הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

עזרה בחיטוב.

Mr. power

משתמש קבוע
1,781
741
נק' מוניטין:
1,129
1,781
741
אהלן. החלטתי לחטב אבל באמת שאין לי מושג מכמה קל׳ להתחיל. יש לי נטייה לספוח אוקיינוס של נוזלים וזה מאוד מבלבל אותי מבחינת המשקל. אני יודע שמשקל זה לא הפקטור המרכזי אלא המראה אבל אני חייב לפחות נקודת התחלה כלשהי מבחינת ירידה במשקל.
כרגע משקל בוקר נע בין 120-122 (מניח בגלל מאזן הנוזלים). על כמעט 2 מטר. מכניס סביבות 3600-3800 ק׳ ביום רובם משומן וחלבון כל השאר פחמימה. מתקדם מעולה במשקלים/נפח עבודה (סטים וחזרות וכו.) חשבתי להתחיל עם 3000 מה דעתכם? לא קצת מידי בישביל הנתונים שלי? רוצה להוסיף שאני לא עובד פיזית ומתאמן 3-4 פעמים בשבוע.

זאת תמונת המצב:

C1C51F4F-3693-4746-A53E-ED0D275A3D5C.jpeg

מעריך שיש עלי 20% שומן +~.

תתחיל דבר ראשון מלאכול בנייטרלי, כלומר שהמשקל בגדול לא זז, אם אתה כבר שם אז אתה יכול ישר להוריד 300-500 קלוריות ממה שאתה אוכל

• פותח/ת השרשור
תתחיל דבר ראשון מלאכול בנייטרלי, כלומר שהמשקל בגדול לא זז, אם אתה כבר שם אז אתה יכול ישר להוריד 300-500 קלוריות ממה שאתה אוכל

אין לי מושג מה הנייטרלי שלי. כרגע אני אוכל את הכמות ק׳ שציינתי ומתקדם במשקלים. הבעיה שהמשקל גוף מתנדנד בגלל הנוזלים ואני לא יודע מאיפה להתחיל.

אין לי מושג מה הנייטרלי שלי. כרגע אני אוכל את הכמות ק׳ שציינתי ומתקדם במשקלים. הבעיה שהמשקל גוף מתנדנד בגלל הנוזלים ואני לא יודע מאיפה להתחיל.
לאחרונה המשקל שלך נשאר פחו או יותר זהה? אם כן אז אתה בערך על נייטרלי

• פותח/ת השרשור
לאחרונה המשקל שלך נשאר פחו או יותר זהה? אם כן אז אתה בערך על נייטרלי
בשבוע וחצי האחרון כן, נשאר אותו דבר. בכל אופן, 3000 ק׳ בתור התחלה לדעתך יהיה בסדר בהתחשב לנתונים שלי?

בשבוע וחצי האחרון כן, נשאר אותו דבר. בכל אופן, 3000 ק׳ בתור התחלה לדעתך יהיה בסדר בהתחשב לנתונים שלי?
שבוע וחצי זה לא מספיק זמן כדי להגיד שאתה על אותו המשקל אם יש תנודות כאלה.
הייתי מוריד כרגע 300 קלוריות ובודק מה המצב שלך לפחות לשבועיים.
אם כרגע אתה אוכל 3600-3800 אז אתה צריך לאכול 3200-3500

• פותח/ת השרשור
שבוע וחצי זה לא מספיק זמן כדי להגיד שאתה על אותו המשקל אם יש תנודות כאלה.
הייתי מוריד כרגע 300 קלוריות ובודק מה המצב שלך לפחות לשבועיים.
אם כרגע אתה אוכל 3600-3800 אז אתה צריך לאכול 3200-3500

הבעיה זה הנוזלים. אני מאמין שיש עלי לפחות 5 קילו רק מנוזלים.

הבעיה זה הנוזלים. אני מאמין שיש עלי לפחות 5 קילו רק מנוזלים.
מה שחשוב יותר זה השינויים במשקל לאורך זמן, זה שיש עליך נוזלים זה נתון, אבל מה שחשוב לראות זה הטרנד של המשקל שלך

• פותח/ת השרשור
@kotzer לא רציתי לפחות עוד פוסט מיותר.

בכל מקרה, היום אני הולך לחגוג יומולדת ומן הסתם אשתה שם. החיטוב נמשך שבועיים ואני יורד מעולה. ראיתי שאלכוהול מפוצץ בקלוריות ומן הסתם שאני לא אשתה כוס שלמה אלא אערבב את זה עם חמוציות. רציתי לדעת אם אני יגיע למאזן חיובי לא גדול (300-200 ק׳) יקרה איזה ריבאונד בגלל שאני לא הרבה זמן בחיטוב? קצת מדאיג אותי כי אני עובד מאוד קשה וחבל שכל העבודה תלך לפח.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית