הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

כאבים בכתף הקדמית/חזה

romma953

משתמש מתחיל
175
8
נק' מוניטין:
8
175
8
בזמן אחרון שבוע שבוע וחצי יש לי כאבים בכתף קדמית חזה מצד שמאל לא כואב לי בכלל ביום יום
אבל שאני עושה בנץ פרס או פרס אני מרגש כאבים די חזקים שמונעים ממני לעשות תמשקל שלי
ורק אם אני מוריד דיי הרבה משקל אני יכול לעשות אבל גם עם כאב חלש
אני עושה גם בנץ פרס ומילטרי פרס באותו אימון
זה כאב מעצבן כזה שלא נותן לי להתאמן כמו שצריך השאלה אולי מתחתי את זה כי בזמן אחרון הוספתי כמה סטים לחזה שכנראה מערבבים יותר מדי
אז חשבתי אולי לעשות מנוחה שבוע.
מה אתם חושבים?
human-body.jpg

כן זה איזור אופייני ופציעה נפוצה בקרב מתאמני חדר כושר, יש אצלנו לפחות 15 כאלו בחודש עם פציעה דומה
בד"כ מורידים משקלי עבודה, גובה ירידה, וזווית הספסל, ועושים תהליך של ניטור עומסים.
במידה וזה לא עובד , דרוש טיפול .

• פותח/ת השרשור
כן זה איזור אופייני ופציעה נפוצה בקרב מתאמני חדר כושר, יש אצלנו לפחות 15 כאלו בחודש עם פציעה דומה
בד"כ מורידים משקלי עבודה, גובה ירידה, וזווית הספסל, ועושים תהליך של ניטור עומסים.
לגבי זוויות אני תמיד עושה על ספסל ישר
אז להוריד משקלי עבודה? או שלעשות מנוחה של איזה שבוע
כאב מעצבן כי גם שאני מוריד משקל עבודה אני מרגיש קצת
ממה זה יכול לנבוע כדי שאני אזהר מפעם הבאה
תודה רבה.

בנוסף האם גם מגנזיום יעזור??

לגבי זוויות אני תמיד עושה על ספסל ישר
אז להוריד משקלי עבודה? או שלעשות מנוחה של איזה שבוע
כאב מעצבן כי גם שאני מוריד משקל עבודה אני מרגיש קצת
ממה זה יכול לנבוע כדי שאני אזהר מפעם הבאה
תודה רבה.

קודם תנסה להוריד משקלי עבודה, אם לא יעזור תעלה את הזווית עבודה שלך, מנוחה זה לא פתרון טוב.

• פותח/ת השרשור
קודם תנסה להוריד משקלי עבודה, אם לא יעזור תעלה את הזווית עבודה שלך, מנוחה זה לא פתרון טוב.
במשקלים הרבה יותר נמוכים כמעט ולא כואב
ולמה לא לתת מנוחה ששריר ינוח איזה כמה ימים?

בדכ מנוחה לא משנה את ההשפעה על עומס מכני כי העומס נובע מתנועה , כשחוזרים לתנועה הכאב פשוט יחזור.
מנוחה מומלצת במקרים בהם יש עומס יתר, כלומר נפח עבודה גבוה ודרוש איזון בין התאוששות לאימון

• פותח/ת השרשור
בדכ מנוחה לא משנה את ההשפעה על עומס מכני כי העומס נובע מתנועה , כשחוזרים לתנועה הכאב פשוט יחזור.
מנוחה מומלצת במקרים בהם יש עומס יתר, כלומר נפח עבודה גבוה ודרוש איזון בין התאוששות לאימון
ואם לנוח איזה כמה ימים
ואז לעשות עומס הרבה יותר קל
זה יהיה טוב יותר?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית