עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
אני חושב שהדומס כבר עבר. לא זכורים לי כאבי שרירים מהיום בבוקר או מהלך היום.יכול להיות, אולי אתה עדיין בדומס
AB קלאסיתלא נשמע ממש סביר וחסר פרטים. איך נראה תוכנית האימון שלך?
אני חושב שהדומס כבר עבר. לא זכורים לי כאבי שרירים מהיום בבוקר או מהלך היום.
אתמול צמתי. יכול להיות שזה קשור?
AB קלאסית
A חזה רגליים יד אחורית.
B גב כתפיים יד קדמית בטן.
4 אימונים בשבוע.
אוקיי.קשה לי להאמין שהשוני בכוח היה יותר מ20%, נשמע דיי קיצוני, אבל אם זה ככה אז זה מה יש.
אתה לא מקולקל או משהו ואימון אחד גם ככה לא אומר יותר מידי לטוב או לרע. אם התכנית הגיונית ואתה לא לוקח את הבנץ' פרס שלך לכשל בכל סט ובכל אימון, סביר להניח שתיהיה בסדר. אם אתה רואה שזה עניין קבוע ושיש לך שינויים דראסטים ברמת כוח מאימון A אחד לשני, תתכנן בהתאם ואל תתרגש מזה. אתה יכול באימון אחד לעבוד לטווח חזרות שונה מהאימון הקודם, אתה יכול להשתמש בואריציה אחרת של בנץ' פרס, אתה יכול להחליף תרגיל ואתה יכול גם לא לעשות כלום ופשוט לקחת בחשבון שלוקח לך יותר זמן להתאושש מ3 ימים של מנוחה. בכל מקרה כשהמטרה היא מסת שריר, הפאקטורים העיקריים לגדילה זה עבודה בטווח חזרות כלשהו בין 5-30, קרבה מספיקה לכשל, טכניקה מתאימה והעלאה הדרגתית בעומס. אם אתה עייף מידי באימון השני כדי להיות בטווח הזה, תתאים את המשקל לאימון או שתשתמש באחת האסטרטגיות שכתבתי למעלה.
וכן, יש מצב שהצום קשןר. הכי חכם יהיה לעקוב ולראות מה יקרה בעוד שבוע ובעוד שבועיים.