ח חדשדנדש55 משתמש מתחיל 14 0 נק' מוניטין: 0 0 14 0 24/5/18 #1 אכלתי צלחת של אורז עם טונה שעתיים לפני אימון. הרגשתי שיש לי עדיין אוכל בבטן ובתחילת האימון התחילה להתנפח לי הבטן. השאלה היא 1. האם הערכים יספגו לי כמו שצריך או שהמאמץ פגע לי בארוחה? 2. האם להתאמן כשיש עדיין אוכל בבטן או לא לעשות את זה יותר?
אכלתי צלחת של אורז עם טונה שעתיים לפני אימון. הרגשתי שיש לי עדיין אוכל בבטן ובתחילת האימון התחילה להתנפח לי הבטן. השאלה היא 1. האם הערכים יספגו לי כמו שצריך או שהמאמץ פגע לי בארוחה? 2. האם להתאמן כשיש עדיין אוכל בבטן או לא לעשות את זה יותר?
kotzer משתמש על 15,058 8,064 משתמש/ת כבוד נק' מוניטין: 13,122 0 15,058 8,064 25/5/18 #2 1. הכל יספג כמו שצריך, אם אתה רואה שאחרי מצב כזה אתה משלשל או מקיא אז כדאי לנסות להימנע מזה, אם לא אז אין בעיה. 2. אפשר להתאמן עם אוכל בבטן, אין שום מניעה מזה. הרבה אנשים גם קשה להם להתאמן עם הרגשה של קיבה ריקה Upvote 0 Downvote
1. הכל יספג כמו שצריך, אם אתה רואה שאחרי מצב כזה אתה משלשל או מקיא אז כדאי לנסות להימנע מזה, אם לא אז אין בעיה. 2. אפשר להתאמן עם אוכל בבטן, אין שום מניעה מזה. הרבה אנשים גם קשה להם להתאמן עם הרגשה של קיבה ריקה