הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

תוכנית צריך תוכנית אימון חדשה להעלת מסת וחוזק

אלמוג לוי

משתמש מתחיל
83
16
נק' מוניטין:
19
83
16
שלום חברים
אני רוצה לקחת מאמן אבל המחירים לא מאפשרים לי כל כך.
מישהו בבקשה יכול להמליץ לי על אולי אפליקציה או תוכנית אימון אינטרנטית שמשלמים פחות? האלה של ה70 דולר וכו..
יש משהו כזה? אני יודע שהתוצאות עם מאמן הם הכי גבוהות אבל התקציב לא מאפשר לי כרגע לצערי, ואני מרגיש שאני צריך לחדש משהו בסגנון האימונים שלי
אני גובה 1.76
משקל 70
דדליפט 100, בנץ 65, סקוואט 80

תודה אשמח להמלצות

בעיקרון אני לא מאמין באפליקציות כתחליף לקריאה, לימוד ולקחת מאמן.
אבל במצבך שאתה עם 2 מטרות, ואתה עוד ממש מתחיל, אני חושב שיש אפליקציה מעולה בשבילך.

עקבתי אחרי הלידה של הAI הזה, גארט בלווינס ספורטאי מדהים יחד עם צ'אד ווסלי סמית עבדו על הרעיון הזה הרבה זמן. הוא עולה כמה שקלים, אבל אני מאמין שזה יעזור לך.

אבל במצבך שאתה עם 2 מטרות, ואתה עוד ממש מתחיל, אני חושב שיש אפליקציה מעולה בשבילך.

עקבתי אחרי הלידה של הAI הזה, גארט בלווינס ספורטאי מדהים יחד עם צ'אד ווסלי סמית עבדו על הרעיון הזה הרבה זמן. הוא עולה כמה שקלים, אבל אני מאמין שזה יעזור לך.
אתה עושה סלט בין evolveAI לjuggernautAI. הevolve נוצר על ידי ג׳ון האק וג׳ואי פלקס ושות׳ והjuggernaut זה האחד של צ׳אד. שניהם כנראה אופציות מעולות. לג׳אגרנאט יש שפע של ביקורות והצלחות עם האפליקציה, והevolve נכתב על ידי אנשים מאד מוצלחים בתחום ואני לא רואה סיבה שהוא לא יהיה מעולה גם הוא.
באופן אישי אם לא הייתי מתאמן אצל ג׳ניה כנראה הייתי משחק עם שתי האפליקציות לסירוגין

אתה עושה סלט בין evolveAI לjuggernautAI. הevolve נוצר על ידי ג׳ון האק וג׳ואי פלקס ושות׳ והjuggernaut זה האחד של צ׳אד. שניהם כנראה אופציות מעולות. לג׳אגרנאט יש שפע של ביקורות והצלחות עם האפליקציה, והevolve נכתב על ידי אנשים מאד מוצלחים בתחום ואני לא רואה סיבה שהוא לא יהיה מעולה גם הוא.
באופן אישי אם לא הייתי מתאמן אצל ג׳ניה כנראה הייתי משחק עם שתי האפליקציות לסירוגין
אני יודע שעשיתי טיפה סלט, אבל לא יותר מידי.
גראט בלווינס עבד על הAI של צ'אד סמית, עקבתי עוד בתחילת הדרך של הAI של צ'אד.
כבר בהתחלה שמתי לב שהAI של צ'אד לא דומה לתוכניות בספר שלו, ויותר דומה לתוכניות של גראט.
ההבנה שלי, שהם עבדו על הAI ביחד, גם באינסטגרם של גראט הוא פרסם את הAI של צ'אד לפני שהוא הוציא את הAI שלו.
אחר כך גראט הוציא את הAI שלו והפסיק לפרסם את צ'אד.
בכנות, לא הצלחתי לראות הבדל בין הAI שלהם, ולכן הם אותו דבר בדיוק, אבל אולי לא התעמקתי מספיק.

באופן אישי, כאחד שחרש את הספרים והסרטונים של צ'אד וגראט, אני לא רואה טעם בשבילי להשתמש בAI שלהם, ולכן אני כנראה לא בקיא מספיק בהבדלים בין שני הAI אם יש בכלל הבדלים.

אני גם לא יודע איך ג'ואי פלקס וג'ון האק קשורים לAI. לא הבנתי מה הם תרמו לזה, אולי גראט משתמש בשם שלהם כמאמנים וספורטאים מעולים כדי לקדם את הAI שלו, אני באמת לא יודע.

בעיניי, הAI זה התוכניות בעיקר של גראט ולא אף אחד אחר, אבל אולי אתה יודע משהו שאני לא.
האמת, שאני סקרן לשמוע מה דעתך על הAI. הם משווקים כמערכת שמתאימה לספורטאים ברמה גבוה, אבל שיווק לחוד, ותוכן לחוד, אני לא כל כך קניתי את זה לרמה הגבוה.

• פותח/ת השרשור

נשמע מעניין, תודה רבה.
מה אתה חושב על הבן אדם הזה נניח?
Mike O'Hearn | Titan Training
כאילו עלפי מה לבחור אפליקציה או איזו שהיא תוכנית אימונים דיגיטלית?
–– ההודעה אוחדה באופן אוטומטי ע"י המערכת: ––

מה הסכום המקסימלי שאתה מוכן להוציא בחודש על מאמן?
אני חושב 200 כזה לחודש

אני יודע שעשיתי טיפה סלט, אבל לא יותר מידי.
גראט בלווינס עבד על הAI של צ'אד סמית, עקבתי עוד בתחילת הדרך של הAI של צ'אד.
כבר בהתחלה שמתי לב שהAI של צ'אד לא דומה לתוכניות בספר שלו, ויותר דומה לתוכניות של גראט.
ההבנה שלי, שהם עבדו על הAI ביחד, גם באינסטגרם של גראט הוא פרסם את הAI של צ'אד לפני שהוא הוציא את הAI שלו.
אחר כך גראט הוציא את הAI שלו והפסיק לפרסם את צ'אד.
בכנות, לא הצלחתי לראות הבדל בין הAI שלהם, ולכן הם אותו דבר בדיוק, אבל אולי לא התעמקתי מספיק.

באופן אישי, כאחד שחרש את הספרים והסרטונים של צ'אד וגראט, אני לא רואה טעם בשבילי להשתמש בAI שלהם, ולכן אני כנראה לא בקיא מספיק בהבדלים בין שני הAI אם יש בכלל הבדלים.

אני גם לא יודע איך ג'ואי פלקס וג'ון האק קשורים לAI. לא הבנתי מה הם תרמו לזה, אולי גראט משתמש בשם שלהם כמאמנים וספורטאים מעולים כדי לקדם את הAI שלו, אני באמת לא יודע.

בעיניי, הAI זה התוכניות בעיקר של גראט ולא אף אחד אחר, אבל אולי אתה יודע משהו שאני לא.
האמת, שאני סקרן לשמוע מה דעתך על הAI. הם משווקים כמערכת שמתאימה לספורטאים ברמה גבוה, אבל שיווק לחוד, ותוכן לחוד, אני לא כל כך קניתי את זה לרמה הגבוה.
עד כמה שאני הבנתי הevolve אמור להיות מבוסס על ג׳ואי פלקס, וג׳ון האק היה בטסטים של זה ולכאורה משתמש גם היום בai בשביל התכנון אימונים שלו, אבל אולי אני באמת לא מכיר את זה מספיק טוב.
בסה״כ על הנייר זה נשמע מעולה. יש פה יתרונות שאתה לא יכול לקבל ממאמן אונליין שהיית מקבל מאימון פרונטלי כמו שינוי התכנית בלייב בהתאם לביצועים, בעוד מאמן אונליין לרוב לא יוכל לעזור לך לעשות דבר כזה. התכנית מתעדכנת בהתאם לאינפוט שלך מהאימונים הקודמים. מפרסומים שלבעלי האפליקציות נראה שגם מתאמנים ברמה דיי גבוה(סקוואט ודדליפט באזור ה300-350) משתמשים באפליקציות האלה בהצלחה. כמובן שכדאי לזכור שמה שאנחנו רואים זה אנקדוטות שלא בהכרח מצביעות על הכלל.
אני חושב שבתאכלס האנשים שעבורם זה מתאים הכי הרבה הם מתאמנים מנוסים שרגילים ״לאמן את עצמם״ ויכולים להשתמש בזה בשביל לייצר את התכנית. הבעיה בשימוש בתכנית כזאת אצל מתאמנים לא מנוסים היא שיהיה להם קשה מאד לשפוט rpe בשביל שהאפליקציה תהיה מספיק יעילה עבורם, מה שמאמן אונליין כמובן יוכל לתקן למתאמן ולהגיד לו שהוא לא מתאמץ מספיק.
באופן כללי אגב, אני חושב שai מהסוג הזה הם העתיד של אימוני אונליין. ברגע שתהיה פלטפורמה נוחה שכל מאמן יוכל להכניס לתוך אפליקציה כזו את המתודולוגיה שלו מאמני אונליין יוכלו לתת למתאמנים שלהם לעבוד עם האפליקציה שלהם, לתת הערות טכניקה ולהעיר כשהזנת למשל רפי8 אבל זה נראה קל מדי בסרטון, וזה יוריד מהעומס שיש על המאמן, מה שבפוטנציאל גם יוזיל את העלות בשל הורדת העומס של כתיבת התכנית לשבוע הבא מהמאמן. שיטה כזאת תיתן גם פידבק בלייב שהמאמן לא יכול לתת בצורת העבודה של היום באונליין.

• פותח/ת השרשור
עד כמה שאני הבנתי הevolve אמור להיות מבוסס על ג׳ואי פלקס, וג׳ון האק היה בטסטים של זה ולכאורה משתמש גם היום בai בשביל התכנון אימונים שלו, אבל אולי אני באמת לא מכיר את זה מספיק טוב.
בסה״כ על הנייר זה נשמע מעולה. יש פה יתרונות שאתה לא יכול לקבל ממאמן אונליין שהיית מקבל מאימון פרונטלי כמו שינוי התכנית בלייב בהתאם לביצועים, בעוד מאמן אונליין לרוב לא יוכל לעזור לך לעשות דבר כזה. התכנית מתעדכנת בהתאם לאינפוט שלך מהאימונים הקודמים. מפרסומים שלבעלי האפליקציות נראה שגם מתאמנים ברמה דיי גבוה(סקוואט ודדליפט באזור ה300-350) משתמשים באפליקציות האלה בהצלחה. כמובן שכדאי לזכור שמה שאנחנו רואים זה אנקדוטות שלא בהכרח מצביעות על הכלל.
אני חושב שבתאכלס האנשים שעבורם זה מתאים הכי הרבה הם מתאמנים מנוסים שרגילים ״לאמן את עצמם״ ויכולים להשתמש בזה בשביל לייצר את התכנית. הבעיה בשימוש בתכנית כזאת אצל מתאמנים לא מנוסים היא שיהיה להם קשה מאד לשפוט rpe בשביל שהאפליקציה תהיה מספיק יעילה עבורם, מה שמאמן אונליין כמובן יוכל לתקן למתאמן ולהגיד לו שהוא לא מתאמץ מספיק.
באופן כללי אגב, אני חושב שai מהסוג הזה הם העתיד של אימוני אונליין. ברגע שתהיה פלטפורמה נוחה שכל מאמן יוכל להכניס לתוך אפליקציה כזו את המתודולוגיה שלו מאמני אונליין יוכלו לתת למתאמנים שלהם לעבוד עם האפליקציה שלהם, לתת הערות טכניקה ולהעיר כשהזנת למשל רפי8 אבל זה נראה קל מדי בסרטון, וזה יוריד מהעומס שיש על המאמן, מה שבפוטנציאל גם יוזיל את העלות בשל הורדת העומס של כתיבת התכנית לשבוע הבא מהמאמן. שיטה כזאת תיתן גם פידבק בלייב שהמאמן לא יכול לתת בצורת העבודה של היום באונליין.
האפליקציה הזאת מיועדת למסה? לחיטוב? לחוזק?
כאילו זה משהו שאני מגדיר שם?
ומה לגבי תרגילי עזר? כמו יד קדמית? בטן? יד אחורית וכאלה, זה משהו שהאפליקציה מגדירה לך?
ולגבי תזונה? צריך משהו חיצוני? או שהוא מגדיר לך גם כמות קלוריות חלבון וכו..
תודה רבה על העזרה והפירוט, מעריך את זה

קודם כל הנה סרטון של גארט מלפני 5 שנים.

קישור לצפייה: https://youtu.be/70ZSCh9IBKo
זה הרבה לפני שjuggernaut דיברו על הAI שלהם למיטב ידיעתי.
לפני 3 שנים juggernaut הוציאו את הAI שלהם, וגארט עשה על זה פוסט גם כן.

קישור לצפייה: https://www.instagram.com/p/CJbrOOgA5hH/?igshid=YmMyMTA2M2Y=
לפני שיצא באופן רשמי הוא מתאר שהוא עבד על הAI של Juggernaut.

קישור לצפייה: https://www.instagram.com/p/CHyHe4kAsFO/?igshid=YmMyMTA2M2Y=
בקיצור, אין ספק שגארט אחד המוחות, אם לא המוח מאחורי הAI של צ'אד.
אני לא יודע מה קרה, אבל אין הבדל בין הAI החדש שלו לשל צ'אד. אין לי מושג מה עושים כל השמות שהוא מביא מאחורי הAI שלו, לדעתי זה סתם למכור, אני לא חושב שהם מעורבים בזה, אפילו לא צ'אד אני חושב.

היתרונות הם לקבוצת אנשים מאוד ספציפית, כאלו שלא יודעים להכין תוכנית לבד, ולא רוצים מאמן. אבל מספיק מיומנים לרשום RPE ולתת פידבק מורכב לAI, ויש להם הבנה טכנית טובה.

נושא הRPE הוא מאוד טעון אצלי, חלק משתמשים בו כRIR, אחרים כמשהו אבסטרקטי לא ברור, הAI בחר באופציה השניה, זה לא על פי RIR. מילא המורכבות לתת RPE, מהניסיון של מייק טושייר חישוב RPE זה מורכב ומתאים למתאמנים וותיקים, אבל בעיקר אמין יותר ככל שנפח החזרות נמוך יותר, בסט של 10 חזרות מאוד קשה לתת RPE, וכך מייק משתמש בזה, בחזרות נמוכות. בAI זה לא ככה.

אוטורגיולציה טובה עם RPE בתוכנית אחוזים חייבת לקחת בחשבון גובה והטכניקה של המתאמן. בנצ'ר עם 2 ס"מ טווח תנועה, יכול לעשות 10 חזרות עם 95% מRM1, אין טווח, יש פחות תשישות. סקוואט בעמידה צרה אתה תהיה בר מזל להצליח 2 חזרות עם 95% מRM1.
התאכזבתי מאוד שלא היה תשאול על גובה, משקל, וטכניקה הבסיסית של המתאמנים.

אבל אני לא יכול רק ללכלך על הAI, אני התלהבתי מגראט עוד לפני הAI. הוא מוכשר מאוד, ואין לי ספק שגם תוכנית רשומה שלו באופן כללי תהיה שווה המון, כנ"ל צ'אד. הביקורת שלי שהסרטונים והספרים שלהם שווים יותר לקדם מתאמן, ולהעצים אותך לרשום לעצמך תוכנית עם בלוקים ופיצולים בהתאם לדברים אחרים בחיים ותחרויות.

היופי בAI, זה שהוא רשום מגראט ותו לא לדעתי. כל העניין עם זה שזה AI לא שווה יותר מה28 תוכניות של גרג נאקלס, והתוכניות לרמות שונות של ג'וני קנדיטו וסטיב דנובי.

כל האנשים מאחורי הAI שכביכול השפיעו על התכנון שלה, ומשתמשים בה, לדעתי זה שיווק בלבד.
אותם אנשים עם 300 ק"ג דדליפט הם בדיוק כמו אותם אנשים שעשו ג'וני קנדיטו לדדליפט כזה, מדובר במתאמנים מוכשרים ועצמאיים שמשתמשים בתוכנית טובה שבמקרה מכילה כמה גאדג'טים מעניינים.

לפחות זו דעתי.

נשמע מעניין, תודה רבה.
מה אתה חושב על הבן אדם הזה נניח?
Mike O'Hearn | Titan Training
כאילו עלפי מה לבחור אפליקציה או איזו שהיא תוכנית אימונים דיגיטלית?
לא מכיר.
המלצתי מה שאני מכיר ודי זול.
גם הצעתי תוכניות מוכנות לא AI חינמיות לחלוטין שעובדים מעולה. ג'וני קנדיטו ו PRsPerformance.

האפליקציה הזאת מיועדת למסה? לחיטוב? לחוזק?
כאילו זה משהו שאני מגדיר שם?
ומה לגבי תרגילי עזר? כמו יד קדמית? בטן? יד אחורית וכאלה, זה משהו שהאפליקציה מגדירה לך?
ולגבי תזונה? צריך משהו חיצוני? או שהוא מגדיר לך גם כמות קלוריות חלבון וכו..
תודה רבה על העזרה והפירוט, מעריך את זה
1. זה בעיקר לכוח, אבל מכניס גם אסתטיקה.
2. אין כזה דבר תוכנית למסה או חיטוב, בשביל זה אתה מקפיד על תזונה.
3. אתה מגדיר בה הרבה דברים, ככל שתקרא ותבין יותר באימונים, תוכל להשתמש בה טוב יותר.
4. יהיה לך תרגילי עזר.
5. התוכנית לא קשורה לתזונה, תצטרך מקור חיצוני.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית