הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ טכניקה דדליפט - 100 קג

• פותח/ת השרשור Cigano
  • פורסם בתאריך

Cigano

משתמש קבוע
1,480
820
נק' מוניטין:
1,362
1,480
820
היי, מצורף סרטון שלי בדדליפט 100 קג, אשמח לביקורות על הטכניקה. הצעות לשיפור. תודה

אתה לא נעזר ברגלים ומרים רק עם הגב. שווה שתעקוב ותשנן במדוייק אחר הצעדים ל- Setup נכון:

• פותח/ת השרשור
אתה לא נעזר ברגלים ומרים רק עם הגב. שווה שתעקוב ותשנן במדוייק אחר הצעדים ל- Setup נכון:

היי, תודה על ההתייחסות זה קודם כל. אני אלמד ואתרגל לאימון הבא, ואשלח פה באותו אשכול. ממה שאני מבין, עם טכניקה כמו ששלחת בסרטון אני צפוי גם להרים יותר?

אל תנסה להרים יותר באימון הבא, אלא להרים נכון יותר לפי הכללים שבוידאו. אם תשמור על הכללים, המשקלים יעלו עם הזמן.

• פותח/ת השרשור
אל תנסה להרים יותר באימון הבא, אלא להרים נכון יותר לפי הכללים שבוידאו. אם תשמור על הכללים, המשקלים יעלו עם הזמן.
אוקי, אבל לצורך ההבנה - לנסות עם אותו משקל או להוריד? ממה שאני מבין אני משתמש בפחות שרירים וכתוצאה מכך בפחות כוח פוטנציאלי בגוף, משמע אם אנצל את הכוח הזה של הרגליים אני אמור לכל הפחות לעבוד עם אותו המשקל ב׳קלות׳ יותר

הבנת נכון, אבל עדיין, אימון הבא תתחיל ממשקל חימום ומשם תעלה בהדרגתיות לפי התוכנית, אל תמשיך מאותם משקלים כמו באימון האחרון שלך.

וואו זה גרוע תוריד ל60 או 50 דחוף
כמה דגשים.

*המוט מגרד את הרגל
*הרמה היא עם הרגליים לא עם הגב
*תנסה אחיזה משולבת אני גליתי במשקל גבוה שיותר קל לי.

תלמד את הטכניקה ותדרוש ממאמן שיראה אותך אתה מסכן את הגב שלך .

ואם אפילו צריך כך מאמן פרטי שיעבוד איתך על התרגלים המורכבים .

אל תעלה משקלים עד שלא תעבוד על הטכניקה אתה כזה קרוב לפריצת דיסק אסור בשום פנים ואופן להרים עם הגב.

נערך לאחרונה:
מקווה שתעקוב אחרי הסרטונים כאן, הטכניקה שלך גרועה מאוד. אבל בעז"ה הסרטונים האלה יעזרו לך.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית