הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ארוחה לאחר אימון

Hugh Janus

משתמש מתחיל
52
1
נק' מוניטין:
12
52
1
לאחר האימון שלי היום אכלתי טונה עם קצת לחם. רציתי לדעת האם אני יכול לאכול את הארוחה הבאה שלי מתי שארצה היום או שיש חלון זמן מסוים שאני צריך לאכול בו את הפחמימה לאחר האימון?

אני שואל כי אני רוצה לשתות נס קפה ולאכול קרואסון. משהו מתוק כזה וכי אני חייב את הנס קפה שלי פעם ביום.
אני שחיף אם זה משנה.

אם המטרה היא העלאה במסת השריר, אתה רוצה לאכול כל 3-5 שעות. אם המטרה היא ירידה באחוזי שומן אז זה לא משנה

אם המטרה היא העלאה במסת השריר, אתה רוצה לאכול כל 3-5 שעות. אם המטרה היא ירידה באחוזי שומן אז זה לא משנה
למה בירידה באחוזי שומן זה לא משנה? זה לא אמור להיות הפוך? הרי בגרעון קלורי הגוף זקוק לכמה שיותר תחזוקה כל כמה שעות לא?

זה מה שעולם המחקר מראה לנו כיום. צום לסירוגין (IF) לא הראה שינוי בצום של 16-20 שעות ואכילה של 4-8 שעות על הרכב הגוף/מסת השריר אבל בהעלאה במסת השריר כן היה שינוי. המחקר בנושא עדיין דל וההמלצה היא לאכול כל 3-5 שעות בהעלאה במסת השריר כתלות בגודל הארוחה. כנראה לגוף קשה יותר לסנתז חלבון ולהגיע למאזן חיובי בין בנייה לפירוק (מסה) מאשר לשמור על מאזן נטרלי בין בנייה לפירוק (חיטוב)

• פותח/ת השרשור
במצב שלי אני נראה לי יכול לטחון הכל חופשי. אבל הבעיה העיקרית שלי היא שאני לא מסוגל לאכול יותר מדי. קשה לי. יש לך אולי עצה על איך להרגיל את עצמי לכמויות יותר גדולות?

במצב שלי אני נראה לי יכול לטחון הכל חופשי. אבל הבעיה העיקרית שלי היא שאני לא מסוגל לאכול יותר מדי. קשה לי. יש לך אולי עצה על איך להרגיל את עצמי לכמויות יותר גדולות?
הדרגתיות, אוכל שאתה אוהב

תתחיל לאכול אוכל יותר דחוס בקלוריות. תוסיף אירובי שיפתח לך את התאבון ותעלה את הקלוריות בהדרגה.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית