הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ירידה דרסטית בבנץ'

• פותח/ת השרשור Cain
  • פורסם בתאריך

Cain

משתמש פעיל
636
220
נק' מוניטין:
162
636
220
היי.
שבוע שעבר חזרתי להתאמן אחרי חצי שנה שלא. שבוע שעבר הגעתי ל95 בנץ' לחמישיות, והיום אני בקושי מצליח 3-4 חזרות ל80 קילו.
יכול להיות שבגלל ששבוע שעבר נכנסתי חזק אז זה דפק אותי באימון של החזה היום?

• פותח/ת השרשור
יכול להיות, אולי אתה עדיין בדומס
אני חושב שהדומס כבר עבר. לא זכורים לי כאבי שרירים מהיום בבוקר או מהלך היום.
אתמול צמתי. יכול להיות שזה קשור?
לא נשמע ממש סביר וחסר פרטים. איך נראה תוכנית האימון שלך?
AB קלאסית
A חזה רגליים יד אחורית.
B גב כתפיים יד קדמית בטן.
4 אימונים בשבוע.

אני חושב שהדומס כבר עבר. לא זכורים לי כאבי שרירים מהיום בבוקר או מהלך היום.
אתמול צמתי. יכול להיות שזה קשור?

AB קלאסית
A חזה רגליים יד אחורית.
B גב כתפיים יד קדמית בטן.
4 אימונים בשבוע.

קשה לי להאמין שהשוני בכוח היה יותר מ20%, נשמע דיי קיצוני, אבל אם זה ככה אז זה מה יש.

אתה לא מקולקל או משהו ואימון אחד גם ככה לא אומר יותר מידי לטוב או לרע. אם התכנית הגיונית ואתה לא לוקח את הבנץ' פרס שלך לכשל בכל סט ובכל אימון, סביר להניח שתיהיה בסדר. אם אתה רואה שזה עניין קבוע ושיש לך שינויים דראסטים ברמת כוח מאימון A אחד לשני, תתכנן בהתאם ואל תתרגש מזה. אתה יכול באימון אחד לעבוד לטווח חזרות שונה מהאימון הקודם, אתה יכול להשתמש בואריציה אחרת של בנץ' פרס, אתה יכול להחליף תרגיל ואתה יכול גם לא לעשות כלום ופשוט לקחת בחשבון שלוקח לך יותר זמן להתאושש מ3 ימים של מנוחה. בכל מקרה כשהמטרה היא מסת שריר, הפאקטורים העיקריים לגדילה זה עבודה בטווח חזרות כלשהו בין 5-30, קרבה מספיקה לכשל, טכניקה מתאימה והעלאה הדרגתית בעומס. אם אתה עייף מידי באימון השני כדי להיות בטווח הזה, תתאים את המשקל לאימון או שתשתמש באחת האסטרטגיות שכתבתי למעלה.

וכן, יש מצב שהצום קשןר. הכי חכם יהיה לעקוב ולראות מה יקרה בעוד שבוע ובעוד שבועיים.

• פותח/ת השרשור
קשה לי להאמין שהשוני בכוח היה יותר מ20%, נשמע דיי קיצוני, אבל אם זה ככה אז זה מה יש.

אתה לא מקולקל או משהו ואימון אחד גם ככה לא אומר יותר מידי לטוב או לרע. אם התכנית הגיונית ואתה לא לוקח את הבנץ' פרס שלך לכשל בכל סט ובכל אימון, סביר להניח שתיהיה בסדר. אם אתה רואה שזה עניין קבוע ושיש לך שינויים דראסטים ברמת כוח מאימון A אחד לשני, תתכנן בהתאם ואל תתרגש מזה. אתה יכול באימון אחד לעבוד לטווח חזרות שונה מהאימון הקודם, אתה יכול להשתמש בואריציה אחרת של בנץ' פרס, אתה יכול להחליף תרגיל ואתה יכול גם לא לעשות כלום ופשוט לקחת בחשבון שלוקח לך יותר זמן להתאושש מ3 ימים של מנוחה. בכל מקרה כשהמטרה היא מסת שריר, הפאקטורים העיקריים לגדילה זה עבודה בטווח חזרות כלשהו בין 5-30, קרבה מספיקה לכשל, טכניקה מתאימה והעלאה הדרגתית בעומס. אם אתה עייף מידי באימון השני כדי להיות בטווח הזה, תתאים את המשקל לאימון או שתשתמש באחת האסטרטגיות שכתבתי למעלה.

וכן, יש מצב שהצום קשןר. הכי חכם יהיה לעקוב ולראות מה יקרה בעוד שבוע ובעוד שבועיים.
אוקיי.
תודה רבה אחי

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית