עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
לא. אי אפשר לעלות מסת שריר בחיטוב(אולי ברמה שולית)לאחרונה אני התחלתי חיטוב, ואני מאמן שרירים שלא אימנתי לעולם!
בוא נדבר על זה ממוקד לרגע, התחלתי לאמן בטן.
האם יש אופציה לרדת באחוזי השומן בחיטוב ולעלות במסת השריר באזור הספציפי הזה?
תודה רבה!
מה הקשר? במה הם שונים מכול השאר? שריר זה שריר, ושריר לא גדל בחיטובאכן סביר להניח שאפשרי כי מדובד סך הכל בשרירי בטן, וממילא בחיטוב אתה תחשוב שהם התפתחו פשוט כי הם יתחילו לבלוט יותר בגלל הירידה בשומן
לא מדויק.. אכן רואה את זה אפשרי במקרה הספציפי של פותח האשכולמה הקשר? במה הם שונים מכול השאר? שריר זה שריר, ושריר לא גדל בחיטוב
לפותח האשכול, אם השאלה שלך היא:״האם אפשר לנעלות מסת שריר בבטן בתקופת מסה?״ אז כן. בעזרת התרגילים הנכונים זה אפילו די פשוט
זה אולי אפשרי שעושים מסה ממש ממש נקייה, ותפריט על רמת המיליגרם. בחיטוב כזה פשוט לא. אתה אולי תתחזק אבל לא תעלה מסת שריר(אתה כן,אבל באופן מזערי)לא מדויק.. אכן רואה את זה אפשרי במקרה הספציפי של פותח האשכול
אף אחד לא אמר שבטן צריך לאמן רק בחיטובזה אולי אפשרי שעושים מסה ממש ממש נקייה, ותפריט על רמת המיליגרם. בחיטוב כזה פשוט לא. אתה אולי תתחזק אבל לא תעלה מסת שריר(אתה כן,אבל באופן מזערי)
סתם לדוגמא, אם אני יוסיף נפח באימונים לבייספס כשאני בחיטוב, הוא יגדל? ברור שלא. אז במה שרירי הבטן שונים? זה רק עוד מיתוס מטומטם של כול האנשים שאומרים שצריך לאמן בטן רק בחיטוב.