הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

שאלות בקשר לאימונים

• פותח/ת השרשור Zimi
  • פורסם בתאריך

Zimi

משתמש מתחיל
2
0
נק' מוניטין:
0
2
0
כמה אימונים אני צריך לעשות בערך בשבוע? (אני יכול לשחות, לרוץ ולהתאמן במכון)
ועל מה לעבוד בכל אימון?
אני מתאמן כבר כמה זמן ולא רואה תוצאות אז בבקשה בלי תגובות ציניות כי אני אקח את זה ברצינות.

3-4 אימונים בשבוע
יש תוכניות שונות שמותאמים לבן אדם לפי איך שהוא נראה אם זה להוריד שומן או לבנות מסה.
השאלה ששאלתה היא כללית מידי (לגבי האימונים ותוצאות) תנסה לתת עוד מידע כמו על תפריט ואיזה תוכנית כרגע אתה עושה.
לגבי שחייה וריצה מומלץ מאוד לקיים, אני הייתי משלב אחרי אימון, או ביום מנוחה. תלוי.

3-4 אימונים בשבוע
יש תוכניות שונות שמותאמים לבן אדם לפי איך שהוא נראה אם זה להוריד שומן או לבנות מסה.
השאלה ששאלתה היא כללית מידי (לגבי האימונים ותוצאות) תנסה לתת עוד מידע כמו על תפריט ואיזה תוכנית כרגע אתה עושה.
לגבי שחייה וריצה מומלץ מאוד לקיים, אני הייתי משלב אחרי אימון, או ביום מנוחה. תלוי.
על סמך מה אתה מציע לו את זה? אתה לא יודע מה המטרה שלו, את הרמה שלו,פציעות?
ועל מה לעבוד בכל אימון?
אני מתאמן כבר כמה זמן ולא רואה תוצאות אז בבקשה בלי תגובות ציניות כי אני אקח את זה ברצינות.
תן פרטים עליך אי אפשר סתם ככה

כתבתי את מספר אימונים קלאסי , אם הוא היה פצוע הוא היה רושם, כמובן שאתה
צודק ,ורשמתי שצריך יותר פרטים ופרסום מטרה.
(=

ועל מה לעבוד בכל אימון?
מה מטרת האימון?

אם המטרה היא העלאה/שמירה על מסת השריר אז המינימום זה פעמיים אימוני כוח בשבוע והאירובי בהתאם למאזן הקלורי השבועי

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית