משקל: 71
אחוז שומן: לא יודע
יש לי מספר שאלות ואשמח לשמוע את דעתכם. מרוב מידע אני מבולבל לחלוטין.
אתחיל בזה שמאז שאני זוכר את עצמי אני רזה-שמן (אחוז שומן גבוה, מעט מאוד שריר).
היסטוריה האימונים שלי במכון מסתכמת במספר חודשים מכיוון שבכל פעם מחדש נאלצתי להפסיק עקב כאבים בכתף וחוסר מוטיבציה מזה שלא ראיתי תוצאות.
היום אני מתאמן פעמיים-שלוש פעמים בשבוע עם משקולות יד כבדות יחסית ועושה תרגילים שלא מפעילים את הכתף מדי (מגוון מצומצם מאוד)
אני אוכל בין 2600-3000 קלוריות ביום - 2 גרם חלבון על כל קילו משקל גוף ואת השאר פחמימות מורכבות עם מעט מאוד שומן.
שאלות שאשמח למענה:
1.הייתי רוצה להירשם למכון אבל רציתי לשאול האם יש מישהו שגם הכתף שלו חלשה והוא כן מצא תרגילים שהוא יכול לפתח את הגוף בלי לפרוש בכל פעם בגלל כאבים בכתף?
2. מסה או חיטוב והערכת אחוזי שומן. - אני מתאמן מספר חודשים בבית ואני אכן מרגיש חזק יותר ורואה מעט שינויים בגוף ועלייה במשקל. הייתי שמח לשמוע האם להמשיך לעשות מסה או להתחיל חיטוב אשמח לשמוע את ההערכה שלכם לאחוזי השומן שלי בבקשה.
3. אני עושה הרבה אירובי (בין שעה לשעתיים של אופניים בכל יום) אני סטודנט ומתנייד בעיר רק באופניים. אני יודע שאני שורף לא מעט קלוריות. הנסיעות כוללות לפעמים גם עליות ולכן אני מכוון ל-3000 קלוריות בכל יום. האם האירובי עלול לפגוע בפיתוח השריר למרות שאני אוכל הרבה וכן רואה עלייה איטית במשקל. התחלתי במשקל 68 ואחרי חודשיים של אימונים עליתי ל71 בלי עליה ניכרת של שומן.
סליחה על החפירה ואשמח אם תוכלו לענות לי לפחות על חלק מהתשובות + מוסיף תמונות שלי מהתקופה האחרונה