הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

כאבים בכתף הקדמית

דן גבע

משתמש מתחיל
4
0
נק' מוניטין:
0
4
0
היי,
כבר קרוב ל3 חודשים יש לי כאבים בחלק הקדמי של כתף ימין שהחלו מלחיצת חזה. לאחר mri הוסר החשש מקרע. האורטופד כתף אמר שרק פיזותרפיה תעביר לי את הכאב. בנוסף הוא ציין שאי אפשר לדעת בוודאות שזה דלקת אבל הוא חושש שיש לי מקרה של "צביטה" כאשר אני עושה תנועות מסוימות עם הכתף.

רציתי לשאול מספר שאלות
האם בעזרת פיזותרפיה הכאב יחלוף?
האם להפסיק אימוני כתפיים וחזה לתקופה מסוימת, הרי כל תרגיל חזה משלב את הכתף?
האורטופד אמר שאני יכול לחזור להתאמן אבל אני לא רוצה לקחת סיכונים.

היי,
כבר קרוב ל3 חודשים יש לי כאבים בחלק הקדמי של כתף ימין שהחלו מלחיצת חזה. לאחר mri הוסר החשש מקרע. האורטופד כתף אמר שרק פיזותרפיה תעביר לי את הכאב. בנוסף הוא ציין שאי אפשר לדעת בוודאות שזה דלקת אבל הוא חושש שיש לי מקרה של "צביטה" כאשר אני עושה תנועות מסוימות עם הכתף.

רציתי לשאול מספר שאלות
האם בעזרת פיזותרפיה הכאב יחלוף?
האם להפסיק אימוני כתפיים וחזה לתקופה מסוימת, הרי כל תרגיל חזה משלב את הכתף?
האורטופד אמר שאני יכול לחזור להתאמן אבל אני לא רוצה לקחת סיכונים.
אמור לחלוף כן
לא, בשום אופן לא להפסיק, לחפש תרגילים או זויות שעוקפות את הכאב, אם צריך לעשות הרחקות כתף עם קילו זה עדיין יותר טוב מכלום. חפש מה לא כואב לך ולא מחריף את הכאב.
פיזיותרפיה זה מבורך...

החלמה מהירה.

• פותח/ת השרשור
בעייתי מאוד. בדקתי במלא ערים והתור הכי קרוב הוא לאוקטובר שזה ממש הזוי, דרך קופת חולים. פרטי אמרו לי מחירים של בערך 300 למפגש.. בינתיים מצאתי סרטון ביוטיוב ואני עושה לפיו פעם/פעמיים ביום.

בעייתי מאוד. בדקתי במלא ערים והתור הכי קרוב הוא לאוקטובר שזה ממש הזוי, דרך קופת חולים. פרטי אמרו לי מחירים של בערך 300 למפגש.. בינתיים מצאתי סרטון ביוטיוב ואני עושה לפיו פעם/פעמיים ביום.
לא מספיק טוב, אם צריך לשלם תשלם. חבל על זמן יקר

מצטרף להמלצות , בד"F כמות הטיפולים היא לא גדולה ובטווח הארוך זה יחסוך לך הרבה זמן בהתעסקות עם ימי חופש , מחלה ,גרירה לקופת חולים והמתנה לתורים וכמובן בפרטי יש פיזיותרפיסטים המתמחים בעבודה עם ספורטאים.
תגיד לי באיזה איזור אתה ואמליץ לך על פיזיו באיזור

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית