היי שלום לכלום עוד שחיף עם שאלה
בן 19 גובה 1.86 משקל 75
אני מתאמן כבר כמה חודשים באיגרוף תאילנדי והעבודה שם היא נטו סיבולת ( המון שכיבות שמיכה סקוואט סטטי וכאלה) מרגיש שעזר לי בכושר אבל אני כן מחפש גם לגדול בגלל זה השאלה שלי האם אפשר לשלב גם אימוני כוח ביחד עם האימונים של האיגרוף שמתבצעים פעמיים בשבוע
יש לי מנוי לחדר כושר ואשמח לשמוע חוות דעת על התוכנית שמצאתי באיטרנט (שימו לב להערות) :
A
סקוואט 8*3
בנץ' פרס 8*3
חתירה עם כבל 8*3
פשיטת כתף 12*2
יד קדמית בארבל 12*2
*הוספתי מתח בתחילת אימון 2-3 סטים ופטישים ליד קדמית
B
לאנג'ים (*שיניתי ללחיצת רגליים בגלל בעיות ברכיים) 8*3
לחיצת כתפיים 8*3
גב מוט עליון 8*3
פשיטה יד אחורית 12*2
פשיטה כתף אחורית עם כבל 12*2
*גם הוספתי מתח בתחילת אימון
הבנתי שהתכנית הזאת היא תוכנית כוח של 3-4 פעמים בשבוע עם ימי מנוחה באמצע אני מתכנן לבצע אותה 3 פעמים בשבוע ולשלב את האימונים של האיגרוף שזה פעמיים בשבוע האם זה נכון לעשות דבר כזה כשבטוח יהיו לי יומיים ברצף של אימון שיתנגשו מה שייפגע בזמן המנוחה לכן אני חושש שזה יפגע בהתקדמות בכושר ובגדילה.
מצטער על החפירה (
אני מתאמן כבר כמה חודשים באיגרוף תאילנדי והעבודה שם היא נטו סיבולת ( המון שכיבות שמיכה סקוואט סטטי וכאלה) מרגיש שעזר לי בכושר אבל אני כן מחפש גם לגדול בגלל זה השאלה שלי האם אפשר לשלב גם אימוני כוח ביחד עם האימונים של האיגרוף שמתבצעים פעמיים בשבוע
יש לי מנוי לחדר כושר ואשמח לשמוע חוות דעת על התוכנית שמצאתי באיטרנט (שימו לב להערות) :
A
סקוואט 8*3
בנץ' פרס 8*3
חתירה עם כבל 8*3
פשיטת כתף 12*2
יד קדמית בארבל 12*2
*הוספתי מתח בתחילת אימון 2-3 סטים ופטישים ליד קדמית
B
לאנג'ים (*שיניתי ללחיצת רגליים בגלל בעיות ברכיים) 8*3
לחיצת כתפיים 8*3
גב מוט עליון 8*3
פשיטה יד אחורית 12*2
פשיטה כתף אחורית עם כבל 12*2
*גם הוספתי מתח בתחילת אימון
הבנתי שהתכנית הזאת היא תוכנית כוח של 3-4 פעמים בשבוע עם ימי מנוחה באמצע אני מתכנן לבצע אותה 3 פעמים בשבוע ולשלב את האימונים של האיגרוף שזה פעמיים בשבוע האם זה נכון לעשות דבר כזה כשבטוח יהיו לי יומיים ברצף של אימון שיתנגשו מה שייפגע בזמן המנוחה לכן אני חושש שזה יפגע בהתקדמות בכושר ובגדילה.
מצטער על החפירה (