הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

הרגשה של ציר לא משומן בשבירת מקביל

• פותח/ת השרשור nyeoNi
  • פורסם בתאריך

nyeoNi

משתמש קבוע
1,262
519
נק' מוניטין:
884
1,262
519
ביתי
כשאני מבצע סקוואט, ואני יורד ממש לקראת השבירת מקביל אני מרגיש מהגידים של הקוואדריספס והאבדקטורז מעט כאלו הם "ציר לא משומן" פשוט אין לי דרך אחרת להגדיר את זה,
הטכניקה שלי מושלמת, מקפיד על כל הכללים של ריפטו לפי הספר, ומרגיש שהטכניקה מושלמת, אבל אני מאוד נמנע מהתקדמות בגלל הבעיה הזו, אני מרגיש ממש כמו חריקות בגידים בשני הרגליים, זה לא כאב, אבל פשוט ההרגשה ממש כאלו המפרק לא מחומם ולא גמיש ומעט חורק בעומס.

חשוב לציין שאני מבצע המון עבודה על מובלטי, חימום לפי הספר גם כן, המון עבודה עם רולר והמון המון מתיחות לאיילופסואס לאבדקטורז ולקוואדס
ואין שיפור... אשמח מאוד להצעות ליעול

לדעתי אתה צריך לנסות רוחב עמידה וזוויות רגליים שונות, יכול להיות שאתה עושה "לפי הספר", אבל לך אישית זה לא מתאים

• פותח/ת השרשור
לדעתי אתה צריך לנסות רוחב עמידה וזוויות רגליים שונות, יכול להיות שאתה עושה "לפי הספר", אבל לך אישית זה לא מתאים

אני מרגיש שהתנועה מאוד טבעית יחסית גם הנטייה של הכפות רגליים ב30 מעלות הכל ממש מרגיש מאוד טבעי,
אבל פשוט בירידה אני מרגיש שהגידים מאוד לא מחוממים וכאלו הם לא מוכנים למתח הזה עדיין

למרות שאני מבצע חימומים וכל מה שפירטתי

גם לי הייתה פעם הרגשה דומה וגיליתי ששרוולי ברכיים ממש עוזרים, אם זה כי הם שומרים על הברכיים חמות או התמיכה הקטנה שהם נותנות. ממליץ לנסות.

• פותח/ת השרשור
גם לי הייתה פעם הרגשה דומה וגיליתי ששרוולי ברכיים ממש עוזרים, אם זה כי הם שומרים על הברכיים חמות או התמיכה הקטנה שהם נותנות. ממליץ לנסות.

סליחה סליחה סליחה
הכוונה שהמקור התחושה מגיע מהגידים שבמפרק הירך! טעות שלי על החוסר ספציפיות

סליחה סליחה סליחה
הכוונה שהמקור התחושה מגיע מהגידים שבמפרק הירך! טעות שלי על החוסר ספציפיות
קראתי קוואדרספס וישר הלכתי לברך 😃
אין לי המון ניסיון עם אי נוחות באגן, אבל כן קורה לי שאני עומד עם אצבעות מכוונות קדימה מדי ואני מרגיש שלכוון את האצבעות יותר החוצה מונע "התנגשות" בין הירך לגוף מה שיכול לגרום לאי נוחות במפרק הירך.

• פותח/ת השרשור
קראתי קוואדרספס וישר הלכתי לברך 😃
אין לי המון ניסיון עם אי נוחות באגן, אבל כן קורה לי שאני עומד עם אצבעות מכוונות קדימה מדי ואני מרגיש שלכוון את האצבעות יותר החוצה מונע "התנגשות" בין הירך לגוף מה שיכול לגרום לאי נוחות במפרק הירך.

לא ההרגשה שאני חווה..
אני ממש מרגיש מעין סוג של כאב או אי נוחות במפרק הירך ההרגשה היא מגידי הקוואדס ומעט מהאבדקטורז
הרגשה כמו שאתה מתחיל לחיצת חזה בלי חימום ובתחילת השלב הקונצנטרי אתה מרגיש שהגיד לא מחומם. בדיוק אותה הרגשה.. אבל לא משנה כמה אני עובד על זה עדיין ישנו. וגם שמדובר במשקלים אפס

אני חושב שמקור הבעיה היא מהגיד של הtfl
Tensor fascia latae

נערך לאחרונה:
הייתי נזהר מלהצהיר שהטכניקה מושלמת.

יכול להיות שהחימום שאתה מבצע לא אידיאלי לטווח גמישות שלך.

יש הבדל בהרגשה עם / בלי משקל?

• פותח/ת השרשור
הייתי נזהר מלהצהיר שהטכניקה מושלמת.

יכול להיות שהחימום שאתה מבצע לא אידיאלי לטווח גמישות שלך.

יש הבדל בהרגשה עם / בלי משקל?

אין כמעט הבדל בין אם יש או אין משקל

• פותח/ת השרשור
תנסה להתחמם יותר טוב.

באיזה צורה?, אני מרגיש שאני לא מצליח לחמם את הגיד שיוצר לי את ההרגשה הזו..
אני משאר שזה הtfl
אבל לא מצליח להיכנס אליו בחימום ועדיין התנועה מרגישה לא חלקה כקאני יורד בסקוואט

באמת שיכולות להיות הרבה סיבות, חלקן בשליטתך וחלקן לא.

יכול להיות שאתה לא יודע איך להתחמם ספציפית לאיזור הבעייתי.

באיזה צורה?, אני מרגיש שאני לא מצליח לחמם את הגיד שיוצר לי את ההרגשה הזו..
אני משאר שזה הtfl
אבל לא מצליח להיכנס אליו בחימום ועדיין התנועה מרגישה לא חלקה כקאני יורד בסקוואט
חימום דינאמי, מתיחות דינאמיות, אפילו תעשה טיפה הליכה אם אתה מגיע לסקוואט ממש קר

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית