הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

מידע CrossFit Coaches Prep Course

SystematicChaos

A girl, but squats more than you
1,801
3
משתמש/ת כבוד
נק' מוניטין:
16,321
1,801
3
לכל מי כבר התחיל לתעב את ה- HQ של CrossFit הנה מגיע ניסיון לכפר על כמה טעיות:

CrossFit Coaches Prep Course

Training and performing the 9 Movements: a closer look at effectively articulating the basic movements: the why behind the mechanics, progressions, and points of performance.
Essentials of a Good Trainer: creating a personal awareness. Where are your weaknesses? More importantly, providing a tangiblemeans for improvement. Critical discussion on the benefits and distractions of various coaching manners or styles.
Fault Identification: seeing what is going on as a whole picture, organizing corrective action, proper cueing, and feedback. Peer evaluation and instructor feedback will be utilized.
Level 2 Certification Preparation: enhance your opportunity for first time success.
Effective Programming: design, scaling, quality, evaluating.
Class/Session Management: ideas, tips, and concrete examples on running an efficient AND effective group workout from start through finish.
Creating a Culture of Success: tools & techniques for setting the bar high for clients while optimizing cohesion and enthusiasm in your gym​
.
קורס חדש, נכנס במשבצת בין level1 ל- level2 ונועד להכשיר מאמנים טובים יותר בשיטה. אני מאמינה שבעקבות כל התלונות שבאיזו קלות אפשר להפוך למאמן CF. זה לא יקשה יותר, אבל זה יספק עוד הכשרה מקצועית לעוסקים בתחום.
לטעמי צעד נוסף במטרה להשתפר יהיה להפוך את הקורס לחובה כדי להיות Affilate, כמובן במידה והוא אכן קורס טוב.

אחלה דבר, מעניין מה יהיה עם זה

לכל מי כבר התחיל לתאב את ה- HQ של CrossFit הנה מגיע ניסיון לכפר על כמה טעיות:

CrossFit Coaches Prep Course

קורס חדש, נכנס במשבצת בין leval1 ל- leval2 ונועד להכשיר מאמנים טובים יותר בשיטה. אני מאמינה שבעקבות כל התלונות שבאיזו קלות אפשר להפוך למאמן CF. זה לא יקשה יותר, אבל זה יספק עוד הכשרה מקצועית לעוסקים בתחום.
לטעמי צעד נוסף במטרה להשתפר יהיה להפוך את הקורס לחובה כדי להיות Affilate, כמובן במידה והוא אכן קורס טוב.

המורה כותבים לכפר ולא לחפר:jester:

דפקתי אתכם, עכשיו לא ברור על מה אתם מדברים.
Internet power rulez!

המורה ללשון של הפורום כתבה "לחפר" ו"לתאב"?
👏

היה שם גם "leval" במקום "level", אבל אלכס מעלים ראיות. 👏

היא הייתה שיכורה, לא שופטים בן אדם במצב כזה.

• פותח/ת השרשור
ואני חשבתי שמישהו הגיב לעניין על הפוסט...
היה מוקדם בבוקר, בקושי שתיתי קפה, ישנתי לא טוב, והתחלתי דיאטה.
רדו ממני באמא שלכם.

לא יקרה יותר בחיים.

רדו ממני באמא שלכם.

לא יקרה יותר בחיים.

מישהו בסביבתו הקרובה של אלכס אשכרה התחיל חיטוב? זה לא נשמע לי הגיוני..

אז בעצם צריך לשלם על קורס, בשביל שהם יוכלו לעשות קורס אחר. כפרה מעולה מצד CF HQ 🤡

רדו ממני באמא שלכם.

לא יקרה יותר בחיים.

המורה למה את רושמת ככה ?

עלתה במוחי המחשב שהגיבו לגופו על עיניין
היתה זו שעת בוקר מוקדמת, טרם לגמתי קפה, שנתי היתה טרופה, והתחלתי במשטר תזונה דל קלוריות.
אנא הניחו לי לנפשי 🤡

• פותח/ת השרשור
מישהו בסביבתו הקרובה של אלכס אשכרה התחיל חיטוב? זה לא נשמע לי הגיוני..
דווקא הגיוני, אני נורא פולניה, אני נותנת לו לאכול הכל.

אז בעצם צריך לשלם על קורס, בשביל שהם יוכלו לעשות קורס אחר. כפרה מעולה מצד CF HQ

גם ככה עכשיו אתה משלם מלא כסף לקורס כדי שתוכל לשלם להם מלא כסף ל- Affilate. עוד 1000$ פחות 1000$ זה כבר בקטנה 😃.

המורה למה את רושמת ככה ?

עלתה במוחי המחשב שהגיבו לגופו על עיניין
היתה זו שעת בוקר מוקדמת, טרם לגמתי קפה, שנתי היתה טרופה, והתחלתי במשטר תזונה דל קלוריות.
אנא הניחו לי לנפשי
רן, הנח לנפשי במטותא.

השאלה האמיתית היא למה לא מלמדים אותם כמו שצריך את החומר בlevel 1 cert, שכבר עולה להם 2000$, במקום להוסיף עכשיו קורס הכנה לקורס (WTF?). אני מבין ש-CF HQ צריכים להרוויח כסף איכשהו, אבל אני בטוח שכל אחד יכול להבין למה הקורס הכנה הזה הוא פשוט יריקה בפנים של קרוספיטרים.

• פותח/ת השרשור
לא, הקורס הראשון הוא לא במטרה להפוך אותך למאמן, אבל אתה חייב אותו כדי לאמן. המון אנשים עוברים אותו סתם לידע כללי. הקורס החדש נועד יותר לאלו שכן מתכננים לאמן, איך עובדים בקבוצה, איך מתכננים את האימונים, וכד'. לדעתי מי שרוצה להיות מאמן קרוספיט, הקורס השני צריך להיות חובה, ולהכיל גם מבחנים באימון, לא פיזיים.
בארה"ב יש להם בעיה שבכל עיר יש 4-5 סניפים, ורובם חרא.

רדו ממני באמא שלכם.

לא יקרה יותר בחיים.
לא צריך להיות כאן פסיק. אני מאוכזב, אדר.

• פותח/ת השרשור
לך לעזאזל.

Back
למעלה תחתית