הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

אימוני משקל גוף

totti99

משתמש קבוע
1,266
213
נק' מוניטין:
298
1,266
213
מה הולך
אני לוחם במסלול (נשאר עוד 8 חודש למסלול) ואין לי גישה לחדר כושר חוץ מסופשים שבהם אני עושה בשישי שבת ab
אני מנסה במהלך השבוע להתאמן משקל גוף בדרך כלל עושה
אימון גב: 4 סטים של מתח, 4 צין אפס ועוד 4 באחיזה ניטרלית ועוד קצת יד קידמית עם גומית התנגדות
ובחזה כ10 סופרסטים של מקבילים (עם ווסט נגביסט) יחד עם שכיבות סמיכה בירידה איטית
ועוד קצת יד אחורית בגומיה, עכשיו זה סבבה אבל ממש חסר לי עבודת כתפיים
יוצא לי לעשות קצת הרחקה לצדדין עם הגומיה אבל זה לא מרגיש לי יעיל בכלל ורואה ירידה רצינית במסה בכתפיים לעומת שאר הגוף שמצליח להשאר על אותו גודל פחות או יותר

אשמח לשמוע על המלצות מה אפשר לעשות עם הכתפיים, הטרפזים וגם אמות (מתח לא מספיק לי מסתבר) ובאופן כללי אשמח לשמוע על אימונים מאתגרים שונים במשקל גוף

לא מצליח להחזיק עמידת ידיים מספיק בשביל hspu ולא כל כך יודע תרגילים של סטריט

תתחיל להגיד את השיפוע בשכיבות סמיכה, לשים את הרגליים על משהו ולאט לאט להעלות את זה
מעבר לזה דווקא כתפיים לא דורשים לרוב משקל כזה גדול אז לפעמים אפשר לאלטר עם כל מיני חפצים, עדיף משהו מכלום(יד יד לחיצה הכוונה)

קח תיק ותמלא אותו בחפצים ואיתו תעשה מתח/מקבילים/שכיבות סמיכה וכו'. אופציה נוספת זה לרכוש ווסט עם משקולות ולבצע איתו

• פותח/ת השרשור
קח תיק ותמלא אותו בחפצים ואיתו תעשה מתח/מקבילים/שכיבות סמיכה וכו'. אופציה נוספת זה לרכוש ווסט עם משקולות ולבצע איתו
מבחינת ווסט אני מסודר ( נגביסט אז יש לי ווסט נגב שכוננות שלו זה איזה 20 קילו ומעלה(אפשר גם להוריד)
אבל השאלה איך אני מסדר את האימון שיראה כמו אימון ולא סתם מתח מקבילים שכיבות סמיכה
ומה אני עושה לכתפיים?

מבחינת ווסט אני מסודר ( נגביסט אז יש לי ווסט נגב שכוננות שלו זה איזה 20 קילו ומעלה(אפשר גם להוריד)
אבל השאלה איך אני מסדר את האימון שיראה כמו אימון ולא סתם מתח מקבילים שכיבות סמיכה
ומה אני עושה לכתפיים?
תחלק תרגילים לחזה גב רגליים וכתפיים, סטים בהתאם למטרה (כח/היפרטרופיה(?)) חזרות כנ"ל, ותתחיל להתקדם...

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית