הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

מידע CrossFit Coaches Prep Course

לא צריך להיות כאן פסיק. אני מאוכזב, אדר.

הכל בסדר, ותנוח דעתך:

ו' החיבור

האות ו' מציינת חיבור בין מילים או בין חלקי המשפט בבואה כתחילית לפני מילה. לדוגמה, "אני ואתה נשנה את העולם" (מחברת בין שני שמות עצם, נושאים או מושאים) או "אני הלכתי הביתה, ואתה נשארת בגינה" (מחברת בין שני חלקי משפט מחובר). כאשר החיבור הוא בין מילים לא יבוא לפני הו' פסיק, ואילו כאשר החיבור הוא בין חלקי משפט יבוא לפני הו' פסיק.

הכל בסדר, ותנוח דעתך:

ו' החיבור

האות ו' מציינת חיבור בין מילים או בין חלקי המשפט בבואה כתחילית לפני מילה. לדוגמה, "אני ואתה נשנה את העולם" (מחברת בין שני שמות עצם, נושאים או מושאים) או "אני הלכתי הביתה, ואתה נשארת בגינה" (מחברת בין שני חלקי משפט מחובר). כאשר החיבור הוא בין מילים לא יבוא לפני הו' פסיק, ואילו כאשר החיבור הוא בין חלקי משפט יבוא לפני הו' פסיק.
נו? אתה מוכיח את מה שאני אומר. במקרה הזה, החיבור הוא בין מילים, לא בין חלקי משפט (כאשר מדובר בהפרדה בין חלקים של משפט מאוחה או מורכב)

אין מה לעשות, הטרול צודק.

נו? אתה מוכיח את מה שאני אומר. במקרה הזה, החיבור הוא בין מילים, לא בין חלקי משפט (כאשר מדובר בהפרדה בין חלקים של משפט מאוחה או מורכב)

שכחת נק' בסוף משפט טרול ✌️

טרול אכזבת אותי. אין קשר של הוספה במשפט המורכב, כלומר אם ו' החיבור מחברת בין שני חלקי המשפט המשפט הוא מאוחה.

Back
למעלה תחתית