הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

חזרה לאימונים אחרי פגרה

lior_sm

משתמש מתחיל
127
7
נק' מוניטין:
7
127
7
שלום, עד לפני כשנתיים הייתי מתאמן בצורה מאוד מסודרת ( הגעתי ל150 קילו סקואט לשישיה ו100 בנצ׳ לשישיה).
הייתי על 12 אחוז שומן בערך (לא לתפוס אותי על המילה)82 קילו על 1.87.
בשנתיים האחרונו זלזלתי לגמרי היתי עושה אימון בוא הגיד פעם בשבוע לכל הגוף ואוכל מה בא לי.
עכשיו אני שוקל 87 נשארה יחסית מסה בסדר אבל השומן עלה.
השבוע חזרתי להתאמן בצורה מסודרת תפיטנשל חיטוב מסודר.

רציתי להתיעץ לגבי תוכנית האימונים- אני דיי מאמין בזכרון שריר שלי מהכרות עם הגוף שלי.
האם לדעתכם לעשות ab קלאסית ( פלג עליון פלג תחתון) או שמה ללכת על תוכנית לעלייה מהירה במשקלים ולקוות שזכרון שריר יעשה את שלו?

סליחה על החפריה ואשמח לעזרה

נפח העבודה חשוב יותר ממשקלי העבודה. לכן אתה אמור לשלב גם נפח מספק בתוכנית וגם משקלי עבודה או עבודה מעט לפני כשל

• פותח/ת השרשור
נפח העבודה חשוב יותר ממשקלי העבודה. לכן אתה אמור לשלב גם נפח מספק בתוכנית וגם משקלי עבודה או עבודה מעט לפני כשל

ברור לי, השאלה שלי היא כמה נפח?
באופן אישי התןכנית שהכי פעלה לי בשנים שהייתי מתאמן היא gvt (למרות שהיא כל כך שנויה במחלוקת) ועכשיו בחיטוב אני מפחד שהנפח שלה גבוה מדי.

• פותח/ת השרשור
Gvt ממש לא תתאים. נפח מטורף הרבה יותר מדי. לא רק לך, גם לי וגם ל90% מהפורום(אלא אם יש חומרים וגם אז זה תלוי)

תוכנית מומלצת אחרת, בשונה מבעבר יותר מתעניין כרגע בהיפרטרופיה מאשר משקלים

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית