עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
1. לא. זה לא עובד ככה. הגוף הוא יחידה מורכבת. אתה גם שואל כאן שאלה לפרק זמן מאוד קצר לכן השאלה לא רלוונטית. לפרק זמן ארוך, אם תתקע על אותם משקלי עבודה תהיה פחות התקדמות במסת השריר. בעצם התקדמות בכוח היא זאת שמעידה על עליה במסת שריר לכן אם אתה לא מצליח להתחזק משהו לקוי אצלך באימונים או בתזונה (או בפרמטרים אחרים בחיים). כלל האצבע הוא שאם אתה עובד בתוכנית כללית, תגיע למצב שאתה מתקרב לכשל. זה אומר שאם עשית 10 חזרות בתרגיל מסוים אבל אם היית מתאמץ קצת יותר היית מצליח 17 אתה צריך להוסיף משקל.היי, אם לא העלתי משקל עבודה בתרגיל מסויים אז אין התקדמות בשריר?
אם יש לך מותניים רחבות הדבר הטוב ביותר לעשות הוא לעבוד על הרחב גבי כדי להגדיל אותו שהן יראו פחות רחבות ביחס אליו. אני לא חושב שיש תרגיל קסם למותניים שיסדר את הבעיה מלבד ירידה באחוז שומן.אם אני יעבוד על שרירי ה obliques הם יתנו מראה יותר טוב אולי למותניים רחבות?
תודה רבה1. לא. זה לא עובד ככה. הגוף הוא יחידה מורכבת. אתה גם שואל כאן שאלה לפרק זמן מאוד קצר לכן השאלה לא רלוונטית. לפרק זמן ארוך, אם תתקע על אותם משקלי עבודה תהיה פחות התקדמות במסת השריר. בעצם התקדמות בכוח היא זאת שמעידה על עליה במסת שריר לכן אם אתה לא מצליח להתחזק משהו לקוי אצלך באימונים או בתזונה (או בפרמטרים אחרים בחיים). כלל האצבע הוא שאם אתה עובד בתוכנית כללית, תגיע למצב שאתה מתקרב לכשל. זה אומר שאם עשית 10 חזרות בתרגיל מסוים אבל אם היית מתאמץ קצת יותר היית מצליח 17 אתה צריך להוסיף משקל.
אם יש לך מותניים רחבות הדבר הטוב ביותר לעשות הוא לעבוד על הרחב גבי כדי להגדיל אותו שהן יראו פחות רחבות ביחס אליו. אני לא חושב שיש תרגיל קסם למותניים שיסדר את הבעיה מלבד ירידה באחוז שומן.