הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

בנוגע למשקל שייצא לי עם tanita

DASDASD

משתמש מתחיל
222
3
נק' מוניטין:
6
222
3
אחוז שומן :
17.8 %
משקל :
82.9
אחוז המים בגוף:
57.5% מים .
מסת שריר:
64.8 קילו .
מדד מבנה גוף :
ציון 5 .
קצב חילוף חומרים:
2033.
גיל מטאבולי :
21
מסת עצם:
3.4 ק"ג
שומן בטני:
3.5 ק"ג.
לאן להמשיך מכאן ??
ה-BMR שלי הוא כמו שרשום 2033 כמה קלוריות כדאי להוסיף נניח ואני עושה אימון כשעה וחצי אבל בלי אירובי ארבע פעמיים בשבוע ??
עוד משהו אומרים שבמהלך הלילה הגוף מאבד נוזלים רבים ולכן מדידה בבוקר תראה משקל נמוך אבל אחוז שומן גבוה יחסית.

• פותח/ת השרשור
אין כל כך מה להסביר הצגתי נתונים ואחר כך שאלות בשביל לקבל ייעוץ לאן להמשיך ומה כדאי לעשות ?

היי
בהערכה גסה ערכי הEMR :
1.כ-140 קלוריות ביום בו ביצעת אימון משקולות בלבד.
2. כ500 קלוריות קלוריות ביום בו מבצעים אירובי של כ40 דקות (זו הערכה לכמות הקלוריות שישרפו בקצב ממוצע).

כמובן שסך הקלוריות לתחזוקה ניטרלית יהיה שווה ל:
BMR×1.2+EMR=EMR+EMR

• פותח/ת השרשור
מה שאתה אומר בעצם זה נגיד המשקל התחלתי שלי הוא 83 .
ה-BMR הוא כמו שרשמתי 2033 .
2033*1.2=2439 קלוריות + 140 קלוריות מאימון . 2579 קלוריות . ביום אימון זה הניטרלי שלי . בשביל לעלות במשקל כמה קלוריות אני אצטרך להוסיף ?

בתור התחלה, הייתי ממליץ על 300-500 קלוריות מעל המאזן הנטראלי, זו היא נקודת פתיחה טובה לרוב האנשים. אם תעלה בשבוע ביותר מחצי ק"ג, סביר להניח שאתה מתקדם מהר מידי וכדאי להוריד מעט בקלוריות (100-200 קלוריות). אם אתה עולה פחות מכחצי ק"ג בשבוע, כדאי לעלות קלוריות (200-300 קלוריות). מאיזו קבוצת מזון לעלות את הקלוריות תלוי רק בהיכרות עם הגוף שלך והגנטיקה. אם אתה שמן לשעבר ויש לך נטייה להשמנה, כדאי לעלות בצריכת החלבון והשומן. אם אתה לא שמן ולא רזה, כדאי לחלק את זה שווה בשווה בין כל אבות המזון, או לעלות רק חלבון ושומן. אם אתה רזה וכל חייך היית כזה, כדאי לעלות שומנים מכיוון שהם מכילים יותר אנרגיה פר גרם משקל ויעזרו לך בתפריטים מרובים קלוריות (מובן שניתן גם לאכול פחמימות או לשלב בין חלבונים ושומנים, תלוי באורח החיים שלכם, זמינות, תקציב, וכמה כוח יש לך.
בהצלחה.

תתחיל ממאזן קלורי נטרלי. תעלה כל שבוע בהתאם לממוצעי שקילות. אתה לא תדע כמה קלוריות אתה שורף ביום אם לא תנתר את המשקל גוף

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית