הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

מחפש הדרכה להתחלת אימון בGripper

itamarbenezry

משתמש מתחיל
16
0
נק' מוניטין:
0
16
0
שלום לחברה הפורום, ערב טוב

רציתי להתחיל להתאמן בגריפר, את כוח האחיזה (crush grip) שלי, לפחות להתחיל ולהתקדם עם הזמן.

אני מחפש אדם או מאמר, שיכול לעזור לי איך להתחיל מהבסיס, איפה קונים ואיזה דגמים, את המידע ההתחלתי, אימונים ראשונים איך וכמה, חיפשתי באינטרנט ומצאתי המון מאמרים אך באנגלית, וקצת קשה לי עם השפה במיוחד שזה נוגע למונחים שאני לא משתמש בהם בדר"כ.

אשמח אם תוכלו לייעץ !

תודה ערב טוב 😃

אני הזמנתי heavy grip מebay זאת חברה די טובה, יש להם דגמים מ100 lbs אני חושב עד 350. התחלתי מ200 שלא הייתי מסוגל לסגור בכלל ועכשיו אני כבר סוגר 250.
ממליץ לך להזמין 150,200,250 ולהתחיל בעדינות מה150. אני התאמצתי יותר מדי עם ה200 מה שגרם לי לכאבים של שבוע בערך בידיים, אז קח את זה לאט.
אני אישית לא משתמש בזה כרגע יותר מפעמיים בשבוע, נראה לי ש2 סטים פעם ביום זה אחלה.

• פותח/ת השרשור
היי תודה בנימין על התגובה !, אשמח לעוד תגובות ! למשל איך אדע בכלל אם את ה150 אצליח לסגור? יש איזה מדד?
וקצת יותר ידע על האימונים עצמם

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
יש איזה pdf קצר של ironmind שמסביר קצת על programming
https://www.google.co.il/url?sa=t&s...FjAAegQIAxAB&usg=AOvVaw2uh5GypvoGf9Emx_CYeWHb
היי לירן !! תודה על התגובה ועל הרצון לעזור, אך כתבתי בפוסט שאני מתקשה עם האנגלית, מצאתי המון מדריכים באינטרנט אך אין לי גישה לידע הזה משום שיש לי את מחסום השפה, אני לא שולט בה, בגלל זה פניתי לחברי הפורום שיעזרו לי בעברית 😃

היי לירן !! תודה על התגובה ועל הרצון לעזור, אך כתבתי בפוסט שאני מתקשה עם האנגלית, מצאתי המון מדריכים באינטרנט אך אין לי גישה לידע הזה משום שיש לי את מחסום השפה, אני לא שולט בה, בגלל זה פניתי לחברי הפורום שיעזרו לי בעברית 😃
סליחה פספסתי את החלק הזה

בקצרה מה-PDF:
מתאמן מתחיל:
פעמיים-שלוש בשבוע:
1-2 סטים עם 10 חזרות של גריפר שקל לך יחסית לסגור, סטים שאתה אמור לתקתק
1-3 סטים עם גריפר עבודה לכשל (אמור להיות גריפר שאתה מצליח איתו 5-7 חזרות)

מתאמן בינוני מתואר בערך עם אותה רוטינה, התוספת מתבטאת אחרי שאתה מצליח לסגור את הגריפר עבודה שלך לכ-10 חזרות, לסגור גריפר קשה יותר ולהחזיק סטטי 3-5 שניות ל3 פעמים ואחרי זה סט נוסף עם החימום האחרון

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
סליחה פספסתי את החלק הזה

בקצרה מה-PDF:
מתאמן מתחיל:
פעמיים-שלוש בשבוע:
1-2 סטים עם 10 חזרות של גריפר שקל לך יחסית לסגור, סטים שאתה אמור לתקתק
1-3 סטים עם גריפר עבודה לכשל (אמור להיות גריפר שאתה מצליח איתו 5-7 חזרות)

מתאמן בינוני מתואר בערך עם אותה רוטינה, התוספת מתבטאת אחרי שאתה מצליח לסגור את הגריפר עבודה שלך לכ-10 חזרות, לסגור גריפר קשה יותר ולהחזיק סטטי 3-5 שניות ל3 פעמים ואחרי זה סט נוסף עם החימום האחרון

תודה רבה אחי ! כיף שיש פורומים ! אשמח אם אתה ממליץ על גריפרים מסויימים או מה שבנימין הציע למעלה, איזה שלבים לקנות, אני דיי חלש(אני חושב) איך אני אדע מה לקנות ואיזה חברה ! ראיתי פה באתר שיש איזה מבצעון..,

תודה רבה אחי

באיזה תרגיל האחיזה שלך חלשה? מחזקים אחיזה ע"י תרגילי עזר ולא גריפרים חסרי תועלת כאלו ואחרים (אם המטרה היא לשפר לדוגמה אחיזה בדדליפט או משהו בסגנון)

• פותח/ת השרשור
באיזה תרגיל האחיזה שלך חלשה? מחזקים אחיזה ע"י תרגילי עזר ולא גריפרים חסרי תועלת כאלו ואחרים (אם המטרה היא לשפר לדוגמה אחיזה בדדליפט או משהו בסגנון)

המטרה שלי היא ממש לא לחזק אחיזה לתרגילים מסויימים 😃 אני לא מתאמן בחדר כושר בכלל, היה לי גריפר פשוט כזה של ילדים ונחמד לי לעשות איתו תרגילים לאמה, וראיתי שאפשר להתקדם בזה ויש הרבה רמות ופניתי להתייעץ איתכם איך וכמה ומאיפה לקנות, אין לזה מטרה ותכלית מעבר קצת תרגילים לאמה, להציב מטרות, לעבור לדרגת קושי יותר גדולה, וכוליי

נערך לאחרונה:
אם יש כזו בכלל - מה כן התועלת/מטרה בעבודה עם גריפרים לדעתך ?

• פותח/ת השרשור
חברה הסתקלתי קצת באיביי ראיתי שיש 2 חברות מרכזיות שזה COC וHG מה עדיף לדעתכם?

COC טיפה יותר יקר לפי מה שראיתי האם שווה?

והאם בתור התחלה לקנות 150 או 100?

חברה הסתקלתי קצת באיביי ראיתי שיש 2 חברות מרכזיות שזה COC וHG מה עדיף לדעתכם?

COC טיפה יותר יקר לפי מה שראיתי האם שווה?

והאם בתור התחלה לקנות 150 או 100?
תקנה CoC. אומרים שהחברות הזולות יותר "המשקלים" לא אמיתיים והם קלים יותר וגם פחות עמידים.

אין לנו אינדיקציה על כוח הגריפ שלך כך שאין לנו רים לדעת ואם אתה לא יודע וודאי שאנחנו לא נדע.

בכללי אם אתה שואל אני התחלתי עם CoC 1 וזה קל. CoC 2 קשה.

• פותח/ת השרשור
תקנה CoC. אומרים שהחברות הזולות יותר "המשקלים" לא אמיתיים והם קלים יותר וגם פחות עמידים.

אין לנו אינדיקציה על כוח הגריפ שלך כך שאין לנו רים לדעת ואם אתה לא יודע וודאי שאנחנו לא נדע.

בכללי אם אתה שואל אני התחלתי עם CoC 1 וזה קל. CoC 2 קשה.

תודה על התגובה, אני אקנה את הכי קל, אתה יכול להמליץ לי על מקום לקנות ממנו או איזה לינק שאני לא יקנה איזה חיקוי?
ראיתי גם שיש משהו שקוראים לו TRAINER מה זה? אתחיל לקנות את הכי קל ועוד שני שלבים נוספים, נשמע בסדר?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית