הצפייה בשרשורים באתר מוגבלת למשתמשים שאינם רשומים למערכת

שאלה בנוגע למרככי צואה

חדשדנדש55

משתמש מתחיל
14
0
נק' מוניטין:
0
14
0
יש לי טחורים כבר תקופה ארוכה וגם עצירות כרונית, הרופאים שמים ז' ואין לי מושג איך לטפל בזה אז הביאו לי קפסולות אלוורה (מרככי צואה)

אני מנסה לעלות במסת השריר והשאלה היא האם המרכך צואה פוגע לי בספיגה של אבות המזון?

ועוד שאלה: אני מרגיש שאחרי יציאה אני לא מתרוקן עד הסוף, האם מה שלא התרוקן נאגר בסוף כשומן?

מרככי צואה עלולים לפגוע מעט בספיגה, אבל לא בצורה מוגזמת, פשוט שים לב למשקל שלך ותראה איך ההשפעה. בסופו של דבר הם ישפיעו לטובה על בריאות מערכת העיכול, וזה ישפר את הספיגה. גם אל תשכח שזה טיפול זמני, אז לא הייתי דואג יותר מדי במקומך.

ומה שנאגר כשומן אלה קלוריות שנספגות וגורמות לך להיות בעודף קלורי, מה שנשאר במערכת העיכול לא נספג, ככה שאין לזה שום קשר לשומן.

חדשדנדש55,
קפסולות אלוורה נכנסות תחת רפואה אלטרנטיבית, לכן האפקטיביות שלהן לא הוכחה, אבל אם זה עושה לך טוב, תמשיך עם זה.
קיימות תרופות מערביות מוכחות יותר יעילות, אבל הרבה מאוד פעמים ניתן לפתור את הבעיה עצמאית על ידי שינויים קלים בהרגלי התזונה, אם זה שתייה מרובה, אכילת כמות גדולה יותר של ירקות (ירוקים בעיקר) ואפילו תיסוף דרך סובין חיטה (די זול ומהווה 100% סיבים תזונתים), אפשר לעשות מסובין חיטה יופי של עוגיות עם ערך קלורי נמוך.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית