הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

אגירת נוזלים קשה מMK677

• פותח/ת השרשור AFBB
  • פורסם בתאריך

AFBB

משתמש פעיל
467
376
נק' מוניטין:
732
467
376
Go Active
אני התחלתי לפני יומיים לקחת MK677 כי היו לי שאריות בארון תרופות ולמרות התוצאות הנחמדות במכון אני מרגיש כמו אישה הריון עם בטן מלאת מים ובחילות. מה שגם מקשה לישון.

איך אני יכול להפטר מהמים יחסית מהר בלי משתנים?

חוץ מלשתות הרבה ולהתאמן או לשתות תה ירוק.

מניסיון, תן לזה זמן אחרי שבוע שבועיים הנוזלים יורדים...
שים לב למה שאתה אוכל בגלל התיאבון המוגבר לפעמים נכנעים למתוקים וזה מגביר את צבירת הנוזלים.
שים לב שאתה אוכל סדיר ויחסית נקי, אירובי יכול לעזור קצת אבל הכי הכי פשוט תן לזמן לעשות את שלו.

• פותח/ת השרשור
בחיים לא שמעתי שmk מקשה בשינה
בטוח שזה mk677o_O

תאמין או לא, זה קורה. מסתבר שאני לא היחיד.
כבר היה עדיף Ipamorelin. טוב נו.

מניסיון, תן לזה זמן אחרי שבוע שבועיים הנוזלים יורדים...
שים לב למה שאתה אוכל בגלל התיאבון המוגבר לפעמים נכנעים למתוקים וזה מגביר את צבירת הנוזלים.
שים לב שאתה אוכל סדיר ויחסית נקי, אירובי יכול לעזור קצת אבל הכי הכי פשוט תן לזמן לעשות את שלו.

אוכל נקי דווקא, אחכה עוד שבועיים ואעלה בינתיים אשלגן. ננסה לשרוד.

• פותח/ת השרשור
להפסיק לקחת MK. זו אחת מתופעות לוואי

באמת? לא ידעתי..

והאם יש דרך לצמצם תופעת לוואי זו במקרה? כי אם להפסיק לקחת משהו ברגע שתופעת לוואי אחת מגיעה זה הפתרון היחיד שיש להציע אז כולנו בעולם הכימיקלים נדפקנו 😃

• פותח/ת השרשור
עד כמה באמת זה מגביר את הרעב? אולי זה יכול לעזור לי אף פעם לא יצא לי לנסות 🙁

אתה לא תצא מדרכך לאכול אבל ברגע שתאכל אתה תרצה להמשיך ולהמשיך

אבל קח בחשבון שהMK מנפח את הבטן אחושרמוטה עם מים ואתה תסתובב עם קיא בגרון חצי יום

עד כמה באמת זה מגביר את הרעב? אולי זה יכול לעזור לי אף פעם לא יצא לי לנסות 🙁

מעלה רעב ללא שליטה .
אבל אתה אומר שיש לך בעיה בריאותית , זה לא נכון לעקוף אותה במניפולציה .

אתה לא תצא מדרכך לאכול אבל ברגע שתאכל אתה תרצה להמשיך ולהמשיך

אבל קח בחשבון שהMK מנפח את הבטן אחושרמוטה עם מים ואתה תסתובב עם קיא בגרון חצי יום
כל זה נשמע מעולה, לפחות בשבילי רק לא אהבתי את תחושת הקיא שאתה מתאר.

מעלה רעב ללא שליטה .
אבל אתה אומר שיש לך בעיה בריאותית , זה לא נכון לעקוף אותה במניפולציה .
חח חכם אתה שמע אני מחפש דרך כלשהי, הבעיה שיש לי מורכבת, ואין לי תיאבון, כבר לא אכפת לי לנסות כל דבר. פעם הייתי אוכל ללא הפסקה כי הייתי על אחוזי שומן מאוד נמוכים, אירובי של 8-12 ק"מ כל יום ותמיד במצב רעב הייתי יוצא מהבית כדי לא לאכול. היום? אני רואה אוכל ונגעל, יש לי בעיה בהתרוקנות קיבה, ובמעיים. מנסה טיפול רפואי חדש לא מאמין שזה יעזור כבר איבדתי תקווה. גם מהפיתוח גוף כנראה שאפסיק בקרוב ככה שאין לי מה להפסיד.

כל זה נשמע מעולה, לפחות בשבילי רק לא אהבתי את תחושת הקיא שאתה מתאר.

חח חכם אתה שמע אני מחפש דרך כלשהי, הבעיה שיש לי מורכבת, ואין לי תיאבון, כבר לא אכפת לי לנסות כל דבר. פעם הייתי אוכל ללא הפסקה כי הייתי על אחוזי שומן מאוד נמוכים, אירובי של 8-12 ק"מ כל יום ותמיד במצב רעב הייתי יוצא מהבית כדי לא לאכול. היום? אני רואה אוכל ונגעל, יש לי בעיה בהתרוקנות קיבה, ובמעיים. מנסה טיפול רפואי חדש לא מאמין שזה יעזור כבר איבדתי תקווה. גם מהפיתוח גוף כנראה שאפסיק בקרוב ככה שאין לי מה להפסיד.
לוקח 10 מג בערך של mk ואין לי תחושת קיא בגרון. אומנם ביום השלישי עם זה וכאילו אני בסדר, טיפה עייפות ואני פשוט מרגיש לא מלא אחרי ארוחה גדולה.

קח בחשבון שיש מחקר (צריך לחפש שוב אם תרצה לראות) שהחלק של התאבון השפיע משהו כמו 60 עד 70 אחוז וכל השאר לא חוו את זה.

מבחינת נוזלים, מוקדם מדי בשביל להגיד, בינתיים עליתי קילו... אעלה יותר כי אני מכניס lgd היום.

לוקח 10 מג בערך של mk ואין לי תחושת קיא בגרון. אומנם ביום השלישי עם זה וכאילו אני בסדר, טיפה עייפות ואני פשוט מרגיש לא מלא אחרי ארוחה גדולה.

קח בחשבון שיש מחקר (צריך לחפש שוב אם תרצה לראות) שהחלק של התאבון השפיע משהו כמו 60 עד 70 אחוז וכל השאר לא חוו את זה.

מבחינת נוזלים, מוקדם מדי בשביל להגיד, בינתיים עליתי קילו... אעלה יותר כי אני מכניס lgd היום.
מבחינת עייפות אני אשמח לידון יש לי חוסרי שינה בשפע!.. אבל חלק מתאר שזה גורם להם בדיוק להפך. מבחינת הרעב זה מבורך, אולי אנסה למצוא אופציה לקחת ממישהו מהחברים שלי לנסיון ולראות איך הולך.

• פותח/ת השרשור
מבחינת עייפות אני אשמח לידון יש לי חוסרי שינה בשפע!.. אבל חלק מתאר שזה גורם להם בדיוק להפך. מבחינת הרעב זה מבורך, אולי אנסה למצוא אופציה לקחת ממישהו מהחברים שלי לנסיון ולראות איך הולך.

כולם מדברים על עייפות בMK ואותי זה רק עורר מהpulsing של הGH במהלך היום

הרעב ב-MK לא נשלט, אני יכול להמשיך לאכול איתו בלי סוף,
אני מצאתי את עצמי מפסיק לאכול מתוך החלטה אחרת אתה ממשיך לאכול כי השובע לא מגיע חחחח

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית