הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ירידה באחוז השומן ומנגד עלייה במסת שריר

• פותח/ת השרשור lasrix
  • פורסם בתאריך

lasrix

משתמש מתחיל
148
17
נק' מוניטין:
20
148
17
אהלן חברים

טוב, אז אני מבולבל כבר לגמרי. חלק אומרים ככה, חלק ככה. אני תופס מהאנשים שבפורום הזה מביני עניין וחבר'ה רציניים ומקווה שאוכל לקבל תשובות כאן שיעשו לי סדר ויתנו לי דרך להגיע לתוצאה הכי מהר.

אני בן 24, 1.90, שוקל 81 (+-).

התחלתי לפני כ4.5 חודשים כבחור רזה מאוד (יש שיגידו שחיף) ועליתי יפה במסת שריר עד עכשיו, רק שהבטן שהייתה עדיין נשארה ויש כרס וטיפה שומן במותניים. אני מת להיפטר מהכרס ומהשומן הזה.

אני אוכל בערך 3000-3500 קלוריות ביום כדי לעלות מסה, ומישהו אמר לי שאם אני רוצה להוריד את הכרס אני חייב להמשיך באימונים אינטנסיביים אבל להוריד קלוריות שבאות מפחמימה מה שאומר שזה יבוא על חשבון משקלי העבודה - זה נכון?

הרי כל המטרה שלי היא להמשיך להעלות משקלים ולהגדיל מסה.

באטם ליין, איך אני לעזאזל מוריד את אחוז השומן בגוף (הרי השומן יורד בכל המערכת ולא רק מהבטן) ובו זמנית שומר על משקלי העבודה וממשיך להגדיל מסת שריר?

אני באמת אעריך תשובות מפורטות.

תודה רבה!

אתה לא, אתה או שם את הגוף שלך במצב שריפת שומן עם גרעון קלורי או במצב עלייה בכוח עם עודף קלוריות או במצב סטטי שהכל נשאר אותו דבר עם קלוריות של מצב תחזוקה בגוף. אתה לא יכול כטבעי גם לשרוף שומן וגם לעלות במסת שריר באותו זמן.

שמע ברמה עקרונית כשאתה בגירעון קלורי חיובי אתה לא יכול להוריד אחוז שומן, מה שכן אתה יכול לנסות לעלות ביחס " שריר:שומן "
כמה שיותר טוב
אם אתה בחיטוב אתה תיהיה בגירעון קלורי שלילי כלומר אתה תירד באחוז שומן ותנסה לשמור על המאסת שריר שלך כמה שיותר, תיתכן אפשרות מניסיון שאתה תעלה במשקלי עבודה וזה אומר שהשריר שלך ימצה את עצמו עד הסוף
שורה תחתונה אי אפשר להוריד באחוז שומן ולעלות רק בשריר כשאתה בגירעון קלורי חיובי

ומישהו אמר לי שאם אני רוצה להוריד את הכרס אני חייב להמשיך באימונים אינטנסיביים אבל להוריד קלוריות שבאות מפחמימה מה שאומר שזה יבוא על חשבון משקלי העבודה - זה נכון?
לא. זה לא משנה מאיפה תוריד את הקלוריות - עניין של העדפה אישית

הרי כל המטרה שלי היא להמשיך להעלות משקלים ולהגדיל מסה.
אם אתה רוצה להעלות מסה אז אתה לא תוריד את הכרס. אתה צריך לבחור מטרה אחת ולרוץ איתה מאחר ושני המצבים דוגלים במצבי אנרגיה שונים (גרעון כנגד מאזן חיובי מבחינה קלורית)

איך אני לעזאזל מוריד את אחוז השומן בגוף
מוציא יותר קלוריות ממה שאתה מכניס

בו זמנית שומר על משקלי העבודה וממשיך להגדיל מסת שריר?
אתה לא. לפחות לא באופן יעיל בטווח זמן נתון

• פותח/ת השרשור
תודה על התשובות.

הבנתי את העניין. אמשיך להתעסק במסה ולסבול את הבטן לבינתיים.

תודה רבה לכולם.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית