הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

רשת מכוני הכושר VIM פותחת את סניפה הראשון בישראל

אז שיתחרו באירגונים נורמליים ולא ב-SPF וכדומה.
לא חסרים סירטונים של מאט עושה חצאים בתחרויות (ומחשיבים לו את זה).
לא דיברתי על תחרויות , זה היה בדיוק העניין .
הם עובדים מלא , אבל מתחרים בארגון שהקריטריונים אחרים ...

זה הארגון שהם מתחרים בו , אתם חושבים שהם צריכים להחליף ארגון אני אשיג לכם תמייל של לואי ותכתבו לו .

לא דיברתי על תחרויות , זה היה בדיוק העניין .
הם עובדים מלא , אבל מתחרים בארגון שהקריטריונים אחרים ...

זה הארגון שהם מתחרים בו , אתם חושבים שהם צריכים להחליף ארגון אני אשיג לכם תמייל של לואי ותכתבו לו .
לפי הקליפים ביוטוב נראה שהם עושים חצאים גם באימונים.

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
אתה מביא אימון שכולם בחליפות מלאות או חלקיות , מה אתה מצפה ?
בכל מקרה אני לא יודע גם אם הסוג הזה של חליפות הם יוכלו לעשות מלא .
ובנוסף כמות האנשים שמשתמשים בשיטות של ווסט סייד היא עצומה , זה שאתה מביא כמה סרטונים לא אומר שכולם מתאמנים ככה .

אתה מביא אימון שכולם בחליפות מלאות או חלקיות , מה אתה מצפה ?
בכל מקרה אני לא יודע גם אם הסוג הזה של חליפות הם יוכלו לעשות מלא .
ובנוסף כמות האנשים שמשתמשים בשיטות של ווסט סייד היא עצומה , זה שאתה מביא כמה סרטונים לא אומר שכולם מתאמנים ככה .
אתה אומר שבאימונים הם עובדים מלא אז אני מצפה לראות סירטונים שבהם בם עובדים מלא ולא ממש מעניין באיזה חליפות הם משתמשים. אשמח אם תראה לי כי אני עוד לא נתקלתי בסירטונים כאלה (אני מתכוון לאנשים שמתאמנים אצל לואי ולא רק אנשים שמשתמשים בשיטות שלהם).

אתה אומר שבאימונים הם עובדים מלא אז אני מצפה לראות סירטונים שבהם בם עובדים מלא ולא ממש מעניין באיזה חליפות הם משתמשים. אשמח אם תראה לי כי אני עוד לא נתקלתי בסירטונים כאלה (אני מתכוון לאנשים שמתאמנים אצל לואי ולא רק אנשים שמשתמשים בשיטות שלהם).

סבבה קרוק וונדלר נחשבים ?

סבבה קרוק וונדלר נחשבים ?
קרוק לא מתאמן אצל לואי אם אני לא טועה (גם וונדלר?).
בכל מקרה, ראיתי סירטונים שלהם מהאימונים; הסקוואטים של קרוק טובים וגם של וונדלר (למרות שאפשר להגיד שהעומק בסקוואטים שלו גבולי אם מדברים בסטנדרטים של IPF).
אני מדבר על האוכלוסיה הקבועה של לואי שהוא כל כך מתרברב בסקוואטים עם 900+ פאונד שלהם.

קרוק לא מתאמן אצל לואי אם אני לא טועה (גם וונדלר?).
בכל מקרה, ראיתי סירטונים שלהם מהאימונים; הסקוואטים של קרוק טובים וגם של וונדלר (למרות שאפשר להגיד שהעומק בסקוואטים שלו גבולי אם מדברים בסטנדרטים של IPF).
אני מדבר על האוכלוסיה הקבועה של לואי שהוא כל כך מתרברב בסקוואטים עם 900+ פאונד שלהם.

שניהם לא מתאמנים קבוע אצלו לפי מה שאני יודע .

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
הסקוואטים של האנשים פה גבוליים; אתה לא יכול להשוות אותם לסקוואטים של אד קואן:

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
בסרטון הדמייה המשקולות היחידות שרואים זה על ברבל של אחד שעושה כפיפות מרפקים, לפחות זה לא בראק.

אד כהן מלך אבל גמד , לדעת צריך להוציא גמדים מתחרויות הרמת משקולות .
הטווח תנועה שלהם הוא בערך שמינית סקוואט שלי .

סעמק, הגמדים האלה. נראה אותו מוציא את הקורנפלקס מהמדף העליון.

• פותח/ת השרשור
איך האשכול הזה הגיע מפירסום של מכון כושר חדש בארץ לגמדים? אתם מפתיעים כל פעם מחדש

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית