הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

איך התוכנית FBW לחיטוב ?

shimonz7

משתמש מתחיל
51
0
נק' מוניטין:
0
51
0
A1:

סקוואט 3x5
בנץ' 3x5
מתח 3xMAX
לחיצת כתפיים עם דאמבלים 3x8
כפיפת מרפקים עם מוט 2x8
פשיטת מרפקים עם פולי עליון 2x8

A2:
דדליפט 1x5
אוברהד פרס 3x5
מתח 3xMAX
פרפר בדאמבלים 2x10
כפיפת מרפקים עם מוט 2x8
פשיטת מרפקים עם פולי עליון 2x8

• פותח/ת השרשור
מעולה. הייתי שם איזה סוג של חתירה באחד האימונים במקום המתח. אולי BOR או TBAR
אפשר גם תאומים תרגיל או שניים
הקטע שאני גרוע במתח ורוצה להשתפר . השאלה אם תרגיל אחר לגב יעזור לי לשפר את המתח ?

הקטע שאני גרוע במתח ורוצה להשתפר . השאלה אם תרגיל אחר לגב יעזור לי לשפר את המתח ?
תעשה מתח בa2, וחתירה בa1,
השבוע אמור להראות ככה: a1xa2xa1xx ושבוע הבא a2xa1xa2x
חתירה גם תעזור במתח

• פותח/ת השרשור
למה באמת ? פשוט ראיתי הרבה פה שאומרים שכדאי לשמור על טווח חזרות של 5 גם בחיטוב כדי לשמר את המשקלים של המסה
כי זה לא טווח יעיל להיפרטרופיה + לא תצליח עם הזמן להתאושש מטווח חזרות שכזה במידה ותגדיל באופן משמעותי את הגרעון הקלורי

• פותח/ת השרשור
כי זה לא טווח יעיל להיפרטרופיה + לא תצליח עם הזמן להתאושש מטווח חזרות שכזה במידה ותגדיל באופן משמעותי את הגרעון הקלורי
אוקיי אז לעלות חזרות רק בבנץ ובסקוואט ? ובכמה להוריד מהמשקל לעומת המשקל של ה-5 חזרות שלי ?

אוקיי אז לעלות חזרות רק בבנץ ובסקוואט ? ובכמה להוריד מהמשקל לעומת המשקל של ה-5 חזרות שלי ?
כן בדדליפט לא צריך. לא צריך להוריד כול כך הרבה תנסה
התוכנית שלך מעולה. קח את הטיפים ש @Mike נתן לך ואתה יכול לרוץ איתה

ודדליפט סט אחד מספיק ? לא להוסיף שם לג פרס ?
מספיק לגמרי. אתה יכול להוסיף אם ממש בא לך,לא אוהב לג פרס. תוסיף אם בא לך סקוואט בולגרי, 2 סטים לטווח חזרות גבוה(10-15 אפילו 20 אם אתה מזוכיסט). תרגיל מעולה גם לבריאות של הברך אני מכניס אותו בכול תוכנית שלי, גם בעונה וגם בפגרה.
תוסיף גם בטן טיפה פעמיים בשבוע

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית