הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

התקרחות והשתלת שיער

Grizzly Bear

משתמש קבוע
1,837
648
נק' מוניטין:
1,554
1,837
648
היי חברים, כן כן אני יודע שזה לא הדבר הכי נורא בחיים ולרוב פשוט לא איכפת והם משלימים עם זה, אבל לא אני. נדפקתי עם חרא גנטיקה בקטע הזה ואשמח לשמוע פתרונות שבאמת עובדים, גם אם זה עולה הרבה כסף.
אני עוד צעיר מאוד ובגיל שלי לרוב אין את זה בכלל ואצלי זה רק התחיל אפשר להגיד. חשוב להדגיש שאני לא רוצה רק לעצור את זה אלא להחזיר גם מהשיער שחסר לי.
לעשות גאלח וקעקועים של שיער מלא לא מתאים. אשמח לעצות ממי שיודע.

אין טיפול יעיל לקרחת מלבד השתלת שיער איכותית (בעלת צפיפות גבוהה) או הדבקת שיער.
פרופסיה , זה סירוס כימי לכל דבר.. זה תרופה שפוגעת בתפקוד המיני וגורמת לדיכאון.. לפי דעתי לא משהו שווה עוד כמה זקיקי שיער..

• פותח/ת השרשור
אין טיפול יעיל לקרחת מלבד השתלת שיער איכותית (בעלת צפיפות גבוהה) או הדבקת שיער.
פרופסיה , זה סירוס כימי לכל דבר.. זה תרופה שפוגעת בתפקוד המיני וגורמת לדיכאון.. לפי דעתי לא משהו שווה עוד כמה זקיקי שיער..
והשתלת שיער תגרום לשיער להראות מלא וטבעי לגמרי לדעתך? כמה אתה חושב שזה יעלה? עושים את זה בכלל בארץ?

בסביבות ה20 אלף בארץ..
ושוב השתלת שיער טובה תלויה בצפיפות הזקיקים שמשתילים לך בראש.
ועושים את זה גם בארץ , רק שפה זה הרבה יותר יקר...

• פותח/ת השרשור
בסביבות ה20 אלף בארץ..
ושוב השתלת שיער טובה תלויה בצפיפות הזקיקים שמשתילים לך בראש.
ועושים את זה גם בארץ , רק שפה זה הרבה יותר יקר...
כמו כל דבר. השאלה היא מה עושים? לוקחים תאי שיער מהמקומות בראש שזה כן צומח בהם?

השתלת שיער זה הפתרון האמיתי היחיד.
מה שעושים זה לוקחים זקיקים ממקום אחר בראש ששם יש צמיחת שיער ומשתילים איפה שאין. אחר כך הזקיקים מאיפה שלקחו חוזרים.
אני יודע שהרבה נוסעים לטורקיה להשתלות כי שם זה יותר זול

• פותח/ת השרשור
השתלת שיער זה הפתרון האמיתי היחיד.
מה שעושים זה לוקחים זקיקים ממקום אחר בראש ששם יש צמיחת שיער ומשתילים איפה שאין. אחר כך הזקיקים מאיפה שלקחו חוזרים.
אני יודע שהרבה נוסעים לטורקיה להשתלות כי שם זה יותר זול
ואם ההתקרחוץ תמשיך אחר כך? הרי השטח שבו לו צומח השיער יגדל עם הזמן. כרגע יש לי רק מפרצים והקרקפת (טפו טפו טפו) בסדר.

ואם ההתקרחוץ תמשיך אחר כך? הרי השטח שבו לו צומח השיער יגדל עם הזמן. כרגע יש לי רק מפרצים והקרקפת (טפו טפו טפו) בסדר.
אז תצטרך לעשות עוד השתלה, זה למה בדרך כלל מחכים שההתקרחות תיעצר או תאט.
בכל מקרה זה לא ישנה משמעותית למחיר, כי לרוב משלמים פר זקיק שערה

• פותח/ת השרשור
בדקתי את זה ובכל מקרה כרגע אני לא אוכל לעשות את זה כי עושים השתלה רק מגיל 25.
מי שיצר את האדם הוא גאון. שיערות התחת ועל הכתפיים? קח. שיערות על הראש? החלוקה הסתיימה, לא הספיק לך.

תשתזף ולך לnba
אבל אם רציני, אני מכיר מישהו שעשה בגרמניה ולא היה נראה, אבל ממה ששמעתי יקר קצת

קרחת זה אח. השתלת שיער זה גי לדעתי.

שטויות! פעם הסרת שיער זה היה נחשב למשהו "גיי" והיום כל סטרייט מגלח את עצמו להיות חלק כמו תינוק... או עושה לייזר במפשעות..
למה להרים משוקולות עם גברים מזיעים בבגדים מינימלים זה לא "גיי"...?☝️

עזוב שטויות, אחי

בסך הכל קרחת, אל תהיה כוסית

אני קירח מגיל 16, החיים לא השתנו יותר מידי

אני גם שוקל אולי לעשות את זה. בינתיים עוד המצב אצלי איכשהו נסבל.
כנראה לפני שאני יעשה את זה יעשה אולי גלח מלא לראות איך אני נראה בלי שיער ואז יחליט סופית. אולי אני יהיה כמו ג'יסנון סטאטהם 😃 כנראה שלא.

• פותח/ת השרשור
אני גם שוקל אולי לעשות את זה. בינתיים עוד המצב אצלי איכשהו נסבל.
כנראה לפני שאני יעשה את זה יעשה אולי גלח מלא לראות איך אני נראה בלי שיער ואז יחליט סופית. אולי אני יהיה כמו ג'יסנון סטאטהם 😃 כנראה שלא.
בן כמה אתה? ולא לצערי אנחנו לא נהיה כמו דה רוק או גייסון סטטאם.

I feel you, אני 18 וגם שם לב למפרצים קטנים.
אתמול בדיוק היה על זה דיבור במכון ובטוריקה זה עולה אזור ה16 וגם אחד החברים של מישהו עשה רק למפרצים קטנים אבל לדעתי אין טעם לעשות אם תצטרך לעשות שנית כי הנסיגה עדיין תמשיך, אין פתרון קסם חוץ מלהשלים עם זה בנתיים

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית