הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

תוספים בסיגנון קריאטין

• פותח/ת השרשור nkll
  • פורסם בתאריך

nkll

משתמש מתחיל
20
0
נק' מוניטין:
-3
20
0
מחפש משהו בסיגנון של קריאטין שיעזור לי באימונים שיעזור לי בגדילה
אני במאזן קלורי נטרלי ורוצה להשאר ככה או לרדת לשלילי

כרגע לוקח קריאטין,אקבקת חלבון,BCAA,קפאין\PREWORKOUT,גלוטמין.

היי
מה זאת אומרת משהו בסיגנון של קראטין ? יש אין סוף תוספים וחברות שמשווקת מוצרים המכילים קראטין נקי או/ו שילוב של תוספים נוספים כך לדוגמא preworkout gold standard של חברת optimum המכיל:
3 גרם קראטין
175 מיליגרם קפאין
1.5 גרם beta alanine

אם אתה בתחילת דרכך אז המוצרים שאתה משתמש בהם ( מקווה שבצורה הנכונה ) מספיקים בשילוב תזונה, תוכנית אימונים ומנוחה נכונה., אניני ממליץ לך לרוץ ולנסות כול מוצר וגם אם רצית לנסות ממליץ לך לקרוא עליו כדי להבין מה אתה רוכש.

• פותח/ת השרשור
היי
מה זאת אומרת משהו בסיגנון של קראטין ? יש אין סוף תוספים וחברות שמשווקת מוצרים המכילים קראטין נקי או/ו שילוב של תוספים נוספים כך לדוגמא preworkout gold standard של חברת optimum המכיל:
3 גרם קראטין
175 מיליגרם קפאין
1.5 גרם beta alanine

אם אתה בתחילת דרכך אז המוצרים שאתה משתמש בהם ( מקווה שבצורה הנכונה ) מספיקים בשילוב תזונה, תוכנית אימונים ומנוחה נכונה., אניני ממליץ לך לרוץ ולנסות כול מוצר וגם אם רצית לנסות ממליץ לך לקרוא עליו כדי להבין מה אתה רוכש.

אנלא ככ בתחילת דרכי בעניין התוספים וברור שאני אקרא אבל השאלה עם יש משהו בסיגהון של קריאטין שיעזור לי לעלייב במסת שרייר ובמשקלים

אתה בהחלט מוזמן לקורא/לבדוק את המוצרים הבאים:
1. Hmb של חברת Optimum (קיים גם בחברות אחרות כמובן)
2. Tribulus של חברת Now (קיים גם בחברות אחרות כמובן).

הוא מסייע בשמירה על מסת שריר בשילוב עם פעילות גופנית סדירה ותזונה בריאה כמובן. בנוסף לכך, מסייע לשפר את ההתאוששות מאימון אינטנסיבי.
לפני שמתחילים בתהליך להגדלת סיבי השריר נוודא קודם שאנחנו שומרים על הקיים ולכן הוא מסייע מאוד לדעתי בתהליך.
המוצר השני מוכח כמעלה את רמת הטוטסטרון בגוף באמצעות חומרים טיבעיים ומפה אני בטוח יודע מה הקשר לבניית שריר.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית