בחדר כושר שאני מתאמן בו כיום יש ספה אחת שהיא "טובה" לבנץ', מבחינת רוחב וקושי. ביחס לשאר.....
הבעיה היא שהספה חלקה ומחליקה.
אני מחפש פתרונות שיעזרו לי להשאיר את השכמות צמודות לספה.
חלק מהפתרונות שנשקלים או נפסלו:
1. מגבת - נפסל: פשוט מחליק.
2. למגנז את הגב/חולצה - נפסל: ישאיר אחריי יותר מדי לכלוך. ניסיתי גם עם שאריות של מגנזיום נוזלי, לא בדיוק עזר.
3. מזרן יוגה - גם נפסל: אלה שיש במכון מתפוררים/מזוהמים.
4. גומיות - לא אפשרי: כמו שבריאן אלסהרו עושה, שם גומיות כחולות/שחורות לאורך הספה. בעיה היא שהספה צמודה לקורת רוחב העליונה של הבנץ' בצורה שאין מרווח להכניס את הגומיות בחלק התחתון שלה.
5. LockDown - ? : הראו לי היום בסרטון. משטח גומי קטן (30X30 ס"מ) ודביק שמיועד ליצור מקסימום חיכוך בינך לבין הספה. דווקא לא שולל.
6. לעבור מכון - ייקרה בהמשך.
7. לחזק את הטרפזים - הם מקבלים דגש במורכבים/תרגילי prehab. אין לי גישה ל-competition bench או ספה של רוג כדי באמת לשלול/לאמת שזה הגורם הבעייתי.
עריכה: לגבי הלגדרייב - עושה עם כף רגל מלאה על הרצפה. משתדל לשים אותה כמה שיותר מתחת לאגן. מעריך שיש כיפוף בברך של 60-70 מעלות.
אני נוטה לפתרון של משטח כלשהו שיהיה אפשר לשים על הספה עצמה.
או כל פתרון שעולה על דעתכם.
אשמח לעזרתכם.
תודה.
הבעיה היא שהספה חלקה ומחליקה.
אני מחפש פתרונות שיעזרו לי להשאיר את השכמות צמודות לספה.
חלק מהפתרונות שנשקלים או נפסלו:
1. מגבת - נפסל: פשוט מחליק.
2. למגנז את הגב/חולצה - נפסל: ישאיר אחריי יותר מדי לכלוך. ניסיתי גם עם שאריות של מגנזיום נוזלי, לא בדיוק עזר.
3. מזרן יוגה - גם נפסל: אלה שיש במכון מתפוררים/מזוהמים.
4. גומיות - לא אפשרי: כמו שבריאן אלסהרו עושה, שם גומיות כחולות/שחורות לאורך הספה. בעיה היא שהספה צמודה לקורת רוחב העליונה של הבנץ' בצורה שאין מרווח להכניס את הגומיות בחלק התחתון שלה.
5. LockDown - ? : הראו לי היום בסרטון. משטח גומי קטן (30X30 ס"מ) ודביק שמיועד ליצור מקסימום חיכוך בינך לבין הספה. דווקא לא שולל.
6. לעבור מכון - ייקרה בהמשך.
7. לחזק את הטרפזים - הם מקבלים דגש במורכבים/תרגילי prehab. אין לי גישה ל-competition bench או ספה של רוג כדי באמת לשלול/לאמת שזה הגורם הבעייתי.
עריכה: לגבי הלגדרייב - עושה עם כף רגל מלאה על הרצפה. משתדל לשים אותה כמה שיותר מתחת לאגן. מעריך שיש כיפוף בברך של 60-70 מעלות.
אני נוטה לפתרון של משטח כלשהו שיהיה אפשר לשים על הספה עצמה.
או כל פתרון שעולה על דעתכם.
אשמח לעזרתכם.
תודה.
נערך לאחרונה: