הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

בדיקת טסטוסטרון עזרה

Davidlaid

משתמש פעיל
349
51
נק' מוניטין:
11
349
51
היי חברים,אני הולך לעשות בדיקת טסטוסטרון.
זה יישמע מוזר,אבל יש עדיפות להמנע ממשהו לפני הבדיקה כדי שתצא מדוייקת? כמו להיות עם בחורה (מצטער אם זה מוזר) או לא להתאמן עצים יום לפני? או שההדיקה תיהיה טובה ומהימנה בכל מקרה?
תודה ויום טוב.
שום תגובה?

צריך לצום כי צריכת מזון יכולה להוריד ב-30% את רמות הטסט. תצום לפחות 3-5 שעות לפני הבריקה ועדיף פשוט לצום לילה

• פותח/ת השרשור
צריך לצום כי צריכת מזון יכולה להוריד ב-30% את רמות הטסט. תצום לפחות 3-5 שעות לפני הבריקה ועדיף פשוט לצום לילה
אז פשוט לישון ואיך שאני קם לא לאכול ואז להיבדק הבנתי נכון? תודה רבה שאתה עונה,עזרה שלא מובנת מאליו חבר.

מצטרף לשאלה,
האם אפשר פשוט לבקש מרופא המשפחה הפניה לבדיקת טסטוסטרון? או שהוא לא יתן בלי סיבה מיוחדת?
ובמידה ואני מבצע את הבדיקה, יש איזשהו טווח בשביל לדעת האם הערכים תקינים?

• פותח/ת השרשור
מצטרף לשאלה,
האם אפשר פשוט לבקש מרופא המשפחה הפניה לבדיקת טסטוסטרון? או שהוא לא יתן בלי סיבה מיוחדת?
ובמידה ואני מבצע את הבדיקה, יש איזשהו טווח בשביל לדעת האם הערכים תקינים?
מבקש ומקווה שיתנו,הערכים מתייחסים לעלל האוכלוסיה קח בחשבון,יכול להיות שהטסט יהיה נמןך לגילך אבל עדיין הרופא יגיד שזה טוב כי זה בנורמה.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית