הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

צריך עזרה בקשר להנדסה גנטית

חדשדנדש55

משתמש מתחיל
14
0
נק' מוניטין:
0
14
0
מופנה לאנשים שמבינים בתחום, ידע באילו תחומים נוספים צריך כדי להתעסק בהנדסה גנטית? (בבני אדם).

נגיד ואני רוצה ללמוד באוניברסיטה :
האם אני צריך ידע בתחומים כמו כימיה או ביולוגיה כבר על ההתחלה או שמלמדים אותי הכל מאפס באוניברסיטה/מכללה?

מלמדים מ0 אחי.
אני עושה תואר ראשון בערך בתחום הזה ובאתי בלי בגרויות (עשיתי 2 מכינות במקום).
עדיף כן אם אתה יכול ללמוד קצת כימיה וביולוגיה לפני. אבל כך או כך זה אפשרי
ואגב אין עדיין הנדסה גנטית בבני אדם...
רק בסין 😃

אידיאלית, מה שאתה צריך:
  1. תואר אוניברסיטאי באחד ממדעי החיים - כימיה, ביולוגיה.
  2. תואר שני שמתמקד בביוכימיה או ביולוגיה אבולוציונית, או ביו-הנדסה וכדומה.
  3. מאד ייתכן שתידרש גם ל-PHD / דוקטורט כדי למצוא עבודה מבוקשת בתחום בשוק הפרטי או אקדמיה.

• אתה לא צריך שום ידע מוקדם בנושא. רק ציונים ופסיכומטרי טובים מספיק כדי להתקבל לפקולטה.
  • ככל שניתן, נסה להימנע ממכללות - לא משנה כמה "מלהיבה" נשמעת התוכנית שהן מציאות לך. תואר מאונברסיטה מוכרת עדיף לאין שיעור כשזה נוגע למציאת עבודה או קבלה למסלולי תואר שני באוניברסיטה.
  • אין דבר כזה "תואר ראשון בהנדסה גנטית" - מכיוון שזה תחום מולטי דיסיפלינרי - ראה נקודות 1, 2, 3 מעל. כל תוכנית שתבטיח לך דבר כזה בתואר ראשון היא חתול בשק.

נערך לאחרונה:
אישתי ממליצה להגיע עם ידע קודם (מספיק רמת תיכון) אך לא חובה כי מלמדים מאפס את הכל
ראש החוג לביולוגיה של מדעי החיים בתא אמר שלבת שלו הוא אמר לא ללמוד ביולוגיה בבית ספר כי מלמדים תוך שעתיים (בפועל טיפה יותר) את כל החומר באוניברסיטה
כמו שכתבו לך תואר במדעי החיים (נראה לי יותר הגיוני ביולוגיה) ומשם מתקדמים

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית