עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
עברתי כמה רופאים וגם את הרופא המנתח שלי אפגוש בשבוע הבא, אני במעקב עם פיזיוטרפיסט, חשבתי למישהו יש כאן עבר עם זה וחשבתי לעצמי אולי יש עוד טיפים להחלים מהר יותר, בטיפשותי אני משכתי את הפציעה כבר חצי שנה עם עומס מטורף וזה החמיר לי, ועכשיו החלטתי ללמוד את הלקח, מוריד בפלג גוף עליון עומס משמעותי למשך חודש לפחות ואחזק את השכמות (לפי הדברים של הפזיוטרפיסט) ומקווה שיהיה טוב יותר..יכול לנסות כורכומין,
השאלה מי איבחן לך את הדלקת והאם התייעצת עם פיזיו?
קיבלתי בסוף כדורים אנטי דלקתיים עם הורדת עומס (ברמה של רק רגליים ומעט גב אם אפשר)יכול לנסות כורכומין,
השאלה מי איבחן לך את הדלקת והאם התייעצת עם פיזיו?
במידה וזו רק דלקת אני לא רואה סיבה לרוץ לנתח אבל זו כבר החלטה שלך על פי ההרגשה.קיבלתי בסוף כדורים אנטי דלקתיים עם הורדת עומס (ברמה של רק רגליים ומעט גב אם אפשר)
עד מרץ אם לא יעזור אז אעשה קורטיזון ובמידה וזה לא יעזור (שלדעתי זה לא יעזור כי לדעתי יש חיכוך)
אבצע ניתוחון קטן לניקוי האיזור..
כבר מעדיף ניתוח lol
אני גם חשבתי בהתחלה, אבל לחשוב שברמה של מעל חצי שנה אני כבר לא יכול לישון על צד ימין, זה כבר נורה אדומה בשבילי, מרגיש לי שיש שם חיכוך וזה כאב עם דקירה שמעיק כבר, החודש אתן בראש ואקווה לטוב, אבל לדעתי אם אחליט אני אדלג על הקורטיזוןבמידה וזו רק דלקת אני לא רואה סיבה לרוץ לנתח אבל זו כבר החלטה שלך על פי ההרגשה.
הורדת עומסים בשילוב טיפול ואולי גם פיזיו לדעתי יכולים להחזיר אותך לכשירות.
טראומה מחודש אפריל 22הדלקת התחילה לאחר טראומה או ספונטנית?
יש לך רק דלקת או פריקת ACJ?
מה הרופא אמר שמתכוונים לעשות בניתוח?
זה בידיוק מה שהבנתי, באיזור הזה יש התנגשות ככל הנראה ובגלל זה אני חווה את הכאביםמה אתה הבנת שהולך להתבצע בניתוח?
מן הסתם, חודש הבא אפגש איתו שוב בכל זאת ליעוץ נוסףלדעתי היה ראוי שתבקש פירוט יותר מדויק מ- "סוג של ניקוי" 😃
אני הייתי רוצה לדעת בדיוק מה קורה בניתוח לפני שאני ניגש אליו, אבל זה רק אני.