הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

חיטוב או מסה + תפריט

• פותח/ת השרשור vita
  • פורסם בתאריך

vita

משתמש מתחיל
10
0
נק' מוניטין:
0
10
0
75FDF690-9C09-4BB5-8DBF-B45458115D2F.jpeg
799C00CC-DD2F-42EA-B749-24A57E6AD05C.jpeg
היי לכולם

משקל: 71
אחוז שומן: לא יודע

יש לי מספר שאלות ואשמח לשמוע את דעתכם. מרוב מידע אני מבולבל לחלוטין.

אתחיל בזה שמאז שאני זוכר את עצמי אני רזה-שמן (אחוז שומן גבוה, מעט מאוד שריר).
היסטוריה האימונים שלי במכון מסתכמת במספר חודשים מכיוון שבכל פעם מחדש נאלצתי להפסיק עקב כאבים בכתף וחוסר מוטיבציה מזה שלא ראיתי תוצאות.
היום אני מתאמן פעמיים-שלוש פעמים בשבוע עם משקולות יד כבדות יחסית ועושה תרגילים שלא מפעילים את הכתף מדי (מגוון מצומצם מאוד)
אני אוכל בין 2600-3000 קלוריות ביום - 2 גרם חלבון על כל קילו משקל גוף ואת השאר פחמימות מורכבות עם מעט מאוד שומן.

שאלות שאשמח למענה:

1.הייתי רוצה להירשם למכון אבל רציתי לשאול האם יש מישהו שגם הכתף שלו חלשה והוא כן מצא תרגילים שהוא יכול לפתח את הגוף בלי לפרוש בכל פעם בגלל כאבים בכתף?
2. מסה או חיטוב והערכת אחוזי שומן. - אני מתאמן מספר חודשים בבית ואני אכן מרגיש חזק יותר ורואה מעט שינויים בגוף ועלייה במשקל. הייתי שמח לשמוע האם להמשיך לעשות מסה או להתחיל חיטוב אשמח לשמוע את ההערכה שלכם לאחוזי השומן שלי בבקשה.
3. אני עושה הרבה אירובי (בין שעה לשעתיים של אופניים בכל יום) אני סטודנט ומתנייד בעיר רק באופניים. אני יודע שאני שורף לא מעט קלוריות. הנסיעות כוללות לפעמים גם עליות ולכן אני מכוון ל-3000 קלוריות בכל יום. האם האירובי עלול לפגוע בפיתוח השריר למרות שאני אוכל הרבה וכן רואה עלייה איטית במשקל. התחלתי במשקל 68 ואחרי חודשיים של אימונים עליתי ל71 בלי עליה ניכרת של שומן.

סליחה על החפירה ואשמח אם תוכלו לענות לי לפחות על חלק מהתשובות + מוסיף תמונות שלי מהתקופה האחרונה

תעשה מסה נקייה. לדעתי הכתף שלך כואבת בגלל שיש לך בעיית יציבה של כתפיים שמתעגלות פנימה.
שזה אומר שיש חוסר איזון בין השרירים מקדימה(חזה ודלתא קדמית) לשרירים מאחורה(דלתא אחורית, טרפזים, לאטס...)
אתה יכול להכניס אירובי אם תשלים את בקלוריות אין עם זה בעיה

• פותח/ת השרשור
מסה נקייה הכוונה ל-500 קלוריות מעל סכום הקלוריות הניטרלי?

הכתף - יש דרך ״לסדר״ את הכתף?

ויש לך השערה כמה זמן לבצע מסה?

מסה נקייה הכוונה ל-500 קלוריות מעל סכום הקלוריות הניטרלי?
-+ בערך אפילו פחות
הכתף - יש דרך ״לסדר״ את הכתף?
תוכנית מאוזנת, הרבה משיכות, ופרס
כמה
ויש לך השערה כמה זמן לבצע מסה?
כמה שבא לך. בגלל שאתה לא עולה הרבה באחוזי שומן, אתה כבר תראה יותר חטוב כי אתה עולה שריר

1.הייתי רוצה להירשם למכון אבל רציתי לשאול האם יש מישהו שגם הכתף שלו חלשה והוא כן מצא תרגילים שהוא יכול לפתח את הגוף בלי לפרוש בכל פעם בגלל כאבים בכתף?
אתה צריך להתייעץ בנושא עם פיזיותרפיסט. אף אחד בפורום לא יענה על זה

2. מסה או חיטוב והערכת אחוזי שומן. - אני מתאמן מספר חודשים בבית ואני אכן מרגיש חזק יותר ורואה מעט שינויים בגוף ועלייה במשקל. הייתי שמח לשמוע האם להמשיך לעשות מסה או להתחיל חיטוב אשמח לשמוע את ההערכה שלכם לאחוזי השומן שלי בבקשה.
אתה צריך לעלות לפחות ל 78-80 ק"ג לפני שאתה חושב על חיטוב. זה אמור לקחת לך לפחות חצי שנה

3. אני עושה הרבה אירובי (בין שעה לשעתיים של אופניים בכל יום) אני סטודנט ומתנייד בעיר רק באופניים. אני יודע שאני שורף לא מעט קלוריות. הנסיעות כוללות לפעמים גם עליות ולכן אני מכוון ל-3000 קלוריות בכל יום. האם האירובי עלול לפגוע בפיתוח השריר למרות שאני אוכל הרבה וכן רואה עלייה איטית במשקל. התחלתי במשקל 68 ואחרי חודשיים של אימונים עליתי ל71 בלי עליה ניכרת של שומן.
בהמשך לסעיף הקודם, אם תעשה כל כך הרבה לא תעלה באופן יעיל במסת השריר. תוריד את זה לכיוון ה 80-120 דקות/שבוע

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית