עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
הקטע שאני גרוע במתח ורוצה להשתפר . השאלה אם תרגיל אחר לגב יעזור לי לשפר את המתח ?מעולה. הייתי שם איזה סוג של חתירה באחד האימונים במקום המתח. אולי BOR או TBAR
אפשר גם תאומים תרגיל או שניים
תעשה מתח בa2, וחתירה בa1,הקטע שאני גרוע במתח ורוצה להשתפר . השאלה אם תרגיל אחר לגב יעזור לי לשפר את המתח ?
למה?תעלה את הטווח חזרות בסקוואט/בנץ' ל 6-8
למה באמת ? פשוט ראיתי הרבה פה שאומרים שכדאי לשמור על טווח חזרות של 5 גם בחיטוב כדי לשמר את המשקלים של המסהתעלה את הטווח חזרות בסקוואט/בנץ' ל 6-8
איך התוכנית ?למה?
כי זה לא טווח יעיל להיפרטרופיה + לא תצליח עם הזמן להתאושש מטווח חזרות שכזה במידה ותגדיל באופן משמעותי את הגרעון הקלורילמה באמת ? פשוט ראיתי הרבה פה שאומרים שכדאי לשמור על טווח חזרות של 5 גם בחיטוב כדי לשמר את המשקלים של המסה
אוקיי אז לעלות חזרות רק בבנץ ובסקוואט ? ובכמה להוריד מהמשקל לעומת המשקל של ה-5 חזרות שלי ?כי זה לא טווח יעיל להיפרטרופיה + לא תצליח עם הזמן להתאושש מטווח חזרות שכזה במידה ותגדיל באופן משמעותי את הגרעון הקלורי
כן בדדליפט לא צריך. לא צריך להוריד כול כך הרבה תנסהאוקיי אז לעלות חזרות רק בבנץ ובסקוואט ? ובכמה להוריד מהמשקל לעומת המשקל של ה-5 חזרות שלי ?
מספיק לגמרי. אתה יכול להוסיף אם ממש בא לך,לא אוהב לג פרס. תוסיף אם בא לך סקוואט בולגרי, 2 סטים לטווח חזרות גבוה(10-15 אפילו 20 אם אתה מזוכיסט). תרגיל מעולה גם לבריאות של הברך אני מכניס אותו בכול תוכנית שלי, גם בעונה וגם בפגרה.ודדליפט סט אחד מספיק ? לא להוסיף שם לג פרס ?
אני לא רואה סיבה שלא, התכנון התקדמות יהיה שונה ואולי בעתיד תצטרך להוסיף נפח אבל כןסליחה על ההתפרצות, האם התוכנית מתאימה גם למסה?