הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

שילוב אימוני כוח וסיבולת

• פותח/ת השרשור spngi
  • פורסם בתאריך

spngi

משתמש מתחיל
4
1
נק' מוניטין:
1
4
1
היי שלום לכלום עוד שחיף עם שאלה
bot.gif
בן 19 גובה 1.86 משקל 75

אני מתאמן כבר כמה חודשים באיגרוף תאילנדי והעבודה שם היא נטו סיבולת ( המון שכיבות שמיכה סקוואט סטטי וכאלה) מרגיש שעזר לי בכושר אבל אני כן מחפש גם לגדול בגלל זה השאלה שלי האם אפשר לשלב גם אימוני כוח ביחד עם האימונים של האיגרוף שמתבצעים פעמיים בשבוע
יש לי מנוי לחדר כושר ואשמח לשמוע חוות דעת על התוכנית שמצאתי באיטרנט (שימו לב להערות) :

A
סקוואט 8*3
בנץ' פרס 8*3
חתירה עם כבל 8*3
פשיטת כתף 12*2
יד קדמית בארבל 12*2

*הוספתי מתח בתחילת אימון 2-3 סטים ופטישים ליד קדמית

B
לאנג'ים (*שיניתי ללחיצת רגליים בגלל בעיות ברכיים) 8*3
לחיצת כתפיים 8*3
גב מוט עליון 8*3
פשיטה יד אחורית 12*2
פשיטה כתף אחורית עם כבל 12*2

*גם הוספתי מתח בתחילת אימון

הבנתי שהתכנית הזאת היא תוכנית כוח של 3-4 פעמים בשבוע עם ימי מנוחה באמצע אני מתכנן לבצע אותה 3 פעמים בשבוע ולשלב את האימונים של האיגרוף שזה פעמיים בשבוע האם זה נכון לעשות דבר כזה כשבטוח יהיו לי יומיים ברצף של אימון שיתנגשו מה שייפגע בזמן המנוחה לכן אני חושש שזה יפגע בהתקדמות בכושר ובגדילה.

מצטער על החפירה (

זה בציניות או באמת?
למה ציניות? ברצינות, תוכנית סבבה.
למרות שאם יש לך מאמן אגרוף אז הוא גם יכול לבנית לך תוכנית למכון, אני פשוט לא מתעסק כול כך בענף הזה אז קשה לי לייעץ מדויק.
דרך אגב, איגרוף נחשב אתלטיקה כבדה, אז זה לא ממש נטו סיבולת

• פותח/ת השרשור
למה ציניות? ברצינות, תוכנית סבבה.
למרות שאם יש לך מאמן אגרוף אז הוא גם יכול לבנית לך תוכנית למכון, אני פשוט לא מתעסק כול כך בענף הזה אז קשה לי לייעץ מדויק.
דרך אגב, איגרוף נחשב אתלטיקה כבדה, אז זה לא ממש נטו סיבולת
אה סבבה תודה רבה אחי 😃 ואין בעיה לגבי ההתנגשות של האימונים? למשל שיוצא יום אחרי יום יום אחד כוח ופתאום למחרת סיבולת.. בקטע של זמן מנוחה לשריר והכל

אה סבבה תודה רבה אחי 😃 ואין בעיה לגבי ההתנגשות של האימונים? למשל שיוצא יום אחרי יום יום אחד כוח ופתאום למחרת סיבולת.. בקטע של זמן מנוחה לשריר והכל
תראה, אין לי מושג מה הנפח והעצימות של האיגרוף, תדבר עם המאמן שלך, בטוח שהוא ידע לבנות לך תוכנית כמו שצריך
שיוצא יום אחרי יום יום אחד כוח ופתאום למחרת סיבולת
זאת לא הבעיה פה

אבל אני כן מחפש גם לגדול
אם אתה מחפש לגדול, אתה צריך להעלות את סך הסטים באימון. תעלה את זה לכיוון ה 20-24 סטים/אימון שזה אומר להוסיף עוד תרגילים

לבצע אותה 3 פעמים בשבוע ולשלב את האימונים של האיגרוף שזה פעמיים בשבוע האם זה נכון לעשות דבר כזה כשבטוח יהיו לי יומיים ברצף של אימון שיתנגשו מה שייפגע בזמן המנוחה לכן אני חושש שזה יפגע בהתקדמות בכושר ובגדילה.
2 אימוני כוח רצופים או אימון כוח ואחריו איגרוף? אם זה המצד השני אז אין בעיה עם זה

• פותח/ת השרשור
אם אתה מחפש לגדול, אתה צריך להעלות את סך הסטים באימון. תעלה את זה לכיוון ה 20-24 סטים/אימון שזה אומר להוסיף עוד תרגילים

2 אימוני כוח רצופים או אימון כוח ואחריו איגרוף? אם זה המצד השני אז אין בעיה עם זה

כן השני..

ומה להוסיף? פשוט עוד תרגילים לשרירים שכבר יש או להוסיף נגיד תאומים ואמות דברים כאלה

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית