הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

פרונט סקוואט

• פותח/ת השרשור Armani
  • פורסם בתאריך

Armani

משתמש מתחיל
143
7
נק' מוניטין:
7
143
7
יש לי בעיה עם האחיזה, לא קשור לתרגיל אם אני מנסה להגיע עם החלק האחורי של כף היד לכתף אני לא מצליח, אז בתרגיל זה כואב לי ואני בקושי מרגיש את התרגיל ברגליים אני מתרכז בכאב של היד.....מה אני יכול לעשות? אני עושה חימום ומתיחות למפרק לפני
אחיזה מוצלבת ניסיתי וזה פשוט כואב במשקל גבוה

אתה לא גמיש מספיק ? אם זו הבעיה, תעבוד על גמישות באיזור
ואם קשה לך להחזיק את המוט עם יד שלמה תנסה להניח אותו על קצות האצבעות בצורה שאתה עדיין נוגע במוט.
זה מומלץ אך ורק אם פרונט סקוואט לא זר לך, אם הגמישות שלך מאפשרת לך להחזיק את המוט ולהרים את המרפקים למעלה על מנת למנוע מהמוט להתגלגל

• פותח/ת השרשור
אתה לא גמיש מספיק ? אם זו הבעיה, תעבוד על גמישות באיזור
ואם קשה לך להחזיק את המוט עם יד שלמה תנסה להניח אותו על קצות האצבעות בצורה שאתה עדיין נוגע במוט.
זה מומלץ אך ורק אם פרונט סקוואט לא זר לך, אם הגמישות שלך מאפשרת לך להחזיק את המוט ולהרים את המרפקים למעלה על מנת למנוע מהמוט להתגלגל
אתה מFXP? חחחח
וגם עם שתי אצבעות קשה לי, לעשות מתיחות כל יום אולי?

כן חח
זו נשמעת לי כמו בעיה בגמישות, תנסה להניח את המוט על השכמות, להחזיק אותו ולתת לו ליפול אחורה מספיק כדי שתרגיש מתיחה (מן הסתם עם מוט ריק, בלי משקל בכלל), ותנסה לשים אותו על הכתפיים, להוריד מרפק אחת ולהרים את השנייה, נניח איזה 7 שניות כל מרפק, ככה כמה פעמים, לאט לאט תפתח גמישות מספיקה בשביל להחזיק את המוט בפרונט סקוואט

זה לפחות מחוויה אישית, יכול להיות שהבעיה היא משהו אחר אין לי איך לדעת בלי לראות

• פותח/ת השרשור
כן חח
זו נשמעת לי כמו בעיה בגמישות, תנסה להניח את המוט על השכמות, להחזיק אותו ולתת לו ליפול אחורה מספיק כדי שתרגיש מתיחה (מן הסתם עם מוט ריק, בלי משקל בכלל), ותנסה לשים אותו על הכתפיים, להוריד מרפק אחת ולהרים את השנייה, נניח איזה 7 שניות כל מרפק, ככה כמה פעמים, לאט לאט תפתח גמישות מספיקה בשביל להחזיק את המוט בפרונט סקוואט

זה לפחות מחוויה אישית, יכול להיות שהבעיה היא משהו אחר אין לי איך לדעת בלי לראות
לא הבנתי איך המוט צריך להיות ואיפה הידיים שלי

לא צפיתי אבל זה כללי, זה יעזור לך עם גמישות לפרונט סקוואט
אם היית לידי הייתי מראה לך בדיוק אבל זה מסובך להסביר בטקסט

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית