הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ירדתי בחודש 4 ק"ג זה בסדר?

aesthetic

משתמש מתחיל
127
2
נק' מוניטין:
-1
127
2
טוב אז אחרי סוף מסה הייתי 77.1. בדיוק לפני חודש התחלתי חיטוב עם תפריט מסודר והכל פיקס.

ירדתי 4 ק"ג בול עכשיו אני 73.1.
רציתי לשאול עם על יבש זה מהר מדי איטי מדי או בסדר לצורך קח כדי לדעת אם לשנות משהו בתפריט.

ושאלה נוספת למבינים שבינינו העניין הוא שאני 11% ככה ואני רוצה 8% כדי להתחיל מסה אבל כדי להגיע ל8% בטח אהיה 69 קילו והמשקל ההתחלתי שהתחלתי את המסה שזה כלום... ואז לחזור במסה לאזור ה77 ואז שוב חיטוב זה מעגל שלא ייגמר. איך אני מגיע ל85 קילו ו8% שומן נגיד? כי כל פעם לעלות ל77 ולרדת ל69 ושוב פעם לעלות זה לא נגמר.

אם יצא שהורדת פחמימות, אז יש מצב איבדת גם קצת מים, אבל בסך הכל אין בעיה עם 4 קיל בחודש במידה והיית במינוס באזור ה1000
אם לא איבדת הרבה כוח ומסה במראה אז המצב בסדר
לגבי האחוז שומן, לא בטוח שאתה יודע להבין במדוייק באיזה אחוז אתה אבל היפותטית יש גבול מסויים של מסת שריר שאתה יכול להגיע אליה טבעי, עם הזמן הסיבובי חיטוב\מסה או מסה נקייה אתה תגיע לאיזון יותר טוב בין הכמות שומן לשריר, האחוז מחושב ביחס לכל הגוף
ז"א ששני אנשים עם 8% שומן יראו שונה וישאו כמות די שונה של שומן (נניח בחור די רזה טבעי ומתאמן עיצוב גוף )

אם ירדת במשקלי עבודה לאורך התקופה הזאת, אזי הירידה מעט מהירה מידי. ירידה חדה שכזאת על משקל כזה גם עלולה לגרום למעט תסכול לכן עולה הסיכוי לשבור את משטר התזונה. תוודא כי הגרעון הקלורי לא חד מידי ומשקלי העבודה לא נפגעו יותר מידי.
דיאטות קיצוניות סופן להיכשל.

ושאלה נוספת למבינים שבינינו העניין הוא שאני 11% ככה ואני רוצה 8% כדי להתחיל מסה אבל כדי להגיע ל8% בטח אהיה 69 קילו והמשקל ההתחלתי שהתחלתי את המסה שזה כלום... ואז לחזור במסה לאזור ה77 ואז שוב חיטוב זה מעגל שלא ייגמר. איך אני מגיע ל85 קילו ו8% שומן נגיד? כי כל פעם לעלות ל77 ולרדת ל69 ושוב פעם לעלות זה לא נגמר.
זה אומר שהעלאה שלך במסה לא איכותית. לעלות מ-69 ל-77 אמור לקחת לך לפחות שנה. אם לקח לך פחות מזה אז העלת הרב השומן

רציתי לשאול עם על יבש זה מהר מדי איטי מדי או בסדר לצורך קח כדי לדעת אם לשנות משהו בתפריט.
המטרה היא לרדת 0.5-1% ממשקל גופך בשבוע

• פותח/ת השרשור
זה אומר שהעלאה שלך במסה לא איכותית. לעלות מ-69 ל-77 אמור לקחת לך לפחות שנה. אם לקח לך פחות מזה אז העלת הרב השומן

המטרה היא לרדת 0.5-1% ממשקל גופך בשבוע

שנה? אז כמה אני אמור לעלות בחודש? חצי קילו?

• פותח/ת השרשור
טוב..כל אחד אומר משהו אחר בפורום הזה אני כבר לא יוע מי צודק מי לא באמת...

בתקופת המסה אמרו לי שעליית 2-3 קילו בחודש זה מה שנכון עכשיו אומרים לי חצי קילו.

טוב..כל אחד אומר משהו אחר בפורום הזה אני כבר לא יוע מי צודק מי לא באמת...

בתקופת המסה אמרו לי שעליית 2-3 קילו בחודש זה מה שנכון עכשיו אומרים לי חצי קילו.
אתה כנראה לא הבנת, העליה הנכונה היא אחוז ממשקל הגוף שלך
כלומר אם אתה מתחיל מסה כשאתה 70 קילו אז זה 700 גרם בשבוע .. תכפיל בארבע, אתה מעלה 2800 גרם בחודש

Ron.cohen13,
הבנת את זה מעט שונה מהנכון.
עליה במשקל: 0.25%~ ממשקל הגוף בשבוע.
ירידה: עד %1~ ממשקל הגוף בשבוע.

חשוב לציין כי המספרים מדברים רק על מתחילים\מתחילים+ עם תזונה מעולה ללא סטיות ותוכנית אימונים מסודרת. ככל שמתקדמים באימונים עם השנים, קשה יותר להעלות מסת שריר ולכן האחוז נמוך ממה שנרשם.

Ron.cohen13,
הבנת את זה מעט שונה מהנכון.
עליה במשקל: 0.25%~ ממשקל הגוף בשבוע.
ירידה: עד %1~ ממשקל הגוף בשבוע.

חשוב לציין כי המספרים מדברים רק על מתחילים\מתחילים+ עם תזונה מעולה ללא סטיות ותוכנית אימונים מסודרת. ככל שמתקדמים באימונים עם השנים, קשה יותר להעלות מסת שריר ולכן האחוז נמוך ממה שנרשם.
אוקי תודה על התיקון אחי

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית