הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ החיטוב לא זז

• פותח/ת השרשור liran
  • פורסם בתאריך

liran

משתמש מתחיל
40
0
נק' מוניטין:
0
40
0
שלם לכם אני כבר בחיטוב ומעל לחודש המישקל הוא 95 המישקל לא זז כול התקופה
היקפים בדקתי רק בשבועיים אחרונים גם לא זזו

התפריט שלי הוא

בוקר: שתי פרוסות לחם קל
250 גרם גבינה לבנה
כפית שמן זית

בניים: שתי יוגורט

צהריים: שתי פרוסות לחם קל
עם שיכבה של טחינה
+120 גרם חזה עוף

בניים: קופסא טונה
עם שתי פרוסות לחם
עם שיכבה של טחינה
עם כפית שמן זית

ערב: 250 גרם גבינה
עם כפית שמן זית

עכשיו בארוחה אחרונה זה מישתנה או שאני מאלתר או שלא אוכל

בנוסף אני עושה אירובי של מעל 180 דקות בשבוע
וטיפה אימון אינרובי {מיתאמן בבית}

מה לעשות בנידון?
תודה לכול העוזרים

התשלום תלוי באיזה אוניברסיטה תלך, יש אוניברסיטאות ממשלתיות שדווקא ברמה דיי גבוהה ולא כאלו יקרות, השאלה איזה מקצוע אתה רוצה. לדוגמה UCLA בTOP20 בעולם וזה עולה שם 15K לשנה, מה גם ששנתיים ראשונות אתה יכול לעשות בקמויינטי קולג' כמו שאני עושה עכשיו, בתור תושב חוץ יעלה לך משהו כמו 400$ ליחידה, אתה צריך 60 יחידות תעשה חשבון, יקח לך בערך שנתיים לסיים שם ועוד שנתיים לתואר באוניברסיטה ששם זה ה BIG MONEY, אם תלך לMIT וכאלו זה 40-50K לשנה אכן, זה גם אותו מחיר של הארוורד.
בקיצור תואר ראשון יעלה משהו כמו 120-130 אלף דולר לתושב חוץ שבא על ויזת לימודים, אנשים עושים את זה בד"כ כדי להשאר לאחר מכן בארה"ב.. גם יש סיכוי גבוה שתכיר מישהי ותתחתן במסגרת זמן הזו.. או שתעשה תואר ראשון בארץ ושני בחו"ל, זה כולה שנתיים ואתה יכול להשתלב לאחר מכן בשוק העבודה כאן שיביא לך גרין קארד ותוכל להשאר כאן, בקיצור יש הרבה דרכים להגיע לארה"ב.

התשלום תלוי באיזה אוניברסיטה תלך, יש אוניברסיטאות ממשלתיות שדווקא ברמה דיי גבוהה ולא כאלו יקרות, השאלה איזה מקצוע אתה רוצה. לדוגמה UCLA בTOP20 בעולם וזה עולה שם 15K לשנה, מה גם ששנתיים ראשונות אתה יכול לעשות בקמויינטי קולג' כמו שאני עושה עכשיו, בתור תושב חוץ יעלה לך משהו כמו 400$ ליחידה, אתה צריך 60 יחידות תעשה חשבון, יקח לך בערך שנתיים לסיים שם ועוד שנתיים לתואר באוניברסיטה ששם זה ה BIG MONEY, אם תלך לMIT וכאלו זה 40-50K לשנה אכן, זה גם אותו מחיר של הארוורד.
בקיצור תואר ראשון יעלה משהו כמו 120-130 אלף דולר לתושב חוץ שבא על ויזת לימודים, אנשים עושים את זה בד"כ כדי להשאר לאחר מכן בארה"ב.. גם יש סיכוי גבוה שתכיר מישהי ותתחתן במסגרת זמן הזו.. או שתעשה תואר ראשון בארץ ושני בחו"ל, זה כולה שנתיים ואתה יכול להשתלב לאחר מכן בשוק העבודה כאן שיביא לך גרין קארד ותוכל להשאר כאן, בקיצור יש הרבה דרכים להגיע לארה"ב.

בגלל הדברים האלו של להכיר אישה וכ'ו אני מעדיף להישאר וללמוד בארץ וכמו שאמרת בתור תואר שני בניהול למשל שבארה"ב יש תכניות מהטובות בעולם לתואר שני במנהל עסקים אז האפשרות זה לעשות GMAT ולללמוד שנתיים בארה"ב.

יש לי כל שבוע מבחן על 350 עמודים באנגלית, רוצה להתחלף? ועוד דברים לא מעניינים כמו אזרחות (של ארה"ב, זה גם לא בדיוק אזרחות אלא (Political Science'
כלכלה ופסיכולוגיה
משה הייתי מתחלף איתך עכשיו + העלאה ב30 אחוז שומן

מה השכר לימוד של תואר שני באוניברסיטה על רמה?
וכמה אתה מעריך עולה מחייה?
ברור שאנחנו מדברים על הערכה מאוד גסה אבל עדיין מאוד מעניין אותי

למה שלא תאכל פירכיות כל היום, תסגור יום על 1000 קלוריות וכל שעה שאתה ער בה פשוט תרוץ. וגם אל תישן, זה שורף פחות קלוריות.
אולי בכלל הכי טוב זה להיות במאזן מינוס של קלוריות...אף פעם לא חשבתי על זה...אל תאכל- רק תרוץ.
בכל יום המאזן יהיה מינוס 500. מה רע? ככה מרזים הכי מהר
צריך לעשות מחקר על זה. מינוס X קלוריות כל יום. אתה הולך להחליף את לייל תאמין לי

תגיד אז למה שאני לא יעשה אירובי ויוכל 1500 קלוריות?
כי כמו שהוא אמר אם תוכל 1500 ותשרוף לצורך העניין 500 זה כאילו אכלתה 1000 קלוריות
ו1000 קלוריות זה מסוכן לגוף אתה מסכן את הגוף שלך ואתה תאבד המון מסת שריר.

מה השכר לימוד של תואר שני באוניברסיטה על רמה?
וכמה אתה מעריך עולה מחייה?
ברור שאנחנו מדברים על הערכה מאוד גסה אבל עדיין מאוד מעניין אותי
תואר שני באוניברסיטה ידועה עולה בין 30 ל 50K לשנה... אבל כמו שאמרתי יש מפלטים כמו UCLA/CSULB לדוגמה ויש עוד שאני כנראה לא מכיר כי הם לא באזור שלי.... זה גם תלוי מה אתה הולך ללמוד, לדוגמה רפואה ב UCLA הולך ממש טוב אבל במקומות אחרים שנחשבות אוניברסיטאות ממש טובות הרמה פחות טובה וזה ידוע כי הם משקיעים ומזרימים כספים למקצועות אחרים מסיבה כזו או אחרת.
אם אין את הכסף, יש אופציה ללכת ללמוד PHD+ תואר שני ביחד. העיקרון בארה"ב שאתה עושה תואר שני + PHD ביחד, אם אתה מפצל את שני הדברים אתה תסבול, כי PHD = כמעט כל הקורסים שתקח בתואר 2, ואם תעשה תואר 2 ורק אז תחליט שאתה רוצה PHD אתה לא תזדכה על הקורסים הללו ותצטרך לעבור כמעט את כולם שוב, PHD בארה"ב הוא 5 שנים בניגוד לארץ שזה 3, כי כמו שאמרתי אתה עושה את רוב התואר השני מחדש. כאשר אתה מגיש בקשה לאוניברסיטה לבוא ל PHD (או PHD+תואר שני) אתה יכול לקבל מלגה, בעיקר במקצועות המדעיים שהכספים שם גדולים ואין הרבה אנשים שהולכים לשם בניגוד להייטק ומחשבים בפרט.
הם ממנים לך ביטוח בריאות (לך ולמשפחה שלך בהנחה שיש לך כבר), אם ממש אוהבים אותך בשגרירות ויש לך פוטנציאל, אישתך תקבל אישור לעבוד (לך אסור, רק באקדמיה, בתור מתרגל או במחקר). בעיקרון לקבל סתם ככה מילגה לתואר 2 בלי PHD חסר סיכוי, אלא אם אתה באיזה מקצוע מוזנח שיש לו מימון באיזו אוניברסיטה כאן. תהליך קבלת ויזת לימודים בערך שנה, עם מבחנים של SAT ו/או עוד מבחן ששכחתי את שמו (אנגלית בעיקר).
אני עדיין לא בחרתי אוניברסיטה אבל אני יודע שזה יהיה בכיוון ה 30-40K לשנה, הקטע שאני בתור תושב יכול לקחת הלוואה, והן טובות כרגע כי ה% נמוך + משלמים אותם רק חצי שנה אחרי שאתה מסיים ללמוד.

תואר שני באוניברסיטה ידועה עולה בין 30 ל 50K לשנה... אבל כמו שאמרתי יש מפלטים כמו UCLA/CSULB לדוגמה ויש עוד שאני כנראה לא מכיר כי הם לא באזור שלי.... זה גם תלוי מה אתה הולך ללמוד, לדוגמה רפואה ב UCLA הולך ממש טוב אבל במקומות אחרים שנחשבות אוניברסיטאות ממש טובות הרמה פחות טובה וזה ידוע כי הם משקיעים ומזרימים כספים למקצועות אחרים מסיבה כזו או אחרת.
אם אין את הכסף, יש אופציה ללכת ללמוד PHD+ תואר שני ביחד. העיקרון בארה"ב שאתה עושה תואר שני + PHD ביחד, אם אתה מפצל את שני הדברים אתה תסבול, כי PHD = כמעט כל הקורסים שתקח בתואר 2, ואם תעשה תואר 2 ורק אז תחליט שאתה רוצה PHD אתה לא תזדכה על הקורסים הללו ותצטרך לעבור כמעט את כולם שוב, PHD בארה"ב הוא 5 שנים בניגוד לארץ שזה 3, כי כמו שאמרתי אתה עושה את רוב התואר השני מחדש. כאשר אתה מגיש בקשה לאוניברסיטה לבוא ל PHD (או PHD+תואר שני) אתה יכול לקבל מלגה, בעיקר במקצועות המדעיים שהכספים שם גדולים ואין הרבה אנשים שהולכים לשם בניגוד להייטק ומחשבים בפרט.
הם ממנים לך ביטוח בריאות (לך ולמשפחה שלך בהנחה שיש לך כבר), אם ממש אוהבים אותך בשגרירות ויש לך פוטנציאל, אישתך תקבל אישור לעבוד (לך אסור, רק באקדמיה, בתור מתרגל או במחקר). בעיקרון לקבל סתם ככה מילגה לתואר 2 בלי PHD חסר סיכוי, אלא אם אתה באיזה מקצוע מוזנח שיש לו מימון באיזו אוניברסיטה כאן. תהליך קבלת ויזת לימודים בערך שנה, עם מבחנים של SAT ו/או עוד מבחן ששכחתי את שמו (אנגלית בעיקר).
אני עדיין לא בחרתי אוניברסיטה אבל אני יודע שזה יהיה בכיוון ה 30-40K לשנה, הקטע שאני בתור תושב יכול לקחת הלוואה, והן טובות כרגע כי ה% נמוך + משלמים אותם רק חצי שנה אחרי שאתה מסיים ללמוד.
ונניח ואני הולך למסלול של 2 + PHD ביחד ב5 שנים אז אני חייב להרשם ורק אחכ לראות אם קבלתי מלגה או לא? לא שאפשר לדעת מראש איכשהו?

אתה מגיש מועמדות למילגה באוניברסיטה שאתה רוצה (בד"כ מגישים מועמדות בכמה אוניברסיטאות כדי לכסות תחת) ואז מקבלים תשובה (לא עולה כסף), אם מקבלים תשובה חיובית מתחילים את תהליך הוצאת הויזה + מבחני קבלה. תהיה בטוח שאם הממוצע שלך לא גובה בתואר ראשון ואתה מגיע מאוניברסיטת חרתא כולשהו בארץ לא יקבלו אותך.

מכל החברים שיש לי שלומדים לדוקטורט בארה"ב (UCLA, MIT, Manhattan School of Music) כולם קיבלו מלגה מלאה ללימודים (דוקטורט במוזיקה, פוסט במתמטיקה ודוקטורט בפילוסופיה), וכולם הגיעו מאוניברסיטת תל אביב אחרי תואר שני אבל עשו את המסלול של תואר שני + דוקטורט מהסיבות שמשה ציין (חוץ כמובן מהפוסט במתמטיקה). קח בחשבון שהתהליך ארוך מרגע בקשת המלגות ועד התחלת הלימודים ויכול לקחת משהו כמו שנה.

וכל התהליך של בקשה ללימודים וכו' עולה כסף כמו בארץ או שהם גברים?

• פותח/ת השרשור
תגידי עכשיו מה אתם אומרים איך זה?
סה"כ קלוריות:1756 קלוריותסה"כ חלבון:157.1 גרםסה"כ שומן:71.3 גרםסה"כ פחמימות:120 גרם

תגידי עכשיו מה אתם אומרים איך זה?
סה"כ קלוריות:1756 קלוריותסה"כ חלבון:157.1 גרםסה"כ שומן:71.3 גרםסה"כ פחמימות:120 גרם
יותר טוב אבל תעלה קצת קלוריות אחי זה מעט מידי לפחות ל1900 אפילו אני היתי מעלה ל2000

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית