הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

להעלות במסת השריר ולרדת במסת השומן בו זמנית באזור הבטן

ilovefit

משתמש מתחיל
43
4
נק' מוניטין:
4
43
4
לאחרונה אני התחלתי חיטוב, ואני מאמן שרירים שלא אימנתי לעולם!
בוא נדבר על זה ממוקד לרגע, התחלתי לאמן בטן.
האם יש אופציה לרדת באחוזי השומן בחיטוב ולעלות במסת השריר באזור הספציפי הזה?
תודה רבה!

לאחרונה אני התחלתי חיטוב, ואני מאמן שרירים שלא אימנתי לעולם!
בוא נדבר על זה ממוקד לרגע, התחלתי לאמן בטן.
האם יש אופציה לרדת באחוזי השומן בחיטוב ולעלות במסת השריר באזור הספציפי הזה?
תודה רבה!
לא. אי אפשר לעלות מסת שריר בחיטוב(אולי ברמה שולית)
ולמה לא אימנת בטן במסה?

אכן סביר להניח שאפשרי כי מדובד סך הכל בשרירי בטן, וממילא בחיטוב אתה תחשוב שהם התפתחו פשוט כי הם יתחילו לבלוט יותר בגלל הירידה בשומן

אפשר אבל יקח לך שנים לבצע את זה כך שזה יראה באופן ויזואלי משמעותי כלשהו.

נא להשתמש פעם הבאה בכותרת אינפורמטיבית

אכן סביר להניח שאפשרי כי מדובד סך הכל בשרירי בטן, וממילא בחיטוב אתה תחשוב שהם התפתחו פשוט כי הם יתחילו לבלוט יותר בגלל הירידה בשומן
מה הקשר? במה הם שונים מכול השאר? שריר זה שריר, ושריר לא גדל בחיטוב
לפותח האשכול, אם השאלה שלך היא:״האם אפשר לנעלות מסת שריר בבטן בתקופת מסה?״ אז כן. בעזרת התרגילים הנכונים זה אפילו די פשוט

מה הקשר? במה הם שונים מכול השאר? שריר זה שריר, ושריר לא גדל בחיטוב
לפותח האשכול, אם השאלה שלך היא:״האם אפשר לנעלות מסת שריר בבטן בתקופת מסה?״ אז כן. בעזרת התרגילים הנכונים זה אפילו די פשוט
לא מדויק.. אכן רואה את זה אפשרי במקרה הספציפי של פותח האשכול

לא מדויק.. אכן רואה את זה אפשרי במקרה הספציפי של פותח האשכול
זה אולי אפשרי שעושים מסה ממש ממש נקייה, ותפריט על רמת המיליגרם. בחיטוב כזה פשוט לא. אתה אולי תתחזק אבל לא תעלה מסת שריר(אתה כן,אבל באופן מזערי)
סתם לדוגמא, אם אני יוסיף נפח באימונים לבייספס כשאני בחיטוב, הוא יגדל? ברור שלא. אז במה שרירי הבטן שונים? זה רק עוד מיתוס מטומטם של כול האנשים שאומרים שצריך לאמן בטן רק בחיטוב.

זה אולי אפשרי שעושים מסה ממש ממש נקייה, ותפריט על רמת המיליגרם. בחיטוב כזה פשוט לא. אתה אולי תתחזק אבל לא תעלה מסת שריר(אתה כן,אבל באופן מזערי)
סתם לדוגמא, אם אני יוסיף נפח באימונים לבייספס כשאני בחיטוב, הוא יגדל? ברור שלא. אז במה שרירי הבטן שונים? זה רק עוד מיתוס מטומטם של כול האנשים שאומרים שצריך לאמן בטן רק בחיטוב.
אף אחד לא אמר שבטן צריך לאמן רק בחיטוב

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית