הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

כאבים כמו שריר תפוס במפשעה ימנית

Uri-Ash95

משתמש מתחיל
3
0
נק' מוניטין:
0
3
0
שלום, כבר 4 ימים שיש לי כאבים במפשעה ימנית, לפעמים מקשים על קימה מישיבה לעמידה, ולפעמים מתחזק לפני השינה, כשמשתעל זה מקרין כאב במפשעה, אין כאבי ביצים, אני פשוט תוהה האם זה שריר שנתפס ואפשר להמשיך להתאמן ולחכות שיעבור פשוט או שכדאי לעצור הכל וללכת מהר לרופא? לפעמים זה מקרין כאב על הבטן, ביום שהתחיל הכאב עשיתי אימון בטן אחרי אימון חזה ויד קדמית אינטנסיבי ביותר
תודה רבה מראש על איזה שהיא פיסת מידע או עזרה!

• פותח/ת השרשור
כמובן הבעיה זה שאני גר באנגליה ויש לי פה רק gp פקיסטני שלא מבין מהחיים שלו, מה גם שאני עובד 12 שעות ביום ורציתי אולי לחסוך זמן מרופא כי הכאב הוא סביל ושאלתי מאמן כושר שאמר לי שזה מתיחה אולי ולתת לזה כמה ימים, פשוט רוצה ללכת להתאמן ולא יודע אם מותר או אסור לי עם כאב כזה

אני הייתי ממליץ לך לעשות הפסקה עם אימוני רגליים ובטן, וחייב לשאול משהו מומחה (מתי שיהיה לך זמן פנוי) אם זה גם כואב עד כדי כך שאימון רגיל אתה לא יכול לעשות, אז תפסיק להתאמן למשך זמן מה,
שוב יכול להיות שזה מתיחה, אבל אם זה כבר הרבהזמן....

אז משהו אינו כשורה ויש לבדוק!

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית