הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

לא מעלה משקל

Idan Dado

משתמש מתחיל
11
0
נק' מוניטין:
0
11
0
מה קורה.. אני כרגע בבעיה, רוצה להתייעץ עם אנשים שמבינים ממני יותר
בן 18, תקופת העלאה
כרגע לוקח קריאטין משולב בחלבון של Muscletech במשך 3 שבועות מתכנן לסיים בעוד 3, שתייה של 2-3 ליטר מים בממוצע ביום.
תזונה טובה , מקפיד על מאזן קלוריות חיובי (פלוס של 700-1300 קלוריות) חלבון 140-180 גרם שומנים 80 גרם פחמימות 300-500 גרם בממוצע
משקל 65 על 1.70
5 אימוני כוח בשבוע ללא אימוני אירובי משך אימון 90 דק' - 120 דק' עולה במשקלים.
משום מה מאז תקופת תחילת הקריאטין אני נשאר על אותו משקל גוף
מישהו יכול להרחיב את הידע שלי בנושא?

אשמח להכוונה.

נערך לאחרונה:
תתחיל מלחפש כאן
תזונה ותוספים - קילוגרם - כושר ופיתוח הגוף

תכלס אין יותר מדי מדע בתפריט. תדאג להכניס כמה שיותר קלוריות כל עוד אתה שומר על כמות חלבון טובה (באזור 1.8-2 כפול משקל גוף לפחות) ותעקוב משבוע לשבוע אחרי ההתקדמות. אם עלית יותר מדי, תצמצם כמויות. אם לא עלית מספיק אז תוסיף. בנוסף כדאי גם לדאוג להכנסה מספיקה של ויטמינים ומינרלים בתפריט על מנת לאזן אותו מכל הבחינות ולא להיות במחסורים. מומלץ לבצע בדיקות דם פעם בתקופה ולבדוק שהכל אצלך תקין.

כרגע לוקח קריאטין משולב בחלבון של Muscletech במשך 3 שבועות מתכנן לסיים בעוד 3, שתייה של 2-3 ליטר מים בממוצע ביום.
אין שום הגיון בלקחת קריאטין ל-6 שבועות כשהוא רק נאגר בגוף במקסימום לאחר 4 שבועות. קריאטין לוקחים לפחות 4-6 חודשים

מישהו יכול להרחיב את הידע שלי בנושא?
תעשה שקילת יומית וממוצע שבועי. אם אתה לא עולה לפחות 150 גרם בשבוע, אז אתה לא באמת במאזן חיובי כמו שאתה חושב ולכן צריך להוסיף עוד 100 קל' לתפריט כל שבוע כזה שאתה לא עולה

• פותח/ת השרשור
אין שום הגיון בלקחת קריאטין ל-6 שבועות כשהוא רק נאגר בגוף במקסימום לאחר 4 שבועות. קריאטין לוקחים לפחות 4-6 חודשים
לפי ההוראות שימוש על האריזה ממליצים על 4-6 שבועות, טוב לדעת שאפשר יותר
ולגבי המשקל. אשקל שנית עוד שבוע ונראה מה הכיוון

עוד דבר שרציתי לשאול - אם אני רוצה לרדת מינימום מסת שריר ולהוריד אחוזי שומן. יש טעם לקחת תוסף?

לפי ההוראות שימוש על האריזה ממליצים על 4-6 שבועות, טוב לדעת שאפשר יותר
ההוראות הללו לא רלוונטיות

עוד דבר שרציתי לשאול - אם אני רוצה לרדת מינימום מסת שריר ולהוריד אחוזי שומן. יש טעם לקחת תוסף?
לא. זה פקטור של מאזן קלורי, צריכת חלבון מספקת ואימוני כוח

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית