הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

מזה בעצם S.A.R.M ?

• פותח/ת השרשור שים
  • פורסם בתאריך

שים

משתמש משקיע
2,294
2,116
נק' מוניטין:
3,084
2,294
2,116
פעם אחת אני רוצה להבין מה אני מטפטף לפה 🤮 מזה הנוזל הזה ?
זה אנדרוגנים בנוזל שהם ניתפסים רק על קולטיי עצם ושריר ?
או שזה חומר כימי שהוא אגוניסט לאנדרוגנים שיש לנו כבר בגוף ?
🤬 משגע אותי
@Mike 🙄

אלה תרופות שפועלות על הקולטנים האנדרוגנים , בגלל שהם סלקטיביות הפעילות שלהם היא נטו לבניית שריר וחיזוק העצמות , זה לפי מה שאני הבנתי מרוב האתרים והמחקרים ,
התרופות האלה לא גורמות לארומטזציה כי הן לא מתפרקות לDHT ככה שהפגיעה בציר לעומת סטרואידים היא נמוכה יותר אבל עדיין יש פגיעה קלה וההתאוששות תהיה קלה יחסית מסטרואידים

מייק ומישל ממליצים על לשלב חומר בסיס טסט אבל לא בטוח מאיזה סיבה

• פותח/ת השרשור
זהו .. שאני יודע כל מה שזה עושה
וכל מה שאמרת ..
אני רוצה לדעת מה תכלס התרופה הזאת מה יש בה תתככללסס

עד כמה שהבנתי אבל זה לא כזה רציני כמו מטסט רגיל ומתאוששים מזה יחסית מהר ובקלות.

זה יחסי. אני באופן אישי איבדתי כמות נכבדת של הפקת הורמונים משימוש בSARMS בלי כלום, יש כאלו שזה כלום להם ולא יקרה דבר. אבל להגיד שזה לא עושה כלום זה לא מדויק בכלל.

זה יחסי. אני באופן אישי איבדתי כמות נכבדת של הפקת הורמונים משימוש בSARMS בלי כלום, יש כאלו שזה כלום להם ולא יקרה דבר. אבל להגיד שזה לא עושה כלום זה לא מדויק בכלל.
מבחינת תוצאות, איזה שיפור ראית?

מבחינת תוצאות, איזה שיפור ראית?

יותר סיבולת, יותר וסקולריות, עלייה מינורית בכוח וליבידו מטורף בשבועות הראשונים (אוליי זה רק אצלי אבל זה בהחלט הגיע מהאוסטרין ולא ממשהו אחר)

לא משהו ואו, לא משתווה לשום חומר אנאבולי אמיתי.

• פותח/ת השרשור
גם אני מרגיש אותו דבר ..
ואין איזה אנאבוליות מיוחדת .. אשכרה פריוורק 🫤

לא ממש מבין למה בדיוק ציפית?
אתה רוצה יותר תוצאות תמיד זה מלווה ביותר תופעות לוואי. אוסטרין הוא ה- sarm הכי חלש בקטגוריה, הוא נותן את המענה למי שמחפש את מה שיש לו להציע.
אתה מזכיר לי אנשים שהשתמשו באנדרול ואז התנסו באנאבר ואוטומטית זה הופך להיות חומר ל״כוסיות״ ואו ״החרא הזה לא עושה כלום.

רוב התוצאות מרוב החומרים זה בעיקר מים או צבירה מוגברת יותר של גליקוגן, זה די אשלייה, בסופו של דבר השריר כל כולו מים אז כשמשתמשים בדברים כמו אנאבר, אוסטרין, טורינבול יש עלייה מתונה של בשר ולא מים ולכן התוצאות לא נראות מידיות לעין. כנ״ל לגבי שאר החומרים שאין להם את היכולת או את התכונות להיקשר לארומטאז.

אם אתה מחפש תמורה לכסף ותוצאות אז כמובן חומרים כמו דיבול, אנאדרול, טסט יתנו את התמורה הטובה ביותר - מקסימום תוצאות במינימום זמן במקסימום תופעות לוואי.
זה מזכיר לי את אותם האנשים שמתאכזבים גם מ- Gh במקרה שלהם או שהם בטוחים שהם השתמשו במשהו מזויף או ששוב ״החרא הזה לא עושה כלום״
הדיבייט הגדול ביותר שקיים היום זה עד כמה הוא יעיל ואם בכלל בהעלת מסת שריר, הפעילות שלו שונה לגמרי, בסופו של דבר רוב האנשים לא ממש מבינים את הפעילות של התרופות ורצים לקחת היקפים או לעלות על משקל, כל המדדים האלי לא פרמטרים בעייני לפחות בסופו של דבר צריך לראות ויזואלית, צריך להבין שחייבים לעשות תאום ציפיות.
אם אתה מחפש מינימום תופעות לוואי ולקבל בוסט קטן באימונים אז דברים כמו אוסטרין אנאבר, פרימו אצטט הם בשבילך, מחפש לעלות מהר במים, לחץ דם, אקנה, עור שומני ומקסימום חיסכון בכסף? טסט ודיבול על יענו על הצרכים הללו וכמובן תכין כסף גם ל- pct.
בסופו של דבר, תעשה תאום ציפיות לפני שאתה מתחיל סייקל, תקרא על הפרופיל, תעבור על המחקרים ותבין מה אתה קונה.

אשתף אותך במשהו אישי, אני עוסק בנושא של הייעוץ כבר מעל עשור, העבודה מול ספורטאים שמשתמשים היא בעיקר ב 5-6 שנים האחרונות, כל מי שמתחיל סייקל ראשון משום מה בטוח שהוא הולך לסיים אותו בנראות שלא פחות מקאטלר וגם שם יש אכזבות ״ציפיתי ליותר״
אנשים צריכים להבין, אנחנו בתחום גנטי קודם כל, כל אלו שאתם רואים באינסטגרם או בתחרויות הם פריקים שנולדו עם גנטיקה עילאית שום סייקל בעולם לא יכול לפצות על זה, כן המוח אנשים חושבים שהחומרים מפצים על זה אבל הם לא.
יש לי מתאמנים שעם sarms מגיעים עד הבמה ברמה מאוד גבוה אבל נקודת ההתחלה שלהם היא שונה לחלוטין מנגד זה אני מעולם לא מסתיר או מנסה להתיפיף ואומר גם שיש לי מתאמנים שהם בית מרקחת מהלכת.
כנ״ל אני, היו לי שנים שבהם פשוט רק העלתי והעלתי מינונים ורק הגדלתי והעלתי את תופעות לוואי, מה שאני רוצה לומר, תעשו תאום ציפיות, אם נקודת התחלה היא טובה אז כל חומר יתן פוש עוד יותר חזק, אם בנקודת התחלה פחות טובה זה עדיין יתן משהו אבל צריך להיות מציאותי, חומרים שעושים פחות תופעות לוואי נותנים גם פחות תוצאות לצערי זו המציאות.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית