופשי.
אם התחלת ss אתה אמור להבין את היתרונות הגדולים של מוט. מאוד קשה להעמיס וליצור progressive overload לדעתי בלתי אפשרי בתרגילי משקל חופשי.
יש הרבה יותר אפשרויות אירי שתסיים את ההתקדמות הליניארית- תלוי לאיזה כיוון תרמה ללכת. בדיבילדינג, פאוורליפטינג...
אין סיכוי שסיימת ss עם משקלים כאלה. כנראה טכניקה לא טובה, תבדוק את מה שאתה אוכל, כמה אתה עשן והאם אתה עושה יותר מדי אירובי.
כשאתה מדבר על משקלי עבודה יותר נוח שתגיד לאיזה משקל הגעת סך הכל, 20 קג כל צד זה 60 קג סך הכל

• פותח/ת השרשור
כן אני מבין אחי תודה רבה לך אגב אני לא מעשן וגן כנראה זאת טכניקה לא נכונה יש לי אפשרות לשכור מאמן פרטי אבל אני לא יודע אם כדאי.

ומה אתה אומר לגבי calisthenics?
מה הקשר
שלום THE BEAR,
Press כל צד 7.5 ועצרתי.
דבר ראשון יפה. אתה יכול למשוך את ss עוד קצת לדעתי ואז לעבור ללינארית/טקסס או פיצולים אם המטרה שלך זה בילדינג
לא הכרתי את התוכנית הזאת, אבל אחרי חיפוש בגוגל ראיתי שאלה תרגילים במשקל חופשי.
אם התחלת ss אתה אמור להבין את היתרונות הגדולים של מוט. מאוד קשה להעמיס וליצור progressive overload לדעתי בלתי אפשרי בתרגילי משקל חופשי.
יש הרבה יותר אפשרויות אירי שתסיים את ההתקדמות הליניארית- תלוי לאיזה כיוון תרמה ללכת. בדיבילדינג, פאוורליפטינג...
אין סיכוי שסיימת ss עם משקלים כאלה. כנראה טכניקה לא טובה, תבדוק את מה שאתה אוכל, כמה אתה עשן והאם אתה עושה יותר מדי אירובי.
כשאתה מדבר על משקלי עבודה יותר נוח שתגיד לאיזה משקל הגעת סך הכל, 20 קג כל צד זה 60 קג סך הכל
Calisthenics זה לא תוכנית, זה אימונים במשקל הגוף.
שלום THE BEAR,
Press כל צד 7.5 ועצרתי.
זה המשקל הכולל שאתה מרים או שזה מה שהוספת?

• פותח/ת השרשור
זה מה שהוספתי ולא יודע שפוט ראיתי וזה נראה מעניין עליות כוח וכאלה דברים זה נראה נחמד ואין לי מושג מה זה ליניארית /טקסס חחח
אני רוצה לעבור כי אני לא מבין בזה מספיק וזה נראה מסובך תחשוב שנייה בסטריט אתה עושה בלי הרבה לחשוב אם הטכניקה טובה או לא אין כל כך מה להבין בטכניקה

אין כל כך מה להבין בטכניקה
ממש לא נכון
זה מה שהוספתי ולא יודע שפוט ראיתי וזה נראה מעניין עליות כוח וכאלה דברים זה נראה נחמד ואין לי מושג מה זה ליניארית /טקסס חחח
אני רוצה לעבור כי אני לא מבין בזה מספיק וזה נראה מסובך תחשוב שנייה בסטריט אתה עושה בלי הרבה לחשוב אם הטכניקה טובה או לא אין כל כך מה להבין בטכניקה
אם אתה רוצה להתאמן סטריט אז סבבה, אבל זה לא יעזור לך לעלות במשקלי עבודה
לינארית וטקסס זה תוכניות כוח
אם אתה חושב שסטריט זה סתם לעשות עליות כוח ושכיבות סמיכה אתה ממש לא יודע מה זה.
יש מלא ספרים שכתבו על הספורט הזה, על תרגילים שונים, על מנופים ומשחקים עם כוח הכבידה... אם כבר אתה מתחיל להתאמן בזה אז קח את זה בצורה רצינית ותלמד על זה קצת לפני שאתה מתחיל

• פותח/ת השרשור
אני אסביר לך למה אני פשוט לא רוצה להיות ענק כזה עם שרירים ענקיים אני רוצה להתחטב בעיקרון אבל הבנתי שאני צריך קודם לכלול המסה
המטרה שלי זה להתחטב

התכוונתי ישן לא מעשן חחח
אני גם הייתי בדילמה מה לעשות אחרי שסיימתי את התוכנית.אני החלטתי ללכת לכיוון פאוורליפטינג. טקסס מתוד היא תוכנית ליניארית שבועית קשה שמתאימה למתאמנים צעירים ומתמקדת בסקווט בנץ דדליפט ופרס- מתאים למי שחושב לעשות פאוורליפטינג.
פיצולים ל A B זה מתאים לבודיבילדינג- נפח הרבה יותר גדול ועבודה על שרירים ספציפיים, אבל אמרת שאתה לא רוצה להיות ענק אולי זה לא מתאים.
יש הרבה מתאמני פאוורליפטינג שהם לא ענקיים.
אם אתה רוצה לדעת מה אפשר לעשות תקרא את practical programming. שם יש הסבר מלא על טקסס.
לא מכיר אימוני אווטדור מספיק, אבל כמו שכבר אמרתי חזק לדעתי זה מי שמרים הרבה בסקווט ודדליפט, לא מי שעושה הרבה מתח בווריאציות שונות.
חיטוב זה עניין של תזונה, פחות חשוב איזה תוכנית אתה עושה, אבל יהיה קשה להתקדם בחיטוב

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית