הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

דלקת בבייספס

• פותח/ת השרשור Sean300
  • פורסם בתאריך

Sean300

משתמש מתחיל
3
0
נק' מוניטין:
0
3
0
היי. אני כבר כמה חודשים סובל מכאבים באיזור הכתף, בעיקר במתח ובתרגילי לחיצות- חזה בשיפוע עליון וכתפיים. עשיתי אולטרסאטנד לא מזמן והתברר שיש לי דלקת בגיד הבייספס. התחלתי לקחת תוסף כורכומין לא מזמן כנגד דלקת.
עכשיו שתי שאלות:
1. איך להתנהג מבחינת אימונים- אפשר להמשיך להתאמן כרגיל ורק ביד קדמית לעשות טווח חזרות גבוה 15-20? מה מבחינת גב ששם היד הקדמית עובדת חזק?
2. זה סביר לתת 9 סטים ליד קדמית באימון ab
למתקדם? אולי הגזמתי עם כמות הסטים?

יש מגוון דרכים להתמודד עם הדלקת לרוב זה העמסה אקצנטרית הדרגתית, תרגול איזומטרי וניטור עומסים.
כמו כן חשוב להבין על רקע מה נגרמה הפציעה , כדי למנוע חזרה של פציעה דומה בעתיד.
ממליץ לך לגשת לפיזיותרפיסט לבדיקה וטיפול או לפחות להנחייה .

• פותח/ת השרשור
האם יכול להיות שהדלקת נגרמה כתוצאה מירידה נמוכה מדי עם המוט בבנץ' פרס? הרי הראש הקצר נמצא במתיחה במצב הזה. רק לאחרונה התחלתי לעשות טווח מלא - המוט נוגע בחזה. לפני כן הייתי יורד עד זרוע מקבילה לריצפה.

ייתכן שזה טווח שאתה לא רגיל אליו ואולי התחלת אותו עם משקל לא מתאים, תנסה להגיע לטווח הרצוי עם משקלים קלים יותר או לא להגיע אליו. השאלה מה המטרה שלך. למה החלטת לשנות או לרדת עמוק יותר

• פותח/ת השרשור
ייתכן שזה טווח שאתה לא רגיל אליו ואולי התחלת אותו עם משקל לא מתאים, תנסה להגיע לטווח הרצוי עם משקלים קלים יותר או לא להגיע אליו. השאלה מה המטרה שלך. למה החלטת לשנות או לרדת עמוק יותר
סתם כי חשבתי שזו הטכניקה הכי נכונה.
אז לסיכום- הורדת משקלי עבודה ועבודה בטווח של 15rm יכול לעזור? והאם אני יכול עדיין להשיג היפרטרופיה עם משקלים כאלה?

סתם כי חשבתי שזו הטכניקה הכי נכונה.
אז לסיכום- הורדת משקלי עבודה ועבודה בטווח של 15rm יכול לעזור? והאם אני יכול עדיין להשיג היפרטרופיה עם משקלים כאלה?

ברוררררר. ואתה גם תמיד יכול להעלות בצורה הדרגתית.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית