הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ טכניקה דדליפט 175 קילו

Tartaruga

משתמש מתחיל
253
32
נק' מוניטין:
310
253
32
משקל שיא שלי, מניח שהטכניקה לא מושלמת בגלל זה אבל עדיין אשמח לדגשים.
שאלה חשובה היא ההורדה של המוט. היום שעשיתי 160 קילו, המנהל של המאמנים במכון (פרופיט כפר סבא) טען שאני משחרר מהר מידי, שזה דופק לי את הגב ואת והמשקולות ואמר שאסור לעשות דדליפט בצורה הזו.
הוא טוען שאני צריך "לשחרר" רק שהמוט עובר את הברך ולא לפני.

https://photos.app.goo.gl/i1J7Mm6hAu2xOObK2

(בחזרה השלישית המוט החליק מהיד קצת)

לא מבין גדול בסומו אבל נראה די נקי.
תסביר למאמן שם שלהוריד לאט את המוט דופק את הגב ולא להפך ואם מציק לו הרעש תשים פדים כאלה(שכחתי תשם) מתחת לפלטות

בגדול נראה טוב, אתה צריך טיפה להתיישב יותר ותוך כדי לדחוף את האגן כלפי המוט, זה ייתן לך התחלה חלקה יותר בלי קפיצה של התחת.
בנוסף תסובב את המרפקים לכיוון האגן, זה יעזור לך לנעול חזק יותר את הגב.

לגבי ההורדה של המוט, עדיף לשחרר מהר. אם הם לא מסכימים לשיחרור מהיר זה כבר סיפור אחר, אבל מבחינה בריאותית אין שום בעיה

משקל שיא שלי, מניח שהטכניקה לא מושלמת בגלל זה אבל עדיין אשמח לדגשים.
שאלה חשובה היא ההורדה של המוט. היום שעשיתי 160 קילו, המנהל של המאמנים במכון (פרופיט כפר סבא) טען שאני משחרר מהר מידי, שזה דופק לי את הגב ואת והמשקולות ואמר שאסור לעשות דדליפט בצורה הזו.
הוא טוען שאני צריך "לשחרר" רק שהמוט עובר את הברך ולא לפני.

https://photos.app.goo.gl/i1J7Mm6hAu2xOObK2

(בחזרה השלישית המוט החליק מהיד קצת)
אתה בסדר גמור. בשלישית הטיימינג של הניתוק היה לא מוצלח אבל סה"כ אחלה סט ואין שום בעיה עם הירידה, לא רואה הבדל מההורדה בסטים שלי.

• פותח/ת השרשור
אני שם בדרכ את הפדים האלה, שהוא העיר לי הייתי איתם.
תודה על הפידבק חברים, לא יכול לחלק מוניטין למי שכבר הבאתי לו לא מזמן. עמכם הסליחה.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית