הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

הקשר בין אבקת חלבון וחצ'קונים

Kofiko-PL

משתמש מתחיל
198
9
נק' מוניטין:
21
198
9
לאחרונה רכשתי אבקת חלבון של MYPROTEIN
לא שיניתי כלום בתפריט חוץ מהוספה של שני סקופים של חלבון (לא הייתי מגיע לכמות הנדרשת של החלבון לפני האבקה)
וישר תוך יומיים שלושה שאני צורך את האבקה התחילו להופיע לי הרבה חצקונים.
האם יש קשר?לעוד מישהו זה קורה?

הדבר היחיד שאני יכול לחשוב שיהיה הסיבה זה רגישות ללקטוז.
זה קורה לך גם כשאתה צורך הרבה חלב או מוצרי חלב?

קפיצות חדות באינסולין יכולות לגרום לאקנה. מי גבינה ידוע בתור מקפיץ אינסולין סידרתי ולכן זו יכולה להיות סיבה

• פותח/ת השרשור
הדבר היחיד שאני יכול לחשוב שיהיה הסיבה זה רגישות ללקטוז.
זה קורה לך גם כשאתה צורך הרבה חלב או מוצרי חלב?
שותה 400 מ"ל חלב ביום וחצי קופסה קוטג' חוץ מזה לא צורך מוצרי חלב.

קפיצות חדות באינסולין יכולות לגרום לאקנה. מי גבינה ידוע בתור מקפיץ אינסולין סידרתי ולכן זו יכולה להיות סיבה
אז כדאי לי להימנע מתוספים שמכילים מי גבינה? ממליץ על תוסף אחר איכותי שלא מכיל מי גבינה?

• פותח/ת השרשור
זה ניסוי וטעייה. נסה להוריד את החלב/אבקת חלבון ותראה אם זה משתפר

סליחה על ההקפצה
-אתה חושב שאם אצרוך אבקת חלבון שמתבססת על חלבון קזאין יהיה אותו אפקט?או כל סוג אחר של חלבון שאתה יכול להמליץ עליו?ביצה/איזולייט?

-הגוף מתישהו "מתרגל" להקפצות אינסולין האלה?

האם מדברך ניתן להבין שמי גבינה אינה מומלצת ולא בהקשר של אקנה אלא בריאות ואורח חיים? הקפצת אינסולין למיטב ידיעתי (יתכן ואני טועה) אני מומלצת בתוזנה.

האם לאורך השנים שימוש במי גבינה יכול להביא למחלות כגון סכרת?

• פותח/ת השרשור
האם מדברך ניתן להבין שמי גבינה אינה מומלצת ולא בהקשר של אקנה אלא בריאות ואורח חיים? הקפצת אינסולין למיטב ידיעתי (יתכן ואני טועה) אני מומלצת בתוזנה.

האינסולין, שם רע ללא הצדקה - חלק א' - קילוגרם - כושר ופיתוח הגוף

קזאין ואיזולייט לא עושים את זה?
חלבון אייזולט זה חלבון מי גבינה שסיננו אותו פעמיים. קזאין סביר להניח שלא

-אתה חושב שאם אצרוך אבקת חלבון שמתבססת על חלבון קזאין יהיה אותו אפקט?או כל סוג אחר של חלבון שאתה יכול להמליץ עליו?ביצה/איזולייט?
אי אפשר לדעת. אין מחקר בנושא. אבל קזאין מקפיץ פחות את האינסולין ממי גבינה

לא. סוכרת זו מחלה שיש לה משתנים גנטים וסביבתיים. מאזן קלורי חיובי, צריכה מורבה של סוכרים ומחסור פעילות גופנית יובילו בסופו של דבר לסוכרת

חלבון אייזולט זה חלבון מי גבינה שסיננו אותו פעמיים. קזאין סביר להניח שלא

אי אפשר לדעת. אין מחקר בנושא. אבל קזאין מקפיץ פחות את האינסולין ממי גבינה

לא. סוכרת זו מחלה שיש לה משתנים גנטים וסביבתיים. מאזן קלורי חיובי, צריכה מורבה של סוכרים ומחסור פעילות גופנית יובילו בסופו של דבר לסוכרת
השאלה היא האם הקפצת האינסולין היא חלק מהמשתנים הסביבתיים הללו?

לא. משתנים סביבתיים זה אורח חיים יושבני, מחסור בפעילות גופנית, לחץ נפשי, מחסור בשעות שינה וכו'

• פותח/ת השרשור
לא. משתנים סביבתיים זה אורח חיים יושבני, מחסור בפעילות גופנית, לחץ נפשי, מחסור בשעות שינה וכו'

אם מפצלים את הסקופ ל2 העלייה היה פחות חדה? כלומר האם לכמות שצורכים יש אפקט על כמה שהאינסולין קופץ?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית