הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ דדליפט

• פותח/ת השרשור Crogam
  • פורסם בתאריך

Crogam

משתמש פעיל
561
5
נק' מוניטין:
5
561
5
ממה שאני יודע בדדליפט לפני שאתה מושך את המוט ולכל שלב הרמה עד שאתה מתיישר החזה מורם למעלה ואינו מקביל לריצפה ואתה נשען אחורה ודוחק עם הרגלים אך ראיתי אנשים שמרימים משקלים ממש כבדים ועושים זאת שהגב שלהם אפשר להגיד מקביל לריצפה והרבה פחות כיפוף בברכים? מה אומרים על זה? הזכיר לי סטיף דדליפט.

ממה שאני יודע בדדליפט לפני שאתה מושך את המוט ולכל שלב הרמה עד שאתה מתיישר החזה מורם למעלה ואינו מקביל לריצפה ואתה נשען אחורה ודוחק עם הרגלים אך ראיתי אנשים שמרימים משקלים ממש כבדים ועושים זאת שהגב שלהם אפשר להגיד מקביל לריצפה והרבה פחות כיפוף בברכים? מה אומרים על זה? הזכיר לי סטיף דדליפט.
הרבה בודיבילדרים עושים דדליפט ככה(סוג של שילוב בין רגיל לסטיף) כדי לעבוד יותר על המסטרינג ופחות על ארבע ראשי. מרימים ככה פחות משקל.

הרבה בודיבילדרים עושים דדליפט ככה(סוג של שילוב בין רגיל לסטיף) כדי לעבוד יותר על המסטרינג ופחות על ארבע ראשי. מרימים ככה פחות משקל.
וגם כאלה שלא מבינים עד הסוף את התנועה

יש אנשים שבאמת עושים סטיף לג בלי לדעת שזה מה שהם עושים.
יש גם הרבה אנשים עם פרופורציות שגורמות לגב שלהם בדדליפט להיות מאוד אופקי.
יכולות להיות הרבה סיבות לזה

אבל בוודאות במנח הזה מרימים פחות?
אתה משתמש יותר בגב פחות ברגליים.
הרגליים מן הסתם יותר חזקות מהגב אז כן מרימים פחות משקל אם אתה במנח יותר אופקי עם הגב (יחסית אל המנח שלך עצמך בדדליפט) בדיוק כמו שתרים פחות בדדליפט רומני.

מה הכוונה שאתה אומר אם זה ניראה ככה בגלל הפרופורציות שלך?
אורך השוק, הירך, הטורסו, והיחס ביניהם, יקבע ברובו את הזוויות במפרקי הקרסול, ברך ואגן, וזה יקבע כמה הגב יהיה אופקי

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית